2019. július. 30.

Ha lakberendezésről van szó, akkor az inspiráció az egyik legfontosabb dolog. Ehhez gyűjtöttük össze nektek a 10 kedvenc lakberendezés blogunkat. Érdemes egy pillantást vetned rájuk, ha ötleteket merítenél és akkor is, ha csak legeltetnéd a szemed.

Kezdjük a listát minden elfogultság nélkül az egyik legjobb lakberendezési bloggal: a DODO HOME-mal... Na, jó, csak vicceltünk, de azért érdemes nálunk is olvasgatni! :)

Blogunk történetében valószínűleg ez a cikk született meg a leglassabban, mégpedig azért, mert minden egyes oldalon órákat lehet eltölteni, ha egy kicsit is fogékony vagy a lakberendezés világára.

Ugyan beszámoztuk a blogokat, de ezt inkább az áttekinthetőség miatt tettük, nem valamiféle sorrendet akartunk felállítani. Vágjunk is bele!

1. Térkultúra

Ezt a blogot igazán élővé teszi a szubjektivitás, és az írásokon folyamatosan átsüt a szerző személyes tapasztalata. Igazán felüdítő olyan cikkeket olvasni, melyek mernek a sablonostól eltérőek és olykor némileg szabadszájúak is lenni. A lakberendezés mellett találhatóak rokon építészeti és design cikkek is, melyek ráadásul szintén meglehetősen tartalmasak.

A 10 legjobb magyar lakberendezési blog - DODO szubjektív


2. Lakjunk jól!

Ha a Térkultúrát olykor szabadszájúnak jellemeztük, akkor itt egy másik szóra van szükség. Kicsit cizelláltabban, de talán még fájdalmasabban tudja kifejteni véleményét, talán a szókimondó a legmegfelelőbb kifejezés. Sok jó lakberendezési cikket és ötletet találni a blogon, melyhez ráadásul egy nagyon aktív Facebook oldal is tartozik sok-sok képpel.


A 10 legjobb magyar lakberendezési blog - DODO szubjektív

3. Dekorella

A Dekorella egy nem csak tartalmában, hanem weboldal mivoltában is vonzó lakberendezés blog, ezért is szeretjük. Nagyon jól kereshetőek a cikkek különböző kategóriákban. Így ha például ha évszakoknak, ünnepeknek megfelelő dekorációs, vagy lakberendezési tippeket keresel, itt tuti, könnyedén megtalálod. Itt is van egy naponta frissülő Facebook oldal, sőt Printerest is, ha nagyobb dózisú inspirációt szeretnél.

4. Saját Otthon Projekt

Egy lakberendezési blog, amely egy kis gasztronómiával van megfűszerezve. :) Ez a blog nemcsak attól különleges, hogy keveredik a lakberendezés, a DIY és az előbb említett gasztronómia, hanem rendkívül barátságos és személyes hangulatot vált ki belőlünk, hogy 2 baratnő éli ki saját szenvedélyét ezen az oldalon. Tartalmas, részletes bejegyzések, képekkel kiegészítve, hogy inspirálódhass!

5. Nemiskacat

Talán kicsit kilóg a lakberendezés blogok közül a Nemiskacat, hiszen inkább DIY (do it yourself) blog, mint lakberendezési. Sőt talán nem is a blog. Ami viszont biztos, hogy inspiráló. Míg nem láttuk sosem gondoltuk volna, hogy ennyire érdekes cikkek születhetnek abból az egyszerű alapötletből, hogy ne dobd ki, hanem fesd újra régi bútorod. És még az sem zavaró, hogy ehhez kimondottan egy márka festékeit ajánlja.

A 10 legjobb magyar lakberendezési blog - DODO szubjektív

6. Kisflanc

Bár a lakberendezési blogok közt nem állítunk fel sorrendet, a legmenőbb nevű blog díjját azért gondolkodás nélkül odaadnánk a Kisflanc-nak. De persze nem csak ezért van a listánkban, hanem azért, mert gyönyörű házakat, lakásokat és lakberendezési tippeket sorakoztat fel. Akkor meg különösen ajánlott, ha inkább vizuális típus vagy, mert nagyon sok kép és kevés szöveg van rajta.


A 10 legjobb magyar lakberendezési blog - DODO szubjektív

7. Napi Szemtorna

Ha a sok kép, kevés szöveg bejön a blogoknál, akkor a Napi Szemtorna, mint ahogy a neve is mutatja, szintén pont egy neked való lakberendezés blog. A cikkekben általában egy munkafolyamatot követhetsz végig naplószerűen, legyen szó kerítésfestésről, vagy egy lelakott polgári lakás átalakításáról - éppen ez benne az izgalmas és inspiráló.

