DODO arcai: Vámos-K Dorottya, az egyedi mátrai szállások megalkot - DODO | Designban Otthon

Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett | Ingyenes visszaküldés 15 napig | 100% elégedettség garancia

DODO arcai: Vámos-K Dorottya, az egyedi mátrai szállások megalkotója

Vámos-K Dorottya és férje egy nagyon izgalmas projekttel foglalkozik: övék a Mátrában található több különleges magánszállás is, amelyek a mi szívünkhöz is közel állnak, hiszen rajongunk a faházakért és a természet közeli megoldásokért. Ebben a részben megismerhetitek Dorottyát és fantasztikus vállalkozását, rendkívüli ízlését és érzékét, amelyet nap mint nap hasznosít.

1. Kérlek, mutatkozz be olvasóinknak! Mit érdemes tudni rólad?

Vámos-K Dorottya vagyok, üzletasszony. Több vállalkozást, különböző területeken tudhatok magaménak. Az egyik és számomra mondhatni a legkedvesebb az ingatlanfejlesztés. A Mátrában tervezek luxus magánszállásokat, különleges, természet közeli helyszíneken. Férjemmel mi vagyunk a megálmodói, tulajdonosai és cégünk végzi a kivitelezői munkákat is ezeknél a csodáknak: Wood House, Mountain Cottage, Forestside Resort és Mátra Cabin.

A szállások minden téren egyedülállóak és egytől egyig megismételhetetlenek. A Wood House egy romantikus boutique faház az erdő ölelésében.

Wood House Parádóhuta

A Mountain Cottage, Magyarország első hegyi mini villája, ami egy sziklaszirten helyezkedik el, hatalmas birtokkal, saját patakkal, tisztással és erdővel. A Forestside Resort egy fenyő-tölgy-bükk erdő közepén elhelyezkedő luxus nyaraló. A Mátra Cabin pedig jelenleg készül: egy #tinyhouse lesz az erdő mélyén. Ezáltal a tervezés, lakberendezés a mindennapjaim része. Lakberendező végzettséggel is rendelkezem de kizárólag a saját ingatlanainknál kamatoztam a tudásom ezen a téren.

Mountain Cottage Parádóhuta

2. Van kedvenc lakberendezési stílusod? Ha igen, melyik és miért?

Számos stílussal találkoztam már munkám során, ezért több stílus is közel áll hozzám. Ha néhányat ki kellene emelnem az örök kedvencek közül: eklektikus, vintage, modern, mid century-t és loft. Imádom keverni a stílusjegyek 1-1 darabjait.

3. Hol találkoztál a DODO-val először?

Számomra csak az egyedi darabok jöhetnek szóba, ezért olyan brandet kerestem/kutattam, ahol ezt megkaptam. Nem vásárolok tömegtermékeket. Ismerős ajánlása útján ismerkedtem meg a DODO névvel, a weboldalon hosszasan időztem, böngésztem a stílusosabbnál stílusosabb darabok között.

4. Mi győzött meg arról, hogy tőlünk rendelj? Miért a DODO-t választottad?

Mint említettem az egyediség, amire az oldalon eltöltött idő alatt figyeltem fel, illetve az, hogy találni újrahasznosított darabokat is. Ilyen például a HEMINGWAY újrahasznosított fogas, amire azonnal lecsaptam.

5. Számodra mik a legfontosabb szempontok bútorválasztás esetén?

Ha bútorválasztásról van szó, számomra a valódi tömör fából készült bútorok a nyerők, illetve az újragondolt, újrahasznosított darabokat is nagyon tudom értékelni.

6. Azt kaptad, amit vártál? Elégedett vagy a DODO-s élménnyel?

Az elvárás részemről mindig magas a lakberendezési dolgok felé. Pontosan azt kaptam, amit vártam, a dobozból való kiemelésnél láttam, hogy igen, ezek azok a termékek, amikre vágytam és amik tökéletes fognak passzolni a Wood House-ba.

Dorottya projektjei:

Keresés