Gyorsabb és biztonságosabb lett a banki átutalás a DODO-nál a Billingo - DODO | Designban Otthon

Gyorsabb és biztonságosabb lett a banki átutalás a DODO-nál a Billingo-nak hála!

Te sem szeretsz sokat bíbelődni az online fizetéssel? Vagy rossz érzésed van, ha meg kell adnod a bankkártyaszámod egy weboldalon?

Akkor van egy jó hírünk! Telefonod segítségével akár 3 másodperc alatt kifizetheted DODO-s megrendeléseidet. Mindezt biztonságosan, átutalással!

Mi a DODO.HU-nál évek óta elektronikusan számlázunk. Így számláink mindig célba érnek és sosem vesznek el, ráadásul még a bolygónkat is kíméljük. Számláinkat a Magyarország egyik legnépszerűbb online számlázó rendszerével, a Billingo-val állítjuk ki és a szállítási idő visszaigazolását követően, emailben küldjük el neked.

Eljött a bankolás új korszaka: az azonnali átutalások kora!

Számláinkat mostantól a számlaszám begépelése nélkül, pár másodperc alatt átutalhatodbankod telefonos applikációjával! A számlán szereplő QR kód tartalmazza az átutaláshoz szükséges valamennyi adatot, így neked csak ezt kell beolvasnod!

Jól hangzik, hogyan működik?

  • Megrendelésed visszaigazolását követően kiállítjuk neked és kiküldjük a számlát a Billingo rendszerén keresztül.

  • Nyisd meg a számlát és olvasd le a QR kódot a bankod mobilos applikációjával.

  • Automatikusan betöltődnek az utalás adatai.

  • Neked nincs más dolgod, csak a szokásos módon jóváhagyni a tranzakciót és pár percen belül megérkezik hozzánk az utalásod!

  • Boldogok vagyunk, megrendeljük neked a bútort és értesítünk a kiszállítást megelőzően! :)

Ez a megoldás rendkívül gyors és biztonságos, hiszen...

  • Gyakorlatilag egy szkennelés az egész

  • Nem tudod félregépelni a bankszámlaszámot vagy az összeget

  • Nem adod meg sehol, senkinek, semmilyen bizalmas pénzügyi adatodat

  • Pár percen belül teljesül a megbízásod

DODO és a Billingo

A Billingo nemrég nagyszabású kampányba fogott, hiszen 2020.07.01-től a magyarországi vállalkozásoknak valamennyi számlájukat be kell küldeni a NAV-nak. És ennek persze a legegyszerűbb módja, ha már eleve elektronikusan számlázunk, hiszen így ezzel - a megfelelő beállítások után - egyáltalán nincs dolgunk.

Ennek a kampánynak a keretében a Billingo csapata meglátogatta a DODO.HU központját, ahol egy közös reklámfilmet forgattunk. Megosztjük veled, hogy mi miért a Billingo mellett döntöttünk. Plusz ha kíváncsi vagy, mi zajlik nálunk a színfalak mögött, akkor is nézd meg a videót, ahol bekukkanthatsz a raktárunkba is!

Keresés