A DODO 2022-ben is a legmegbízhatóbb és legstabilabb cégek egyike - DODO | Designban Otthon

A DODO 2022-ben is a legmegbízhatóbb és legstabilabb cégek egyike

Már harmadik éve, hogy megkapjuk a Bisnode / Dun & Bradstreet tanúsítványát, ami cégünk megbízhatóságát jelzi. 2022-ben elértük a silver "AA" minősítést, ami azt jelenti, hogy a pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozunk.

Mi alapján lesz egy cég elismert, stabil és megbízható?

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében - az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk. Büszkén állíthatjuk, hogy a DODO a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

 

 

 

Ez a jelenlegi helyzetben még fontosabb a számunkra, hogy biztosítsuk ügyfeleinket, partnereinket, Titeket arról, hogy itt leszünk és a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy mindenkit megfelelően ki tudjunk szolgálni. :)

Nagyon szépen köszönjük!

Keresés