Lakberendezés Blog - DODO | Designban Otthon

Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett | Ingyenes visszaküldés 15 napig | 100% elégedettség garancia

Lakberendezés blog

Ha nyaraltál már mediterrán vidékeken, akkor te sem tudsz szabadulni az ottani életstílus varázsától. Elképesztő látvány, meghittség, családias hangulat, derűs, optimista emberek, itthon csak ritkán tapasztalt béke és nyugalom. Ez a fajta életöröm, jókedv és energia hozzád is beköltözhet, ha az otthonodat mediterrán stílusban rendezed be! Mutatjuk hogyan!
 • 9 perc olvasási idő
Smart garden: egy veteményes vagy virágos kert, amelyet fejlett technológia vezérel. Habár a gazdálkodásban már régóta használják, az okoskert, mint technológia még gyerekcipőben jár. Hogyan és milyen technológiát tudsz használni kerted gondozására? Cikkünkből kiderül!
 • 2 perc olvasási idő
Az idei év egyik feltörekvő lakberendezési irányzata az egyszerű, ám mégis különleges Japandi, amelyben két önmagában is népszerű stílus, a skandináv, illetve a japán jellegzetes stílusjegyei keverednek.
 • 6 perc olvasási idő
Manapság rengeteg féle kerti bútor közül tudsz választani, akár alapanyagról, akár színvilágról, akár designról van szó. Cikkünkben többek között annak járunk utána, hogy milyen típusok vannak, hogyan tudod karbantartani őket és milyen szempontokat érdemes figyelembe venned, ha kerti bútort akarsz vásárolni. Tarts velünk!
 • 9 perc olvasási idő
A bútorválasztás rendkívül fontos része az otthonunk kialakításának. A bútordarabok beszerzését mindig hosszas tervezés előzi meg, hiszen az adott bútort nem rövid távra vásároljuk. Cikkünkben az időtálló tömörfa bútorok jellemzőit és előnyeit vesszük sorra, hogy ezzel is segítsük a döntést.
 • 9 perc olvasási idő
Aki követ bennünket, már többször is láthatta Erdőháti Ágnes nevét home staginggel kapcsolatos témák kapcsán. Ágnes Magyarország kiemelkedő home stagere, aki óriási szenvedéllyel végzi ezt a szakmát. Interjúnkban megismerhetitek őt és hogy hogyan került kapcsolatba a home staginggel!
 • 6 perc olvasási idő
Az elmúlt néhány évben egyre nagyobb figyelmet kap a digitális otthonvezérlés. A piacon kapható rendszerek manapság még csak a technológia előfutárának mondhatók: az egyre bővülő iparág azonban új és izgalmas innovációkat tartogat az okosotthon-technológia világában. Ezeket gyűjtötte össze a Rackhost.hu!
 • 2 perc olvasási idő
A bútorkárpit kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat, legyen szó új bútor vásárlásáról vagy egy régi, elhasználódott kárpit cseréjéről. Mivel mindkettő jelentős beruházással jár, ezért korántsem mindegy, hogy milyen anyag mellett teszed le a voksodat. Cikkünkben most segítséget nyújtunk
 • 8 perc olvasási idő
A home staging hazánkban még kevésbé elterjedt fogalom, pedig az ingatlanpiacon nagymértékben megnövelheti az eladásra vagy kiadásra szánt ingatlanok árát. Cikkünkben bemutatjuk a home staginget, a home stagereket, hogy miben különbözik a lakberendezéstől és milyen szolgáltatási, árszabásai vannak!
 • 10 perc olvasási idő
Az ingatlanvásárlás egy igen összetett folyamat, ami gyakran nehezen kivitelezhető egy hozzáértő vagy valamilyen egyéb külső segítség nélkül, ráadásul számos olyan kötelező eleme és lépése van, amin mindenkinek át kell jutni. Segítségképpen cikkünkben összefoglaltuk mindazt, amit mindenképp tudnod kell róla!
 • 9 perc olvasási idő
Az Ingatlannet.hu legújabb elemzésében azt mutatja be, hogy hogyan is zárta a 2021-es esztendőt a haza lakáspiac, kitérve a főváros kerületeire, néhány agglomerációs településre, valamint a nagyobb vidéki városokra.
 • 3 perc olvasási idő
A Netflix nemcsak kikapcsolódást és szórakozást nyújt, rengeteget tanulhatunk a dokumentumfilmekből és sorozatokból is, amelyekből sorra jönnek ki a jobbnál jobb alkotások. Számos építészethez és lakberendezéshez kötődő tartalom van, melyekből szuper ötleteket csíphetünk el. Lássuk a 14 legjobbat!
 • 4 perc olvasási idő

Keresés