Lakberendezés Blog - DODO HOME design bútor

Lakberendezés blog

Az otthonod az a hely, ahová szeretsz megérkezni, ami megvéd a világ zajától, regenerál és biztonságot ad, ami komfortos és meghitt. Bármilyen házat vásárolsz vagy építesz, fontos, hogy minden mozzanatában részt vegyél. Így az se mindegy, hogy álmaid háza minden falazattal készül(t). Ennek eldöntésében segítünk!
 • 16 perc olvasási idő
Te is keresed az álomotthonodat? A helyet, ahol minden pontosan olyan, amilyennek elképzelted? Ha egységes színekre, színvonalas bútorokra, szellős, világos terekre, természetességre, egyszerűségre és funkcionalitásra vágysz, akkor Neked egy modern stílusú otthonra van szükséged!
 • 15 perc olvasási idő

Ugye, Neked is ismerős Paneltündér neve? Ha igen, akkor ebben az interjúban még közelebbről megismerheted, ha nem, akkor bemutatjuk a panelházak berendezésének specialistáját! Székely Kriszta kifejezetten kis lakások, panellakások enteriőrjét álmodja meg ügyfelei számára, hogy a lehető legszebb és legélhetőbb otthont teremtse meg számukra!

 • 7 perc olvasási idő
Te tudod mi az a miniház? És a miniház mozgalom? Ha nem, vagy kicsit többet tudnál róla, ismerd meg Te is közelebbről ezt az Amerika-szerte népszerű, és Európában is egyre jobban terjedő mozgalmat, mert sokat lehet tanulni a példájából! Ha Te is környezettudatos vagy, és a szabadság, a sallangoktól mentes élet híve, akkor ez a cikk Neked szól!
 • 12 perc olvasási idő
Te tudod mi az eklektikus stílus? Nem az, amikor gimnazista, vagy egyetemista korodban a szobádban uralkodó káoszt nemes egyszerűséggel eklektikusnak nevezted. Az nem eklektika volt, hanem hanyag rendetlenség… Az eklektika harmóniájának létrehozása nem könnyű feladat, viszont a végeredmény magáért beszél.
 • 10 perc olvasási idő
Számos példa bizonyítja, hogy bármikor válthatunk és valami új dologba foghatunk. Ehhez viszont meg kell tudnunk pontosan fogalmazni, mit akarunk. Így volt ezzel Andok Zsuzsanna is, aki építkezés és otthonuk berendezése során jött rá, hogy neki a kreatív alkotással kell foglalkozni a programozás helyett.
 • 3 perc olvasási idő
A koronavírus életünk számos területére nagyon nagy hatással volt és van is, nincs ez másképp az ingatlanpiacot tekintve sem. Míg eleinte úgy tűnt, hogy árzuhanást fog eredményezni, az ingatlanárak – főként a fővárosban – így is felfelé tendáltak.
 • 3 perc olvasási idő
A folyamatosan előretörő építési technológiák közé tartozik a konténerház is, ami első hallásra talán kevésbé bizalom gerjesztő, mint amilyen valójában, hiszen egy modern, 21. századi megoldás. Hazánkban kevésbé elterjedt, pedig maximálisan környezetbarát és ha ezt választjuk, rendkívül gyorsan “összelegózhatjuk” új otthonunkat!
 • 7 perc olvasási idő
Arról álmodozol, hogy a hobbid az álom munkáddá váljon? Szeretnél végre sikeres belsőépítésszé/lakberendezővé válni? Vagy még csak szemezgetsz ezzel a világgal? Ha a válaszod bármely kérdésre igen, olvasd el cikkünket, mert egészen az alapoktól fogunk mutatni egy utat, ami segíthet abban, hogyan indulj el!
 • 9 perc olvasási idő
A könnyűszerkezetes ház, mint kifejezés biztos, hogy sokak számára ismert, viszont magával a jelentésével már kevesebben vannak tisztában, ráadásul sok más kifejezéssel is keveredik. Már az egyik legelterjedtebb építési forma, cikkünkben ezt a témát járjuk körbe!
 • 6 perc olvasási idő
Ha bármilyen okból nem engedhetsz meg magadnak egy hatalmas kertet, a floráriummal valamennyire pótolhatod a természet közelségét. Ráadásul, ha hadilábon állsz a rendszeres locsolással, ezt az üvegbe zárt csodát neked találták ki!
 • 6 perc olvasási idő
Egy nem mindennapi ház a dombokba építve - cikkünkben egy különleges kialakítású házat mutatunk be nektek, melynek tervezésénél csak és kizárólag a természetes anyagokat részesítették előnyben és a formavilág is merőben eltér a megszokottól.
 • 2 perc olvasási idő

Keresés