Lakberendezés Blog - DODO | Designban Otthon

Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett | Ingyenes visszaküldés 15 napig | 100% elégedettség garancia

Lakberendezés blog

Van egy kihasználatlanul, üresen álló lakásod és szükséged lenne egy rendszeres bevételt biztosító megoldásra? Akkor érdemes elgondolkodnod az ingatlan bérbeadás lehetőségén, amihez összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat!
 • 11 perc olvasási idő
Egyre többször találkozol az organikus modern kifejezéssel? Úgy érzed nem tudod pontosan körülhatárolni a stílusjegyeit? Cikkünk összeszedi a legfontosabb tudnivalókat, hogy a lágy, íves formákat és a tompa színeket használó stílusok között Te is azonnal felismerd az organikus modern irányzatot a lakberendezésben.
 • 6 perc olvasási idő
Léteznek olyan helyek, ahol úgy érzed, mintha megállt volna az idő. Nincs rohanás, nincs zaj, nincs tömeg - csak te vagy és a természet hamisítatlan nyugalma. Ilyen hely a lombház is, ami egy teljesen új és leírhatatlan élményt nyújthat a számodra, ha valódi kikapcsolódásra vágysz.
 • 6 perc olvasási idő
Az étkező minden családban központi szerepet tölt be. A megfelelő étkezőasztal mellett épp olyan fontosak a kényelmes étkezőszékek is. Cikkünkben összegyűjtöttük a top 10 DODO-s étkezőszéket!
 • 3 perc olvasási idő
Az előszobát gyakran háttérbe szorítják, pedig oda érkeznek meg először a vendégeid és te magad is. Ez a helyiség sokszor picike, főleg ha társasházról vagy panellakásról van szó, ettől függetlenül fontos, hogy stílusos és harmonikus legyen. Cikkünkben ehhez hoztunk 7+1 tippet!
 • 9 perc olvasási idő
Budapest építészeti sokszínűségében külön kategóriát képviselnek azok a villák, amelyek impozáns látványa mindenkit magával ragad. A mesebeli épületek, - képviseljenek azok klasszikus vagy éppenséggel modern stílust, legyenek rejtélyesen elhagyatottak vagy nemrég felújítottak - megérnek egy-egy sétát. Ha erre éppen most nincs lehetőséged, akkor tarts velünk és ismerd meg Budapest híres villáinak történetét!
 • 9 perc olvasási idő

Tetszik vagy sem, de a világ földgáz-, kőolaj-, és urán készletei lassan de biztosan kimerülnek. Az előrejelzések szerint 100 év múlva már egyik sem lesz elérhető az emberiség számára. Ez a ma emberét talán nem érinti, de a gyerekeink, unokáink sorsát viszont determinálhatja. Erre a problémára jelenthet megoldást a megújuló forrásokból származó energia, hiszen - ahogy a nevében is benne van - képes újratermelődni, korlátlan lehetőségeket kínálva. A következőkben ezekkel a környezetbarát és fenntartható lehetőségekkel foglalkozunk részletesebben - tarts velünk te is.

 • 8 perc olvasási idő
Az ősz és a tél a várakozás ideje. Várjuk a sütőtök szezont, a kuckózást, a pulóveres időjárást, a karácsonyt, a téli dekorációt, a hóesést és az új évet. De mi az, amit minden divatkedvelő a leginkább figyel ilyenkor? Ez bizony a jövő évre vonatkozó Pantone szín! Ha már Te is nagyon kíváncsi vagy, hogy 2023-ra mivel készült a világhírű cég, akkor olvasd el cikkünket, amelyben alaposan körbejárjuk a kérdést.
 • 6 perc olvasási idő
Elérkezett a sokak által kedvelt bekuckózós, kedvenc bögrés, süti sütős, filmezős, társasozós időszak, amihez a téli lakberendezés is illeszkedni szokott. Legújabb cikkünkben mutatjuk a 2022/2023 téli lakberendezési trendeket, amikből ti is bátran inspirálódhattok!
 • 5 perc olvasási idő
Ragyogd túl a tavalyi év karácsonyi dekorációját! Ütős ünnepi tippjeinkkel garantáltan olyan csodássá alakíthatod otthonod, mintha nálad lakna a karácsony szelleme.
 • 23 perc olvasási idő
A 2023-as lakberendezési trendeket az elmúlt évek átalakult helyzete okozta térrendezési irányzatok továbbra is befolyásolják majd, de tartalmazni fognak új, szokatlan kombinációkat is.
 • 8 perc olvasási idő
Boucle (vagy magyarosan buklé) szövet, ami állítólag meghatározza a következő évek lakberendezési trendjeit. Különlegesen szövött felülete és textúrája strapabíró, látványa a puhaságot érezteti, viszont egyelőre elég megosztó vélemények vannak róla. Cikkünkben bemutatjuk részletesen!
 • 5 perc olvasási idő

Keresés