Lakberendezés Blog Címkék: "Dekoráció" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Ragyogd túl a tavalyi év karácsonyi dekorációját! Ütős ünnepi tippjeinkkel garantáltan olyan csodássá alakíthatod otthonod, mintha nálad lakna a karácsony szelleme.
  • 23 perc olvasási idő
Érezted már úgy, hogy nehéz megtalálni a tuti ajándékot valakinek? Olyat szeretnél, ami nem sablonos, nem mindennapi. Olyat szeretnél, aminek biztosan örül, aki kapja te pedig örökre elnyered a "legjobb ajándékozó" titulust. Íme 19+1 tuti ötlet a DODO kínálatából, mellyel biztosan nem okozol csalódást!
  • 6 perc olvasási idő
Az arany, az ezüst, és rose gold kiegészítők az elmúlt években óriási trendnek számítottak, hiszen látványos, elegáns és különleges hatásokat érhetünk el velük. Ezek a fémes hatású metálos kiegészítők egymással is jól kombinálhatóak, legújabb cikkünkben bemutatjuk őket!
  • 7 perc olvasási idő
A melegebb, szárazabb nyári időjárás nem csak a nyaralóknak kedvez! Ha egy kis felújításon gondolkozol, ez a legjobb időszak arra, hogy átfesd falaidat otthonodban. Cikkünkben most ehhez kapcsolódóan roppant mutatós és praktikus szobafestési technikákat szeretnénk nektek mutatni, mellyel megtörhetitek a falak egyhangúságát. Ugyanis szobafestés során, nem csak a színekkel, hanem a különböző festési praktikákkal és mintákkal is játszhattok.
  • 3 perc olvasási idő
A sokak által kedvelt mediterrán lakberendezési stílust, elsősorban a déli országokban fellelhető jellegzetes életérzés és életfelfogás inspirálta. A stílus általánosságban élénk színek és rusztikus felületek használatával igyekszik egy kis melegséget csempészni az otthonokba.
  • 4 perc olvasási idő
Függetlenül attól, hogy milyen típusú házban vagy lakásban élünk, mind az otthonosságra törekszünk. Igazán otthonos akkor lesz egy lakás, ha rád, a lakójára van szabva. Ha a saját és a családod ízlése szerint tudod berendezni, amibe csupán annyira szólnak bele az aktuális trendek, amennyire azt ti szeretnétek. Összeállításunkból kiderül, hogy melyik területen merre indulj el, ha igazán praktikus, ám otthonosan trendi lakást szeretnél.
  • 3 perc olvasási idő
Az otthonod kialakításánál az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad benne. Ehhez viszont képviselnie kell téged. Ahogy az öltözékedet, úgy a bútoraidat és a lakás kiegészítőidet is összeválogathatod úgy, hogy az téged tükrözzön. Mutasd meg az egyéniségedet az otthonodban is falbontás nélkül! Cikkünkben lakberendezési stílusok jellemzőit vizsgáljuk, hogy milyen apróbb vagy nagyobb trükkökkel kerülhetsz közelebb önmagadhoz az otthonodon keresztül. 
  • 3 perc olvasási idő
Egy stílus, amely a 80-as években volt igazán meghatározó, ám egyes stílusjegyei - kicsit finomítva ugyan - napjainkban is hódítanak, hiszen egy nagyon feltűnő és egyedi dizájnról beszélünk. Cikkünkben most bemutatjuk, hogy melyek a vibráló Memphis stílus fő jellemzői.
  • 2 perc olvasási idő
A legtöbb lakáshoz tartozik egy kisebb vagy nagyobb erkély, amely lényegében többféleképpen is hasznosítható lehet. A legtöbbször azonban mégis kihasználatlanul maradnak ezek a területek, vagy éppenséggel csak parkolóhelyiségként működnek. Ennek okán, cikkünkben most egy hangulatos erkély kialakításában és berendezésben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Nektek.
  • 3 perc olvasási idő
Pár hét múlva elérkezik következő ünnepünk, a Húsvét, melyre már mindenki készül a tradicionális ételek beszerzésével. Ám a húsvéti menü megtervezése mellett, érdemes otthonunk ünnepi dekorálására is időt fordítani. Hiszen egy-egy húsvéti asztaldísz, ajtódísz és egyéb dekorációk sokat hozzátehetnek otthonunk ünnepi hangulatának megteremtéséhez. Cikkünkben most összeszedtük a legjobb húsvéti dekorációs tippeket, melyekből ti is ötletet meríthettek.
  • 2 perc olvasási idő

Vannak azok, akik az egyszerű, letisztult designt, a sima felületeket, a díszítetlen elemeket és falakat preferálják. Ha Te nem ebbe a csoportba tartozol, és kifejezetten rajongsz a mintákért, de nem tudod, hogyan alkalmazd őket, alábbi cikkünkben összegyűjtöttünk számodra néhány fontos szempontot.

  • 2 perc olvasási idő
A fagyos téli napok és éjszakák folyamatos váltakozása közben egyre inkább a tavasz beköszöntét várjuk. Hiányoznak a hosszú nappalok, a napsütés, a sok-sok virágba borult fa, és a madarak csicsergése. Ha Te is erre vágysz és szeretnéd picit „meggyorsítani” ezt a folyamatot, kövesd tippjeinket, hiszen lakásunk tavaszi pompába öltöztetésével azonban közelebb hozhatjuk magunkhoz lélekben a tavaszt.
  • 3 perc olvasási idő

Keresés