Lakberendezés Blog - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Sztárnak lenni jó, több szempontból is! - ezt eddig is tudtad, hiszen a sztárság előnyei nyilvánvalóak (persze a hátrányairól sem szabad megfeledkezni, hiszen az éremnek két oldala van).

Az ismertség kapuikat nyit meg, olyan helyekre enged be, ahová egy átlagember soha nem juthat be, olyan kapcsolatokat biztosít, amiről mi földi halandók még álmodni sem merünk. Az exkluzív partik, és luxusutazások, a csodaszép ruhák, autók, ékszerek mellett azonban érdemes figyelmet fordítani azokra az ingatlanokra is, amelyekben a hírességek élnek, vagy birtokolnak (sokuknak ugyanis egyszerre több is van ezekből). Ha ezeket az otthonokat megnézzük, bizony kiderül: a gazdagság nem a fentebb említett személyes tárgyaknál és lehetőségeknél kezdődik, hanem a pazar berendezéssel rendelkező. stílusos giga ingatlanoknál. Nézzük, milyen luxusban élnek a sztárvilág legtehetősebbjei!

Pár hete óriásit robbant a hír, miszerint Beyoncé és Jay-Z a luxusvillák közül is az egyik legdrágábbat vásárolták meg. A közel 2800 négyzetméteres villa konkrétan a legdrágább ingatlan egész Kaliforniában, a sztárpár ugyanis 200 millió dollárt adott érte.
  • 8 perc olvasási idő

Berobbant a nyár, egyre többen töltjük a szabadidőnket a természetben, élvezzük a jó időt, és közben eszünkbe sem jut, milyen veszélyek leselkedhetnek ránk. Az aljnövényzetben, az üdén zöldellő bokrokon és fákon aprócska, de annál veszedelmesebb „ragadozók” várják, hogy támadásba lendüljenek, nem kis gondot okozva nekünk és a háziállatainknak.

  • 9 perc olvasási idő
Biztos te is szeretnél minden nap egy színpompásan virágzó növényekkel teli, buja kert vagy erkély látványára ébredni, vagy a szabadidődben hosszú órákat tölteni az illatozó virágok között. Az elképzelés nem rossz, a kivitelezés megvalósítható, a végeredmény azonban nem mindig az, amit elképzeltél. Hiába a gondoskodás, az időjárást nem tudod befolyásolni, amire jó példa a tavalyi év száraz, forró nyara, ami rendre kipusztította a kerted, erkélyed díszeit. De az idén ennek nem kell így lennie: ültess olyan növényeket, amelyek jól viselik a hőséget!
A következő összeállításban részletesen bemutatunk neked 10 olyan növényt, amin nem fog ki a kánikula, vagy a tűző napsütés – tarts velünk, és válassz tudatosan közülük annak érdekében, hogy egész nyáron élvezhesd a pompájukat.
  • 9 perc olvasási idő
Lombos fák, csend, nyugalom, az erdő-mező illata, zavartalan pihenés egy luxus felszereltségű faházban, ahol a legnagyobb gondod az, hogy eldöntsd éppen sétálni vagy jakuzzizni lenne kedved. Most összegyűjtöttünk 10 luxus faházat Magyarországon, amit érdemes minél hamarabb meglátogatni.
  • 6 perc olvasási idő

Az angol cottage egy hangulatos, eklektikus menedék, távol a nyüzsgő nagyváros zavaró lüktetésétől, aminek a szépsége a vidéki kedvesség megidézésében rejlik. Egy csendes, megnyugtató otthon, ami a kopott, használt bútoraival együtt is elegáns és szerethető, biztosítva számodra az angol vidéki stílus minden előnyét. A következőkben részletesen megismerheted ezt a napjainkban egyre népszerűbb dekorációs irányzatot, és tippjeink segítségével akár meg is valósíthatod azt az otthonodban. Tarts velünk te is!

  • 5 perc olvasási idő
Van egy kihasználatlanul, üresen álló lakásod és szükséged lenne egy rendszeres bevételt biztosító megoldásra? Akkor érdemes elgondolkodnod az ingatlan bérbeadás lehetőségén, amihez összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat!
  • 11 perc olvasási idő
Egyre többször találkozol az organikus modern kifejezéssel? Úgy érzed nem tudod pontosan körülhatárolni a stílusjegyeit? Cikkünk összeszedi a legfontosabb tudnivalókat, hogy a lágy, íves formákat és a tompa színeket használó stílusok között Te is azonnal felismerd az organikus modern irányzatot a lakberendezésben.
  • 6 perc olvasási idő
Léteznek olyan helyek, ahol úgy érzed, mintha megállt volna az idő. Nincs rohanás, nincs zaj, nincs tömeg - csak te vagy és a természet hamisítatlan nyugalma. Ilyen hely a lombház is, ami egy teljesen új és leírhatatlan élményt nyújthat a számodra, ha valódi kikapcsolódásra vágysz.
  • 6 perc olvasási idő
Az étkező minden családban központi szerepet tölt be. A megfelelő étkezőasztal mellett épp olyan fontosak a kényelmes étkezőszékek is. Cikkünkben összegyűjtöttük a top 10 DODO-s étkezőszéket!
  • 3 perc olvasási idő
Az előszobát gyakran háttérbe szorítják, pedig oda érkeznek meg először a vendégeid és te magad is. Ez a helyiség sokszor picike, főleg ha társasházról vagy panellakásról van szó, ettől függetlenül fontos, hogy stílusos és harmonikus legyen. Cikkünkben ehhez hoztunk 7+1 tippet!
  • 9 perc olvasási idő
Budapest építészeti sokszínűségében külön kategóriát képviselnek azok a villák, amelyek impozáns látványa mindenkit magával ragad. A mesebeli épületek, - képviseljenek azok klasszikus vagy éppenséggel modern stílust, legyenek rejtélyesen elhagyatottak vagy nemrég felújítottak - megérnek egy-egy sétát. Ha erre éppen most nincs lehetőséged, akkor tarts velünk és ismerd meg Budapest híres villáinak történetét!
  • 9 perc olvasási idő

Tetszik vagy sem, de a világ földgáz-, kőolaj-, és urán készletei lassan de biztosan kimerülnek. Az előrejelzések szerint 100 év múlva már egyik sem lesz elérhető az emberiség számára. Ez a ma emberét talán nem érinti, de a gyerekeink, unokáink sorsát viszont determinálhatja. Erre a problémára jelenthet megoldást a megújuló forrásokból származó energia, hiszen - ahogy a nevében is benne van - képes újratermelődni, korlátlan lehetőségeket kínálva. A következőkben ezekkel a környezetbarát és fenntartható lehetőségekkel foglalkozunk részletesebben - tarts velünk te is.

  • 8 perc olvasási idő

Keresés