Ilyen az első DODO bemutatóterem! - DODO | Designban Otthon

Ilyen az első DODO bemutatóterem!

Március 23-án nyílt meg az első DODO bemutatóterem, amely 700 négyzetméteren, 8+1 komplett enteriőrön keresztül mutatja be a DODO legszebb, legnépszerűbb darabjait. Ez nemcsak egy szimpla bútorbolt, hanem sokkal több annál. Hogy miért? Cikkünkből kiderül!

8 népszerű lakberendezési stílus, több mint 1400 kiállított termék

Amikor megálmodtuk újonnan nyíló bemutatótermünket, mindenképp nagy hangsúlyt akartunk fektetni arra, hogy a vásárlók ne egy szimpla bútorboltban érezzék magukat. (A március 21-22-én tartott megnyitó eseményekről ide kattintva olvashatsz!) Szerettük volna kész enteriőrökben, komplett lakásokban csodálhassák meg a jelenleg legnépszerűbb, legkedveltebb lakberendezési stílusokat. Éppen ezért a látogatók lakásról-lakásra járva, stílusról-stílusra kapnak egy szeletet a jelenlegi trendekből, legyen szó színekről, bútorokról, anyagokról, textúrákról. Emellett pedig a kiállításokhoz hasonlóan edukatív táblákat helyeztünk el minden helyiségbe, hogy a látványt háttérinfókkal és tippekkel is kiegészítsük.

TIPP: Keresd a termékeken a kék színű "KIÁLLÍTVA" címkét. Ezeket a termékeket biztosan megnézheted a bemutatótermünkben!

Első bemutatótermünk 700 négyzetméteren mutatja be kínálatunk legszebb, legkülönlegesebb vagy legkeresettebb bútorait, lámpáit és kiegészítőit. Ezen a területen 8+1 design lakáson keresztül vezetjük végig a vásárlókat, így egy valódi “stílus múzeumba” csöppen mindenki, aki ellátogat hozzánk.

MÉG TÖBB INFÓ A BEMUTATÓTEREMRŐL

Milyen lakberendezési stílusokkal találkozhatsz bemutatótermünkben?


Art déco enteriőr


Minimál enteriőr


Organikus enteriőr


Skandináv enteriőr


Klasszikus enteriőr

Milyen bútorok közül válogathatsz?

Gyönyörű enteriőrjeinkben számos példát láthatsz minden otthon legfontosabb helyiségeire és pontjaira, azaz különböző stílusú nappalikra, étkezőkre, hálószobákra vagy épp dolgozószobákra/dolgozósarkokra. Ezeket mind úgy álmodtuk meg, hogy kisebb és nagyobb méretű lakásokra, családi házakra mutassunk egy-egy inspiráló elrendezést.

Weboldalunkon már több mint 25.000 termék közül válogathatsz, amiből bemutatótermünkben kb. 1.400 terméket tudtunk megjeleníteni. Testközelből nézheted meg többek között a legszebb tömörfa bútorokat, kipróbálhatod több mint 80 féle étkezőszékünket és kényelmes kanapéinkat, luxus minőségű ágyainkat és matracainkat, illetve megtapogathatod azt a rengeteg lámpát, kiegészítőt és dekorációt, amit az enteriőrökbe és a piactérre is elhelyeztünk!

Piactér

Bútorboltunkban elkülönítettünk egy részt, ahol olyan termékeket találsz, melyeket azonnal megvásárolhatsz el elvihetsz magaddal. Itt megtalálod a legnépszerűbb dekorációinkat és kiegészítőinket.

A piactéren különleges mécses- és gyertyatartók, viharlámpák, vázák, dekor- és dísztálak, polcra helyezhető kisebb-nagyobb dísztárgyak, faliórák, különböző lakástextilek, díszpárnák vagy takarók, illetve konyhai kellékek, mint például pohárkészletek vagy tálcák is megvásárolhatók. Ezért akár magadnak, akár valamelyik családtagodnak vagy ismerősödnek keresel ajándékot, a piactéren biztosan találsz valamilyen praktikus és mutatós kiegészítőt!

Lakberendezési élményközpont

Bemutatótermünk nem csak azzal a céllal jött létre, hogy egy újabb lakberendezési üzlet nyíljon, ahol bútort lehet vásárolni. Határozott célunk, hogy egy lakberendezési (élmény)központot működtessünk, ahol a vásárlás mellett közösségi térként is funkcionáljunk. Ez mit is jelent pontosan? Szeretnénk rendszeres szakmai eseményeket, workshopokat tartani, illetve sok szeretettel várjuk azokat a személyeket, akár közszereplőket és influencereket, fotósókat és videósokat, akik igényes helyszínt keresnek a tartalomgyártáshoz - legyen az egy fotózás vagy épp egy interjú készítése.

MÉG TÖBB INFÓ A BEMUTATÓTEREMRŐL

Elérhetőségeink

Cím: 1119 Budapest, Petzvál József u. 46-48., Galaxy irodaház földszint
E-mail cím: hello@dodo.hu
Telefonszám: +36 70 358 7900

4 db parkolót is biztosítunk ügyfeleink számára, a Galaxy irodaház előtt a 13-14-15-16 számú parkolókat a szabad helyek függvényében látogatóink ingyenesen használhatják, de a környező utcákban is mindig teljesen ingyenes a parkolás!

Nyitvatartás

Hétfő: Zárva
Kedd-Szombat: 10:00-18:00
Vasárnap: Zárva

Keresés