8. Otthonos

Ez sem egy kimondottan olvasmányos blog, inkább egy nagyon jól rendezett lakberendezési fényképgyűjtemény. Friss lakberendezési trendekből lehet ötleteket meríteni. Mivel viszonylag gyakran frissül és olvasni is keveset kell, így órákat el lehet tölteni vele bejegyzésről-bejegyzésre navigálva anélkül, hogy beleunnánk.

9. Otthonkommandó

A blog telis-tele van szuper ötletekkel és tippekkel. Kedvenc részünk, a Házprojekt, ahol számos posztban lépésről lépésre követhetjük végig, hogy hogyan is újítja fel egy lakberendező saját házát. Természetesen nem csak erről olvashatsz a blogon, hanem nagyon jó bejegyzéseket és inspiráló otthonokat találhatsz a többi cikkben is ebben az olvasmányos blogban.

A 10 legjobb magyar lakberendezési blog - DODO szubjektív

10. Lakberinfo

Ez a lakberendezési blog egy igazi "gyüjtőhely", ahol a lakberendezéssel kapcsolatos összes kérdésedre választ kaphatsz! Belsőépítészet, design, kert, stílus, lakberendezők és még sok-sok téma, amelyben a Lakberinfo segítségedre lesz. Gyönyörű, inspiráló fotók, lényegretörő, tömör szöveggel.

Mint minden lista, ez is véget ér egyszer, anélkül, hogy teljes lenne. Ha hiányérzeted van, oszd meg velünk hozzászólásban, hogy neked melyik lakberendező blog a kedvenced a felsoroltakon túl!

Listánkat folyamatosan bővíteni fogjuk, hogy a legjobb és legtartalmasabb oldalakat gyűjthessük össze Nektek, hogy minél több infóval tudjatok gazdagodni! :)

Szólj hozzá!


Hasonló cikkek: Lakberendezés Blog

Fémek a lakásban
Fémek a lakásban

2019. november. 08. 2 hozzászólás

A nemrég még uralkodónak számító minimalista trend időszakában a fémek kissé kiszorultak a lakberendezésből. 2019-ben azonban számos olyan trend került előtérbe, amelyek kicsit felfrissülve ugyan, de újra fénykorukat élik. Ilyen a különböző fémek használata is, amelyekkel egyszerre teheted modernné és különlegessé otthonodat! Ehhez gyűjtöttünk össze Nektek néhány tippet!

Tovább olvasok →

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…

2019. október. 25. 2 hozzászólás

Nagyon sok olyan dekorációs tárgy van a lakásban, aminek nem szentelünk különösebb figyelmet, pedig az összképet nagymértékben befolyásolják - ilyen elem a tükör is. Leginkább praktikai szempontok szerint helyezzük el, pedig nagyon látványos hatással vannak a térre is. Alábbi cikkükben ebben szeretnénk segítséget nyújtani!

Tovább olvasok →

Szállítási díjak és feltételek

Termékeinket házhozszállítással juttatjuk el hozzád. A kisebb csomagokat a GLS futárszolgálat, a nehezebb csomagokat a Gebrüder Weiss vagy a Trans-o-Flex szállítja ki az általad megadott címre. Az utánvétes csomagokat az átvételkor tudod kifizetni.

A kiszállításról a futárszolgálat SMS és email értesítést küld a kiszállítást megelőzően. A kiszállítás pontos időpontját ezután lehet egyeztetni velük.

A webshopunk a kosárba rakott termékek összesített súlya alapján felajánlja neked az elérhető szállítási módokat és kiírja a pontos szállítási költséget.

A nagyobb súlyú megrendelések esetén választhatod a Prémium kiszállítást, hogy a csomagodat az emeletre vagy a rendeltetési helyére szállítsa a futár. Ilyenkor ketten mennek a teherautóval és a csomagot a rendeltetési helyére viszik, amennyiben az könnyen megközelíthető.

Szállítási díjaink az alábbiak: 

Rendelés összsúlya

Szállítási díj

0 - 5 kg 1.190 Ft
5 - 10 kg 1.690 Ft
10 - 40 kg 2.490 Ft
40 - 200 kg 5.990 Ft
40 - 200 kg (Prémium) 7.990 Ft
200 kg felett 8.990 Ft
200 kg felett (Prémium) 11.990 Ft

500.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költség mindig ingyenes!

Jelenleg csak Magyarország területén belüli kiszállítást tudunk vállalni. Amennyiben máshová szeretnél rendelni, akkor lépj velünk kapcsolatba itt.

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.