Lakberendezés Blog - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Az ősz és a tél a várakozás ideje. Várjuk a sütőtök szezont, a kuckózást, a pulóveres időjárást, a karácsonyt, a téli dekorációt, a hóesést és az új évet. De mi az, amit minden divatkedvelő a leginkább figyel ilyenkor? Ez bizony a jövő évre vonatkozó Pantone szín! Ha már Te is nagyon kíváncsi vagy, hogy 2023-ra mivel készült a világhírű cég, akkor olvasd el cikkünket, amelyben alaposan körbejárjuk a kérdést.
 • 6 perc olvasási idő
Elérkezett a sokak által kedvelt bekuckózós, kedvenc bögrés, süti sütős, filmezős, társasozós időszak, amihez a téli lakberendezés is illeszkedni szokott. Legújabb cikkünkben mutatjuk a 2022/2023 téli lakberendezési trendeket, amikből ti is bátran inspirálódhattok!
 • 5 perc olvasási idő
Ragyogd túl a tavalyi év karácsonyi dekorációját! Ütős ünnepi tippjeinkkel garantáltan olyan csodássá alakíthatod otthonod, mintha nálad lakna a karácsony szelleme.
 • 23 perc olvasási idő
A 2023-as lakberendezési trendeket az elmúlt évek átalakult helyzete okozta térrendezési irányzatok továbbra is befolyásolják majd, de tartalmazni fognak új, szokatlan kombinációkat is.
 • 8 perc olvasási idő
Boucle (vagy magyarosan buklé) szövet, ami állítólag meghatározza a következő évek lakberendezési trendjeit. Különlegesen szövött felülete és textúrája strapabíró, látványa a puhaságot érezteti, viszont egyelőre elég megosztó vélemények vannak róla. Cikkünkben bemutatjuk részletesen!
 • 5 perc olvasási idő
Ahogy minden évnek, úgy minden évszaknak is megvannak a maga trendjei. Most a 2022-es őszi divatos stílusjegyeket, színeket, formákat és anyagokat gyűjtöttük egy csokorba, hogy kimaxolhasd a cozy életérzést.
 • 4 perc olvasási idő
A S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás a legnagyobb hazai enteriőrdesign esemény, 2022-ben pedig több tervező, illetve lakberendező is a DODO termékeit állította ki. Ez óriási megtiszteltetés és büszkeség a számunkra, mutatjuk, hogy kik és mit választottak tőlünk!
 • 5 perc olvasási idő
Erdőháti Ágnes home stager számos izgalmas projektet tudhat maga mögött, most pedig megnézheted az egyiket közelebbről. Az Ági által 'Holland háznak' elnevezett apró lakás eredetileg bolt volt, később alakították át lakássá. Három szint - három különböző lehetőség, amit Ági újjávarázsolhatott.
 • 4 perc olvasási idő
A glamour szó már önmagában is ragyogást jelent, így maga a stílus is ezt tükrözi. Ha ránézünk egy ilyen otthonra, egy gyönyörű szálloda jut eszünkbe csupa elegáns elemmel, amit ugyanúgy kialakíthatunk saját stílusunknak megfelelően otthonos, trendi szellemben.
 • 8 perc olvasási idő
A luxusminőségű boxspring ágyak és matracok az elmúlt években váltak leginkább népszerűvé. A hotelek és szállodák után már egyre több otthonban is megtalálhatóak különleges, strapabíró kialakításuk miatt.
 • 7 perc olvasási idő
A kanapé a nappali meghatározó, központi bútordarabja. Egyszerre kell esztétikusnak, kényelmesnek és funkcionálisnak lennie, miközben megteremti a harmonikus látványt. Cikkünkben segítünk a választásban!
 • 7 perc olvasási idő
Az étkező nemcsak az étkezőasztal és az étkezőszékek halmaza, hanem az otthonod központi része, ahol mindig zajlik az élet. Korántsem mindegy, hogy mennyire praktikus, kényelmes és esztétikus, milyen hangulatot áraszt. Mutatjuk, milyen szempontok alapján rendezd be és hogyan építsd be a trendeket!
 • 8 perc olvasási idő

Keresés