DODO | Designban Otthon - Bútor, lámpa, dekoráció, otthoni kiegészítők

DODO | Designban Otthon

Megfizethető, jó minőségű design bútorok, lámpák, dekoráció, és otthoni kiegészítők! Válogass több mint 17.000 lakberendezési tárgyunk közül és találd meg kedvenceidet!

Raktáron lévő termékeinket akár 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk!

Lakberendezési inspirációk

Nézd meg legújabb kreatív kollekcióinkat és találd meg a kedvenc stílusod!

Biztosan veled is előfordult már, hogy óriási lelkesedéssel vetetted bele magad a lakberendezéssel foglalkozó oldalak mélységeibe új ötletekért. Aztán viszont, hiába voltak meg az inspiráló képek és a látványos összhang elméletben, amikor a tettek mezejére léptél, nem olyan lett az összhatás, ahogy megálmodtad. Miért lehetett ez? Az alábbiakban csokorba gyűjtöttük azon tipikus lakberendezési hibákat, amelyeket érdemes elkerülnöd.
A 21. század egyik legnagyobb igénye a fenntarthatóságra való törekvés lett. Mára a legtöbb háztartásban alapvetőnek számít a szelektív hulladékgyűjtés, és folyamatosan emelkedik az elkötelezett zero waste vagy low waste (azaz a lehető legkevesebb hulladékot termelő) életmódot követők száma. De miként lesz környezetbarát a lakberendezés? A következő összefoglalóban erről lesz szó – tarts velünk te is!
A több hónapos téli bezártság után végre eljött az idő, hogy a szabadban ülve szívjuk magunkba a nap lelket melengető sugarait. Te is alig várod, hogy a teraszon/erkélyen lazíts? Akkor itt az ideje a bebútorozásának - hogy hogyan, azt tippjeinkből megtudhatod!

Keresés