19+1 kreatív karácsonyi ajándék ötlet a garantált sikerhez! - DODO | Designban Otthon

19+1 kreatív karácsonyi ajándék ötlet a garantált sikerhez!

Érezted már úgy, hogy nehéz megtalálni a tuti ajándékot valakinek? Olyat szeretnél, ami nem sablonos, nem mindennapi. Olyat szeretnél, aminek biztosan örül, aki kapja te pedig örökre elnyered a "legjobb ajándékozó" titulust. Íme 19+1 tuti ötlet a DODO kínálatából, mellyel biztosan nem okozol csalódást!

Mivel már mindenki hatalmas karácsonyi lázban ég és érdemes is lecsapni minél hamarabb a karácsonyi ajándékokra az év végi dömping előtt, így összegyűjtöttünk Neked 19+1 menő ajándék ötletet, amelyek szerintünk egyszerre nagyon ötletesek és egyszerre nyújtanak különleges vizuális élményt is, ráadásul 1-2 munkanapon belül megérkezhetnek hozzád!

Ezeket a karácsonyi ajándék tippeket úgy szedtük össze, hogy nők és férfiak egyaránt megtalálják közülük azt, amivel meglephetik szerettüket! Lássuk a listát! :)

1. Összeszerelhető miniatűr babaházak - felnőtteknek

Kezdésként a DIY rajongókat céloztuk meg, hiszen összeszerelhető miniatűr babaházaink ezt az élményt biztosítják. Ha van olyan személy a környezetedben, aki kreatív, szeret elveszni a részletekben és imád alkotni, akkor ajándékozd meg egy különleges DIY babaházzal, ami az összeszerelés után dekorációs elemként is remekül helytáll majd!

Megnézem a babaházakat!

2. Összeszerelhető mechanikus fa puzzle - felnőtteknek

Az előző “Csináld magad!” kategória inkább a hölgyeket célozta meg, azonban mechanikus összeszerelhető mechanikus 3D fa puzzle-jeinkkel a fiúknak és férfiaknak is felejthetetlen élményt okozhatsz. Ezek összeszereléséhez is szükséges türelem és aprólékosság, de akik szeretik az ilyen jellegű tevékenységeket, azoknak fantasztikus meglepetés lesz egy ilyen darab. A mozdonytól kezdve a földgömbig át többféle puzzle közül is tudsz választani, akár több családtagod is megajándékozhatod egy ilyen különlegességgel.

Megnézem a mechanikus fa puzzle kínálatot!

3. Mechanikus fa játékok - 5+ gyerekeknek

Ezek az összeszerelhető mechanikus fajátékok úgy lettek megalkotva, hogy az összerakásuk során egyszerre legyen szükség a lelkesedésre, a kreativitásra és az alkotóképességre is. Szórakoztató és hasznos játék, amit gyermeked garantáltan imádni fog és készségeit is fejleszti közben.

Megnézem a gyerekeknek készült fa játékokat!

4. Exotikus hal dekoráció

Ezt a dekorációt egy maszkulin dolgozószobában ugyanúgy el tudjuk képzelni, ahogy egy skandináv, bekuckózós otthonban. Többféle designból is választhatsz, a fekete-fehértől egészen a színes darabokig. Az összerakásra nagyjából 20-30 percet kell szánni, aztán már csak el kell helyezni a polcra vagy az asztalra. Nem csak hal imádóknak! :)

Megnézem az exotikus hal dekorációkat!

5. Design fali szarvas trófea

Ezt a kategóriát csak az igazán bevállalós arcok számára állítottuk össze. Hogyha meg akarod hökkenteni egyik szeretted (legyen nő vagy férfi), akkor ezzel a darabbal tuti betalálsz majd. Fából készült darab, melynek darabjait néhány perc alatt össze is lehet illeszteni, már csak egy megfelelő hely kell számára a falon!

FONTOS! A szarvas trófeák készítése közben egy szarvas sem sérült meg! :)

Megnézem a design szarvas trófeákat!

6. Trópusi virág és levél dekoráció

Miért ne lehetne a téli időszakban is egy csipetnyi trópusi hangulatot csempészni az enteriőrbe? A szintén MIHO márkához tartozó trópusi virág és levél dekorációinkkal ez egy pillanat alatt megvalósítható. Nemcsak egy csajos lakásban, hanem akár egy letisztult vagy egy bohém stílusú otthonban is remekül mutat majd!

