Lakberendezés Blog - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Érezted már úgy, hogy nehéz megtalálni a tuti ajándékot valakinek? Olyat szeretnél, ami nem sablonos, nem mindennapi. Olyat szeretnél, aminek biztosan örül, aki kapja te pedig örökre elnyered a "legjobb ajándékozó" titulust. Íme 19+1 tuti ötlet a DODO kínálatából, mellyel biztosan nem okozol csalódást!
 • 6 perc olvasási idő
Ragyogd túl a tavalyi év karácsonyi dekorációját! Ütős ünnepi tippjeinkkel garantáltan olyan csodássá alakíthatod otthonod, mintha nálad lakna a karácsony szelleme.
 • 20 perc olvasási idő
Te is imádod a téli tájat? A vakítóan hófehér, friss ropogós hóval borított városokat, hegyeket és dombokat? Ha igen, akkor hadd mutassunk 10+1 magyarországi szálláshelyet, amelyek kötelező meglátogatnod a téli időszakban!
 • 7 perc olvasási idő
Az arany, az ezüst, és rose gold kiegészítők az elmúlt években óriási trendnek számítottak, hiszen látványos, elegáns és különleges hatásokat érhetünk el velük. Ezek a fémes hatású metálos kiegészítők egymással is jól kombinálhatóak, legújabb cikkünkben bemutatjuk őket!
 • 6 perc olvasási idő
Ahogy minden évnek, úgy minden évszaknak is megvannak a maga lakberendezési trendjei. Míg a tavaszt az újjászületés, a nyarat a mozgalmasság, a vidámság jellemzi, addig az őszt a lelassulás, a fel-felbukkanó melankólia övezi. De vajon mi jellemzi a 2021 téli lakberendezési trendeket? Cikkünkből kiderül!
 • 6 perc olvasási idő
Ha nosztalgiával gondolsz a régi korok méltóságot sugárzó elegáns otthonaira és rajongsz mindenért, ami antik, akkor a klasszikus stílus neked való. Mi mindenre kell odafigyelned, ha ezt a világot szeretnéd megteremteni? Mutatjuk a klasszikus stílus legfőbb stílusjegyeit!
 • 10 perc olvasási idő
Budapesten folyamatosan épülnek az újabbnál újabb lakóparkok, amelyek modernek és maximálisan felszereltek, már-már luxus otthonok is, és gyakran akár külön kis “várost” alkotnak a nagy városban. Legújabb cikkünkben összegyűjtöttük 15 (szerintünk) legmenőbb budapesti lakóparkot, amiket érdemes megnézni közelebbről! :)
 • 7 perc olvasási idő
Mára már több olyan fűtési mód és technológia van, amelyek közül kiválaszthatjuk a számunkra legjobbat. A megfelelő fűtési rendszer kiválasztása nagymértékben befolyásolja a komfortérzetedet és az energia költségeidet is. Melyik a legenergiatakarékosabb megoldás, milyen fűtési rendszerek léteznek? Ezeknek járunk most utána!
 • 11 perc olvasási idő
Minden évnek megvannak a maga trendjei, amelyeket követve és a saját ízlésünkkel vegyítve praktikus és menő otthont teremthetünk magunknak, arról nem is beszélve, hogy így belevihetünk egy kis fűszert a mindennapokba. 2022 lakberendezési trendjeivel sincs egy másképp, amiben többek között megjelenik a fenntarthatóság vagy éppen a modern retró stílus is, de a covid okozta funkcionalitás is helyet kap! Nézzük!
 • 9 perc olvasási idő
Költözés vagy lakásfelújítás során általában nagy fejtörést szokott okozni, hogy alkalmazzunk lakberendezőt vagy ne, és ha igen, akkor mégis kit válasszunk. Otthonunk megfelelő, kellőképpen rugalmas és költséghatékony kialakításában, bizony nagy szerepe van egy tapasztalt szakembernek, ezért megéri időt, s pénzt áldozni annak kiválasztására.
 • 10 perc olvasási idő
Mindig halljuk azt a közhelyesnek tűnő mondatot, hogy sosincs késő feladni az álmainkat. Zaják Ildikó élő példa erre, ugyanis 30 év könyvelés után döntött úgy, hogy belevág valami olyanba, ami valóban a szenvedélye. Így lett belőle lakberendező, aki most már másoknak teremti meg az álom otthont.
 • 8 perc olvasási idő
Aki picit is követi a trendeket, az tudhatja, hogy minden évben van egy (esetleg két) szín, amelyet az adott év Pantone színének választanak. Ezek az árnyalatok aztán meghatározzák a tendenciákat és a stílusirányzatokat, amiket abban az évben követni fognak az “alkotók”. Cikkünkben összegyűjtöttük az elmúlt évek színeit, amelyekből könnyedén inspirálódhattok is!
 • 10 perc olvasási idő

Keresés