Agnesidesign - Hasse Ágnes - DODO | Designban Otthon
Agnesidesign - Hasse Ágnes

Agnesidesign - Hasse Ágnes

Hasse Ágnes

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Hasse Ágens vagyok, lakberendező. Enteriőr és 3D látványtervezéssel foglalkozom.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Legyél önmagad, légy otthon! Szeretném ha otthonod kialakítása egy várakozással teli, fájdalommentes és megfizethető folyamat lenne.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

A pénzügyi pályán eltöltött több mint 10 év után tudtam, hogy eljött az ideje, hogy valami teljesen másba fogjak. Szinte egyértelmű volt a választás, hiszen mindig is imádtam lakberendezési magazinokat és internetes oldalakat böngészni, egyszerűen lenyűgözött a tervezők fantáziavilága, a színek, a formák, az összhang és a teljesség, amit egy lakásban megvalósítanak. És ami még ennél is jobb, hogy ennek a szakmának kézzelfogható eredménye van, a Megbízónak és a Tervezőnek egyaránt örömöt okoz, feltölt, és motivál. 4 éve kezdtem el a lakberendezői iskolát, és ezalatt folyamatosan fejlődtem, terveztem, mára honlappal (emellett aktív Facebook oldallal és Instával), egyre gyarapodó referenciákkal, és napról napra több tapasztalattal és szakmai kapcsolattal rendelkezem.

Évente hány projektet fejezel be?

7-8 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Tervezői stílusomra jellemző, hogy alapvetően mindegyik stílusban előnyben részesítem a modernebb jegyeket és az innovatív, fenntartható anyaghasználatot, valamint a kreatív és egyedi megoldásokat. A honlapom stílusválasztó oldalán a ma divatos stílusokban minden inspirációs kép erről árulkodik, és olyan amit szívesen terveznék. Természetesen vannak kedveltebb stílusaim, mint a modern, az indusztriál, a skandináv vagy a minimál, de az eddigi tapasztalataim alapján minden projekt stílustól függetlenül inspirál, fejleszt és nem utolsósorban örömet okoz mind a Megbízónak, mind nekem, ami tulajdonképpen ennek a szakmának a legfőbb célja.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Rugalmasság, emberközpontúság, precizitás, szakmai kapcsolatok.

Keresés