DODO | Designban Otthon - Bútor, lámpa, dekoráció, otthoni kiegészítők

Lakberendezési inspirációk

Nézd meg legújabb kreatív kollekcióinkat és találd meg a kedvenc stílusod!

Az étkező minden családban központi szerepet tölt be. A megfelelő étkezőasztal mellett épp olyan fontosak a kényelmes étkezőszékek is. Cikkünkben összegyűjtöttük a top 10 DODO-s étkezőszéket!
Az előszobát gyakran háttérbe szorítják, pedig oda érkeznek meg először a vendégeid és te magad is. Ez a helyiség sokszor picike, főleg ha társasházról vagy panellakásról van szó, ettől függetlenül fontos, hogy stílusos és harmonikus legyen. Cikkünkben ehhez hoztunk 7+1 tippet!
Budapest építészeti sokszínűségében külön kategóriát képviselnek azok a villák, amelyek impozáns látványa mindenkit magával ragad. A mesebeli épületek, - képviseljenek azok klasszikus vagy éppenséggel modern stílust, legyenek rejtélyesen elhagyatottak vagy nemrég felújítottak - megérnek egy-egy sétát. Ha erre éppen most nincs lehetőséged, akkor tarts velünk és ismerd meg Budapest híres villáinak történetét!

DODO | Designban Otthon

Megfizethető, jó minőségű design bútorok, lámpák, dekoráció, és otthoni kiegészítők! Válogass több mint 17.000 lakberendezési tárgyunk közül és találd meg kedvenceidet!

Raktáron lévő termékeinket akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Keresés