Bisnode 'A' minősítést kapott a DODO! - DODO | Designban Otthon

Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett | Ingyenes visszaküldés 15 napig | 100% elégedettség garancia

Bisnode 'A' minősítést kapott a DODO!

A DODO üzemeltetője, a DODO HOME Kft az "A" minősítés megszerzésével a magyar vállalkozások legjobb 7,44%-ba tartozik!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így kerültünk kiválasztásra mi is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

A Bisnode "A" Tanúsítványát kaptuk meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy a legbiztosabb lábakon álló cégek közé tartozunk.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

Elsődleges elveink közé tartozik, hogy vevőink az elégedettség mellett biztonságban is érezzék magukat. Szeretnénk hozzájárulni a magyar e-kereskedelem fejlődéséhez azáltal, hogy jó példával járunk! Nagy figyelmet, sok időt és energiát fordítunk erre, ezért ennek a külső, független szakértő általi megerősítésnek nagyon örülünk! Így tovább fokozhatjuk azt a bizalmat, amit ügyfeleink, szállítóink, és munkavállalóink érezhetnek.

Ez a minősítés ráadásul nemcsak a jelenlegi stabil helyzetre vonatkozik, hanem az elkövetkező egy év pozitív kilátásait is valószínűsíti a piacon, így még nagyobb elismerést jelent számunkra. Köszönjük!

Keresés