Keress lakberendezőt vagy belsőépítészt a DODO keresőjében! - DODO | Designban Otthon

Keress lakberendezőt vagy belsőépítészt a DODO keresőjében!

Mivel imádunk új és rendhagyó dolgokat létrehozni, így az arculatváltás után sem állunk meg: bemutatjuk az ország legnagyobb lakberendező és belsőépítész keresőjét!

Több szempontból is nagyon izgalmas időszak van mögöttünk, mert sok minden fut(ott) a háttérben párhuzamosan. Így bizony sokszor kapkodtuk is a fejünket :D. Az egyik ilyen kiemelt projekt a DODO Tervező kereső volt. Nagyon régóta dolgoztunk rajta, finomítgattuk, szépítgettük, hiszen ez tényleg egy teljesen új koncepció volt és ahogy ez lenni szokott, útközben alakult és itt-ott módosult is. :)

MEGNÉZEM A KERESŐT

De miről is szól pontosan a tervező kereső?

Az elmúlt évek során számos fantasztikus tervezővel, belsőépítésszel és lakberendezővel dolgoztunk együtt és nem titok, hogy gyakran választottak minket és a termékeinket. Mellette mi is szívesen hívtuk meg őket a YouTube csatornánkra vagy kértük ki szakmai tudásukat a blogcikkeink kapcsán is. (Ide kattintva megnézhetitek a közös YouTube tartalmakat!)

Ezek mind nagyon szuper és izgi együttműködések voltak, és minél több lakberendezővel és belsőépítésszel kerültünk kapcsolatba, azt láttuk, hogy szükség van egy platformra, egy adatbázisra, ami nekik és nektek is nagyon hasznos lesz. És tádáááám, így jött a DODO Tervező kereső ötlete, és a DODO csapat azonnal rá is harapott! :)

Azt láttuk, hogy nincs egy olyan profi kereső, ahol a profilok részletessége és az ezekhez használható szűrők segítenék a megfelelő tervező kiválasztását. Hiszen egy névből és egy telefonszámból hogyan tudnál választani?

Ezért mi arra helyeztük a hangsúlyt, hogy egy mini interjú formájában, egy részletes profillal mutassuk be az összes lakberendezőt és belsőépítészt az oldalon. Ezt pedig megtámogattuk egy olyan szűrővel, mellyel:

  • az ingatlan típusa (lakás és családi ház, iroda, üzlethelyiség, kiállítás stb.)
  • a tervezői díj árkategóriája (pénztárcabarát, átlagos, prémium),
  • a régió (Budapest, Pest megye, Baranya megye, Heves megye stb.), 
  • a vállalt szolgáltatások (tanácsadás, felmérés, tervezés, home staging stb.),
  • vagy akár a szükséges szakmai végzettség (lakberendező, belsőépítész, tervező iroda)

alapján is megtalálhatod a tervezőt, aki megálmodja (és akár lemenedzseli) azt az otthont, amire már régóta vágytál.

Ami pedig ennél is fontosabb, hogy picit közelebbről is megismerhetitek a lakberendezőket és a munkamódszerüket, fotókkal, referenciákkal, vagy akár a DODO lakberendezési blogra írt szakmai cikkeivel együtt. Kell ennél több? :)

START!

Végül elkészült minden: szuper dizájn, átlátható felület, és sok-sok jó fej lakberendező. Már 30 profilt találtok a keresőben, amit folyamatosan bővítünk, hogy nehogy bárki is lakberendező vagy belsőépítész nélkül maradjon! :)

Mi nagyon büszkék vagyunk az egész projektre, hiszen ilyen adatbázis egyáltalán nincs még Magyarországon, és sok munkánk van benne. Az építő jellegű visszajelzéseket pedig ne tartsátok magatokban, hiszen ez a kereső nektek készült! :)

MEGNÉZEM A KERESŐT

Keresés