Megnézem a trópusi virág és levél dekorációkat!

7. Motivációs szív dekor

Látványos dekor és motivációs üzenet egyben. Az olaszok itt sem lőttek mellé, hiszen egy olyan mutatós és egyedülálló DIY dekorációt álmodtak meg, amelyet összerakni is egyszerű lesz, a végén pedig egy kis pozitív üzenetet biztosít majd a mindennapokra. A felirat ráadásul angolul és olaszul is felszerelhető, így az olasz temperamentum nem csak a dizájnban jelenik meg. Menő, nem? :)

Megnézem a motivációs szív dekorációkat!

8. Bájos madárház dekoráció

Bájos és kedves. Ezek a szavak jellemzik leginkább a MIHO madárházas dekorációit. Ezekkel a darabokkal garantáltan megjelenik a természet a lakásban, így ajánljuk mindenkinek, aki kedveli az ilyen elemeket otthonában.

Megnézem a bájos madárház dekorációkat!

9. Olasz bohém macska dekoráció

Talán az egyik legextravagánsabb kategóriához értünk, pedig csak néhány színes cicáról van szó. A DIY macska dekorációk maximálisan feltűnő színekben pompáznak, így biztosan nem lehet elmenni mellettük szó nélkül. Bármelyiket is választod, képzeld el, mennyire jól mutathat egy tömörfa vagy egy fekete fém polcon, ahonnan abszolút kitűnik élénk szín- és formavilágával. Miáú!

Megnézem a bohém macska dekorációkat!

10. Összeszerelhető bogár dekoráció és szekrényke

Az egyik legkülönlegesebb kategóriához érkeztünk. Már találkozhattatok az olasz MIHO márka designer darabjaival, amelyek nemcsak küllemre nagyon egyediek, de a DIY élményével kiegészülve abszolút felejthetetlen élményt nyújt mindenki számára. Bogár dekorációnk egyben mini szekrény is, amelybe könnyedén tárolhatsz apróbb holmikat!

Megnézem bogár szekrényke dekorációkat!

11. Konyha kiegészítők étkezéshez, tálaláshoz, rendszerezéshez

A DODO kínálata csupa-csupa trendi, minőségi és praktikus konyhai kiegészítővel bővült, amiket nemcsak használni nagy öröm, hanem hozzájárulnak otthonod esztétikus látványához is. Ajándékként sokszor érdemes olyan hasznos darabokat választani, amikre szeretteidnek egyébként is szüksége lenne, a különböző konyhai kellékek és eszközök pont ilyenek. Ezekre a termékekre ráadásul a német minőségi anyaghasználat jellemző, így biztosan nagy örömöt fogsz okozni ezekkel a darabokkal!

Nálunk mindent megtalálsz, amire étkezéskor, tálaláskor és a tároláskor, rendszerezéskor szükséged lehet a konyhában, csak nézz szét az alábbi kategóriákban!

Megnézem a pohár és csésze kínálatot!

Megnézem a tányérokat!

Megnézem a tálalási kellékeket!

Megnézem a kannákat és a kancsókat!

Megnézem az összes konyhai eszközt!

12. Különleges illatgyertyák

Finom illatok és stílusos megjelenés jellemzi illatgyertyáinkat, amelyek bármely helyiséget hangulatossá varázsolják. Ezek a különleges illatú gyertyák remekül mutatnak asztaldíszként, fürdőszoba dekorációként vagy éppen az éjjeliszekrényen ragyogva. Ha azt hinnéd, hogy ez egy unalmas ajándék, nagyon tévedsz, ugyanis ezek a gyertyák garantáltan függőséget okoznak, a csinos designról nem is beszélve!

Megnézem az illatgyertyákat!

13. Gyertyatartók és mécsestartók a meghitt hangulatért

Az ünnepi hangulat egyik alapkelléke egy, vagyis inkább több illatos gyertya, amelyek azonnal meghitt légkört teremtenek. Viszont a gyertyákkal gyakran együtt járnak a még szebb gyertyatartók és mécsestartók, amik magasabb szintre emelik ezt az amúgy is csodás és hamisítatlan atmoszférát. Kínálatunkben szebbnél szebb darabokat találsz, amikkel kimaxolhatod az ünnepi hangulatot.

Megnézem a gyertyatartókat!

Megnézem a mécsestartókat!

