Beszámoló a DODO bemutatóterem VIP megnyitójáról - DODO | Designban Otthon

Beszámoló a DODO bemutatóterem VIP megnyitójáról

Eljött a pillanat, amire már olyan régóta vártunk és amiért olyan keményen dolgoztunk az elmúlt időben. Március 23-án megnyitottuk az első bemutatótermünket Budapesten. A hivatalos üzletnyitást megelőzte két VIP megnyitó esemény is, amin több mint százan vettek részt!

Aki követ minket, az már tudhatta egy ideje, hogy mire készülünk. Az elmúlt hónapok elképesztően izgalmasak voltak és nagyon vártuk már, hogy kinyithassunk. Most megnézheted, hogyan zajlott a két zártkörű megnyitó. Annyit előzetesen elárulunk, hogy mindkettőnek óriási sikere volt! :)

Egyedülálló lakberendezési központ a XI. kerületben

Újonnan nyílt bemutatótermünk nemcsak egy bútorbolt, ugyanis 8 komplett lakáson keresztül mutatjuk be a legújabb trendeket és legnépszerűbb bútorainkat. Kínálatunk több mint 1.400 termékét nézheted meg közel 700 négyzetméteren egy „stílus utazás” során. Végre test közelből tapogathatod meg a különböző tömörfa-, üveg- és fém bútorokat, és kipróbálhatod kényelmes ülőbútorainkat, luxus minőségű ágyainkat és matracainkat is.

Emellett pedig helyszínt biztosítunk szakmai rendezvények, workshopok, fotózások, forgatások számára is.

Cím: 1119 Budapest, Petzvál József utca 46-48., Galaxy irodaház földszint

Nyitvatartás: kedd-szombat 10:00-18:00

Két teltházas megnyitó két nap alatt

Azonnal tudtuk, hogy a showroom nyitásának szeretnénk megadni a módját. Két rendezvénnyel készültünk: március 21-én a sajtó képviselői, néhány lakberendező partnerünk, illetve a média és influencerek is ellátogattak hozzánk, 22-én pedig kizárólag a tervezői szakma tagjai jöttek el.

A megnyitókon többek között megjelent Almási Kitti klinikai szakpszichológus, Cynthia Dictator és párja, Molnár Tamás énekes, Balogh Eleni szépségkirálynő / influencer, a Nők Lapja, az Marie Claire, és a JOY újságírói, a korábbi Év Lakberendezője Díj nyertese, Zámbó Tímea, a ZESTILO stúdió alapítója, Erdőháti Ágnes, Magyarország legaktívabban dolgozó home stagere, illetve a Lakberendezők Országos Szövetségének néhány tagja is.

Az érkezéskor mindenki kapott egy névre szóló táblát, ami a későbbi tombola játékunk főnyereményeként szolgált. A legtöbben azonnal lecsaptak egy képre a kirakatunkban található gyönyörű fotófalnál, amit a megnyitó alkalmából terveztünk meg. :) (A nagy érdeklődésre való tekintettel pedig még most is megtekinthető a bemutatótermünkben.)

Sok vendégünkkel most találkoztunk először személyesen, ezért nagyon jó élmény volt megismerkedni mindenkivel. Körbevezettük őket, nagyon jókat beszélgettünk, az est során pedig megnézhették a berendezett enteriőröket, illetve a DODO legszebb bútorait, lámpáit és kiegészítőit is.

Showroomunk felfedezése során pedig mindenki kiválasztotta a kedvenc DODO-s bútorát, melyeket az érkezéskor megkapott névtáblájukkal meg is jelöltek.

Elérkezett a megnyitó és a tombola játék!

Este 8 órától a DODO alapítója, Vitvera Gábor tartott egy rövid megnyitó beszédet, amiben bemutatta cégünk elmúlt 4 évének legnagyobb mérföldköveit és eddigi sikereit (amiből szerencsére már van egy pár…:). A közönség pedig nagyon meglepődött, amikor fotók formájában láthatták, milyen átalakulási folyamaton esett át a bemutatótermünk át az utóbbi 2 hónap során. Csapatunknak ugyanis ennyi időre volt szüksége, hogy egy teljesen üres térből megalkossa ezt az egyedülálló 700 m2-es bemutatótermet.

Sok-sok DODO-s terméket osztottunk szét a résztvevők között: WoodWick illatgyertyákat, EJBY puffokat, dísztálakat és a különleges MIHO 3D DIY dekorációt is. Aztán elérkezett a főnyeremény kisorsolása!

Ez egy nagyon izgi pillanat volt, ugyanis kisebb termékek mellett kanapékra és étkezőasztalokra is kerültek névtáblák, és egy szerencsés megnyerhette a választott darabot. Első este így talált gazdára a közel 500.000 Ft értékű ETERNITY II kerámia étkezőasztalunk - ami egyébként több vendég kedvence is volt, második este pedig a glamour stílusú VICTORIA II fehér és arany komódunk. Mondanunk sem kell, hogy a nyerteseink igencsak örültek az értékes nyereményeknek!

Csirióóó!

Ezután következhetett a felhőtlen ünneplés, ahol nagyon jókat ettünk és ittunk. A Bor és Más egy Taittinger champagne kóstolóval készült vendégeinknek, a Secret Chef pedig csupa különleges finger food falatkát szervírozott. A tervezett 9 órás befejezést nem sikerült tartanunk, ugyanis a legkitartóbb vendégeinkkel még éjfél után is tartott a jó hangulatú beszélgetés és persze a pezsgő kóstolás. Ezúton is köszönjük még egyszer mindenkinek, aki eljött, csodás esték voltak! :)

Mindkét teltházas megnyitó fantasztikusan sikerült, és nagyon jó volt látni, hogy mennyire tetszik mindenkinek a végeredmény.

Keresés