Lakberendezés Blog - DODO HOME design bútor

Lakberendezés blog

2021-ben akár több millió forintnyi lakásfelújítási támogatás is igényelhető, az Otthonteremtési Program keretében pedig akár a költségek fele, legfeljebb 3 millió Ft vissza is igényelhető.
 • 6 perc olvasási idő
Felújítanál, de nem tudod hogyan vágj bele, és mit is kellene igazán kezdened az otthonoddal? Segítünk, hiszen nem vagy egyedül a problémával!
 • 7 perc olvasási idő
A glamour szó már önmagában is ragyogást jelent, így maga a stílus is ezt tükrözi. Ha ránézünk egy ilyen otthonra, egy gyönyörű szálloda jut eszünkbe csupa elegáns elemmel. Egy glamour stílusú lakás ugyanúgy tartalmaz minimalista részleteket, mint barokkos túlzásokat, földig érő csillárokat vagy apró rejtett fényeket, de ne ijedj meg! Lehet ezt visszafogottan is csinálni!:)
 • 3 perc olvasási idő
Legújabb cikkünkben bemutatunk nektek egy különleges, természetközeli maláj üzemet, melyet a szakemberek is sorra dicsérnek, ráadásul egy építészeti versenyen is első helyezést ért el – nem véletlenül. Tartsatok velünk!
 • 2 perc olvasási idő
Biztosan Te is hallottál már az ökoházakról, azokról az otthonokról, amelyek olyan technológiával és olyan struktúrával, alapanyagokból épülnek fel, melyek hozzájárulnak a természet hosszútávú megóvásához és mérsékli a környezetszennyezést. Cikkünkben részletes bemutatjuk őket!
 • 7 perc olvasási idő
2020-ban a fókusz még inkább az otthonunkra terelődött, ami a lakberendezőket is megihlette és az utóbbi években megszokott hideg minimalizmust 2021-ben felváltja a meleg otthon érzése. Kevesebb szürke, és szögletes elem, helyette színek – még, ha azoknak a pasztell verziója is - és lekerekített formák. Emellett pedig központi szerepet kapnak a textilek is.
 • 4 perc olvasási idő
A Netflix nemcsak kikapcsolódást és szórakozást nyújt, rengeteget tanulhatunk a kiváló dokumentumfilmekből és sorozatokból is. Számos építészethez és lakberendezéshez kötődő tartalom van, melyekből szuper ötleteket csíphetünk el. Lássuk a 10 legjobbat!
 • 2 perc olvasási idő
Költözés vagy lakásfelújítás során általában nagy fejtörést szokott okozni, hogy alkalmazzunk lakberendezőt vagy ne, és ha igen, akkor mégis kit válasszunk. Otthonunk megfelelő, kellőképpen rugalmas és költséghatékony kialakításában, bizony nagy szerepe van egy tapasztalt szakembernek, ezért megéri időt, s pénzt áldozni annak kiválasztására.
 • 6 perc olvasási idő
Környezetünk védelmének millió módja van, ültethetünk fákat, gyűjthetjük szelektíven a szemetet, spórolhatunk az energiákkal, és zölddé varázsolhatjuk akár a teljes otthonunkat. Ami néhány éve csak egy kedvező hóbortnak tűnt, az mára már a lakberendezés és az otthonépítés alap pillérévé nőtte ki magát.
 • 3 perc olvasási idő
Számtalanszor kiderült már, hogy az emberi kreativitás és fantázia határtalan. Nincs ez másként akkor sem, ha a karácsonyfa megvédése a cél házi kedvenceinktől. Készülj, mert a nevetéstől hullani fognak a könnyeid! :)
 • 3 perc olvasási idő
2020-ban is számtalan lakberendezési ötletet, inspirációt igyekeztünk hétről-hétre megosztani veletek. Különböző stílusban berendezett nappalikat, konyhákat, hálószobákat vagy éppen fürdőszobákat mutattunk be nektek, amelyek között mi is nagy élvezettel nézelődtünk. Most a legszebb konyhákat szedtük össze!
 • 3 perc olvasási idő
Érezted már úgy, hogy nehéz megtalálni a tuti ajándékot valakinek? Olyat szeretnél, ami nem sablonos, nem mindennapi. Olyat szeretnél, aminek biztosan örül, aki kapja te pedig örökre elnyered a "legjobb ajándékozó" titulust. Íme 21+1 tuti ötlet a DODO kínálatából, mellyel biztosan nem okozol csalódást!
 • 6 perc olvasási idő

Keresés