14. Pihe-puha báránybőr szőnyegek

Télen egyébként is jól jönnek a puha darabok, de egy valódi báránybőr szőnyegtől talán nincs is jobb, ha a kuckós hangulat megteremtése a cél. Melegséget hordoz magával, így biztosan örömet okozol majd vele annak, akit egy ilyen darabbal ajándékozol meg. Nagyon kellemes és hívogató, érintése szabályosan függőséget okozhat, arról nem is beszélve, hogy számos stílusba beilleszthető. Több színben is kapható, így biztosan megtalálod a kedvencedet!

Megnézem a báránybőr szőrméket!

15. Gyönyörű díszpárnák

Talán elcsépeltnek tűnik, de egy párna nagyon jó ajándék lehet, ha mersz elrugaszkodni a megszokott mintáktól. Egy homogén kanapén vagy egy világos árnyalatú helyiségben nagyon jól tud mutatni egy extravagáns párna és biztosan odavonzza majd vendégeid tekintetét. Figyelj arra, hogy színben, stílusban passzoljon a lakáshoz, ahová szánod!

Megnézem a díszpárnákat!

16. Időtálló és trendi dísztárgyak

Dísztárgyaink nem véletlenül kerültek bele ajándék ötleteink közé! Ha még elsőre unalmasnak is hangzik ez a tipp, kínálatunkat végignézve rá fogsz jönni, hogy egyáltalán nem az. Egy kisebb-nagyobb kiegészítő mindig jól jön a lakásba, hiszen csak még szebbé teszi a látványt. Ezért nyugodtan választhatsz egy ilyen ajándékot is, csak arra figyelj, hogy a megajándékozott személy stílusához való darabot válassz!

Megnézem a dísztárgyakat!

17. Mutatós dísztálak

A dísztálak nemcsak telepakolva, hanem önmagukban is nagyon jól tudnak kinézni, feltéve ha a DODO kínálatából választasz! :) A fából készült, rusztikus daraboktól kezdve az elegáns, klasszikuson át egészen a modern, trendi kialakítású tálakig mindenféle stílusból és formavilágból válogathatsz annak megfelelően, hogy milyen típussal szeretnéd megajándékozni szeretted. Ezek a dísztálak nagyszerűen mutatnak a nappaliban, az étkezőben vagy éppen az irodában is, így nem tudsz mellélőni vele!

Megnézem a dísztálakat!

18. Csinos és modern vázák

Ez az ajándék ötlet leginkább a hölgyek számára lehet jó opció. A klasszikus ívelt üveg vázák mellett olyan darabokat is találsz nálunk, amik üresen is látványos dekorációs tárgyak és ha több, eltérő színű és méretű darabot helyezünk el egymás mellé, akkor modern, bohém látványt érhetünk el. Nem érdemes elfeledni ezeket a dísztárgyakat, nem kell mindig túlgondolni az ajándék projektet, az ilyen típusú darabok ugyanis nagyon sokáig díszíthetik a megajándékozott otthonát.

Megnézem a vázákat!

19. Vidám és stílusos puffok

Mivel mással folytathatnánk a felsorolást, mint pompás puffjainkkal. Kínálatunkban számos színű és stílusú darab közül választhatsz, legyen az skandináv, modern, art déco vagy éppen glamour. Egy szép puff kiemelkedő darabja lesz otthonodnak, hiszen bármelyik helyiségben is helyezed el, megtöri a látvány és feldobja otthonodat.

Megnézem a puffokat!

+1. Ajándékutalvány

Ajándékutalványaink igazi Jolly Joker ajándék tippet jelentenek, mert ha valami igazán hasznosban és hosszútávon is értékes meglepetésben gondolkodsz, ettől jobbat biztosan nem találsz! Egy új bútorra ugyanis bármikor szükség lehet, és ha a minőséget párosítani szeretnéd a jó ár/érték aránnyal, akkor érdemes tőlünk kiválasztani valamit! Ajándékutalványaink értéke 5.000 Ft-tól egészen 500.000 Ft-ig terjednek, így biztosan megtalálod a megfelelő értékűt!

Miért érdemes utalványt választanod?

  • Mert fizetés után AZONNAL megkapod!
  • Mert akkor váltod be és arra, amire csak akarod. :)

Megnézem az ajándékutalványokat!

Ha még több ajándék közül szeretnél válogatni, ami biztosan megérkezik karácsonyig, kattints ide! :)

Keresés