DODO hírek és érdekességek blog - DODO | Designban Otthon

DODO hírek és érdekességek blog

2022. december 1-én, csütörtökön tartották a Lakberendezők Országos Szövetsége által szervezett Év Lakberendezője pályázat díjátadóját. A Max City-ben tartott eseményen képviseltette magát a hazai lakberendezési szakma színe-java, ezért a DODO sem maradhatott ki a szponzorok közül.

Már harmadik éve, hogy megkapjuk a Bisnode / Dun & Bradstreet tanúsítványát, ami cégünk megbízhatóságát jelzi. 2022-ben elértük az AA silver szintet, ami azt jelenti, hogy a pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozunk.
Március 23-án nyílt meg az első DODO bemutatóterem, amely 700 négyzetméteren, és 8+1 komplett enteriőrön keresztül mutatja be a DODO legszebb, legnépszerűbb darabjait. Ez nemcsak egy szimpla bútorbolt, hanem sokkal több annál. Hogy miért? Cikkünkből kiderül!
A DODO március 23-án megnyitotta első bemutatótermünket Budapesten, a hivatalos nyitást pedig két megnyitó esemény is megelőzte, amire összesen több mint 120 vendég látogatott el, köztük lakberendezőkkel, sajtósokkal, közszereplőkkel és influencerekkel!
Idén ötödik alkalommal rendezték meg Az Év Webshopja versenyt, amely során a DODO már negyedik alkalommal lehetett a verseny egyik szponzora. :) A szeptember 17-i gála során 500 jelentkezőből került ki az első 3 helyezett, illetve a 3 különdíjas.
Bemutatjuk az ország legnagyobb lakberendező és belsőépítész keresőjét! Találd meg a számodra ideális tervezőt!
A nemzetközi, független auditáló cég, a Bisnode / Dun & Bradstreet cégminősítése alapján a DODO a magyar cégek legmegbízhatóbb 1,75%-ba tartozik! - "AA" minősítést kaptunk!
Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk: teljesen megújult a DODO arculata, ami színesebb, frissebb és modernebb lett és amellett, hogy sokkal több lehetőség rejlik benne, a mi színes egyéniségünket is jobban tükrözi. :) Most bemutatjuk az idáig vezető utat és az új arculatot is.
Gyereknapi nyereményjátékunk során nagyon sok kedves és emlékezetes sztorit osztottatok meg velünk, amiket óriási öröm és nosztalgikus élmény volt olvasni. Több mint 100 ilyen történet érkezett, lássuk a legjobb 15-öt! :)
Te sem szeretsz sokat bíbelődni az online fizetéssel? Vagy nem szívesen adod meg a bankkártyaszámod egy weboldalon?
Akkor van egy jó hírünk! Telefonod segítségével akár 3 másodperc alatt kifizetheted DODO-s megrendeléseidet. Mindezt biztonságosan, átutalással!
A DODO üzemeltetője, a DODO HOME Kft az "A" minősítés megszerzésével a magyar vállalkozások legjobb 7,44%-ba tartozik!

Mindenhol azt látod, hogy DODO.HU, de nem érted miért? Vitvera Gábor vagyok, a DODO HOME alapítója és ügyvezetője. Ebben a rövid bejegyzésben elmesélem neked, hogy mi áll a webcím váltás mögött és hogy mit tartogat a jövő.

Keresés