Megújultunk! Mostantól csak simán DODO.HU! - DODO | Designban Otthon

Megújultunk! Mostantól csak simán DODO.HU!

Hello! Üdv a DODO HOME blogon!

Mindenhol azt látod, hogy DODO.HU, de nem érted miért?

Vitvera Gábor vagyok, a DODO HOME alapítója és ügyvezetője. Fontos mérföldkőhöz érkeztünk, ezért kicsit visszatekintünk a múltba és elmesélem, hogy mit tervezünk a közeljövőben. Megosztom veled, hogy mikre vagyunk a legbüszkébbek, illetve, hogy mi az, amiben fejlődni szeretnénk. Válaszolok továbbá néhány olyan kérdésre, amit gyakran kérdeztek tőlünk.

Mi történik?

Megváltozik a webcímünk. Mostantól a dodo.hu címen érsz el minket. Nem kell feleslegesen gépelni és garantáljuk, hogy nem tudod elfelejteni sem. Csak simán DODO.HU!

Ok, de miért pont "DODO"?

Szerettünk volna egy olyan rövid, szerethető, már szinte elfelejthetetlen nevet. És amellett, hogy a DODO a design otthonra utal, még ráadásul a feleségem beceneve is. Egyértelmű volt, hogy az összes név közül végül ezt választjuk. :)

Mi változik?

Webshopunk átköltözött a dodo.hu webcímre. A korábbi dodohome.hu is megmarad, de ne lepődj meg, hogy át leszel irányítva a dodo.hu-ra.

Megújultunk! Mostantól Csak Simán Dodo.hu!

Mit hoz a jövő? Miben szeretnénk fejlődni?

A célunk, hogy továbbra is a létező legjobb szolgáltatást nyújtsuk számodra és maximálisan elégedett legyél velünk. Összeszedtem néhány területet, amiben látványos fejlődést fogsz tapasztalni, ha pár hónap múlva benézel hozzánk.

Új termékek

Új termékek a DODO.HU-n

Hamarosan több száz, majd több ezer új termékkel bővítjük palettánkat. Lesznek új székek, ágyak, szőnyegek, illetve számos egyéb bútor és kiegészítő.

Megjelent továbbá a főmenüben egy Újdonságok menüpont. Ide érdemes rendszeresen benézned, mert hetente számos új termékünk kerül fel az oldalra.

YouTube logo

YouTube csatorna

Ősszel elindítjuk YouTube csatornánkat, ahol különleges design otthonokat, valamint a szakma legjavát mutatjuk be nektek. A részletek még titkosak, de amint kikerül az első videó, akkor jelentkezünk. Kövesd Facebook oldalunkat vagy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az indulásról!

Tartalmas cikkek havonta a blogunkon

Blogunkat továbbra is nagy lelkesedéssel fogjuk írni. Nálunk a mennyiség helyett a minőségen van a hangsúly. Olyan cikkeket szeretünk írni, ahol egy lakberendezési témával kapcsolatos minden kérdésedre választ kapsz.

Havonta 1-2 új írásra számíthatsz majd, ahol tippekkel látunk el lakásod szépítéséhez vagy körbejárjuk, hogyan dolgoznak a profi lakberendezők. Vigyázz, bejegyzéseink elég hosszúak és részletesek! Minden cikkbe rengeteg információt szeretnénk belesűríteni, szóval ne 2-3 perces olvasási időre számíts. :)

Ha pedig valamit hiányolsz, akkor írj kommentet a cikkhez és szívesen kiegészítjük!

Szorosabb együttműködés a szakmával

Együttműködés lakberendezőkkel, belsőépítészekkel

Eddig is számos lakberendezővel, belsőépítésszel és kivitelezővel dolgoztunk együtt, viszont ahogy egyre többen megismernek minket, egyre nagyobb az érdeklődés is.

Azért, hogy tartani tudjuk a tempót szeptembertől bővítjük csapatunkat egy dedikált partnerkapcsolati menedzserrel, aki céges ügyfeleinkkel fog foglalkozni.

Még biztonságosabb árukezelés

Bútoraink mozgatása méretük miatt nem egyszerű feladat. Néha minden igyekezetünk ellenére van, hogy egy termék szállítás közben megsérül. Az elmúlt közel egy évben háromszor váltottunk szállítmányozó és négyszer futárcéget. Addig keresünk, amíg megtaláljuk a legjobb partnert, akivel hosszú távon szeretnénk együttműködni. A célunk, hogy továbbra is 1% alatt tartsuk a sérülten érkező csomagok számát.

1% sérülés

Mi történt eddig és hol tartunk most?

Rengeteget tanultunk és fejlődtünk elmúlt időszakban. Mára a design bútor webshopok között előkelő helyet foglalunk el és mind ügyfeleink, mind a szakma elégedetten nyilatkoznak rólunk. Amikre a legbüszkébbek vagyunk:

Elégedett ügyfeleink visszajelzése

Ha egy dolgot kellene mondanom, hogy miért szeretek reggelente bemenni dolgozni, akkor az elégedett ügyfeleink emailjeit, kommentjeit mondanám. Amikor kapunk egy fényképet a frissen berendezett nappalidról, vagy elismered valamelyik kollégánk segítőkészségét, akkor érezzük igazán, hogy jó dolgot csinálunk! Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt minket egy pár soros visszajelzéssel!

Ügyfélszolgálatunk segítőkészsége

Jó látni, hogy ügyfélszolgálatunkon Bianka és Viktor milyen lelkesen válaszolják meg kérdéseidet akár telefonon, akár emailben. Óriási hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig maximálisan segítőkészek legyünk és minden kérdésedre kielégítő választ kapj. A visszajelzések alapján ez sikerül is!

Új funkciók a weboldalon

Weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük, csinosítgatjuk. Nemrég bevezettük a kívánságlista funkciót, amit rengetegen használtok. A kis szív ikonnal elmentheted kedvenceidet és bármikor visszatérhetsz befejezni a vásárlásod.

Emellett sikerült kiépítenünk egy valós idejű adatkapcsolatot a főbb beszállítóinkkal azért, hogy pontosabb szállítási adatokat láss weboldalunkon. Ha megnézel egy terméket, akkor rendszerünk kiírja számodra a várható szállítási időt ezzel is megspórolva neked egy telefont vagy emailt.

Az újdonságok menüpont pedig a frissen megjelent termékeket gyűjti össze neked hétről hétre. Ezt a főmenüben találod.

Nélküled nem lenne lehetséges

Összefoglalva egy nagyon aktív és dinamikus fejlődés után nem állunk meg, sőt!

Beléptünk a 4 betűs bútorboltok közé. Büszkék vagyunk arra, amit eddig elértünk és optimistán tekintünk a jövőbe. Viszont tudjuk, hogy mindez nélküled nem lenne lehetséges kedves vásárlónk! Köszönjük bizalmad és hogy a DODO HOME-ot választottad! Várunk vissza!

Keresés