Lakberendezés Blog Címkék: "Karácsony" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Ragyogd túl a tavalyi év karácsonyi dekorációját! Ütős ünnepi tippjeinkkel garantáltan olyan csodássá alakíthatod otthonod, mintha nálad lakna a karácsony szelleme.
  • 23 perc olvasási idő
Érezted már úgy, hogy nehéz megtalálni a tuti ajándékot valakinek? Olyat szeretnél, ami nem sablonos, nem mindennapi. Olyat szeretnél, aminek biztosan örül, aki kapja te pedig örökre elnyered a "legjobb ajándékozó" titulust. Íme 19+1 tuti ötlet a DODO kínálatából, mellyel biztosan nem okozol csalódást!
  • 6 perc olvasási idő
Számtalanszor kiderült már, hogy az emberi kreativitás és fantázia határtalan. Nincs ez másként akkor sem, ha a karácsonyfa megvédése a cél házi kedvenceinktől. Készülj, mert a nevetéstől hullani fognak a könnyeid! :)
  • 3 perc olvasási idő
Karácsony után téged is megkörnyékezett a melankólia, hogy le kell szedni az ünnepi díszeket? Talán picit el is szomorít a csupasz otthonod látványa? Bár a karácsonyi időszaknak vége, ez nem jelenti azt, hogy a tavasz beköszöntéig unalmas, szürke, borongós hangulatú lakásban kellene eltöltened a hátralévő hideg hónapokat. Elárulunk pár remek ötletet, amelyek méltó utódjai lehetnek a csillogó díszeknek!
  • 2 perc olvasási idő

Keresés