Lakberendezés Blog Címkék: "Faldekoráció" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

A melegebb, szárazabb nyári időjárás nem csak a nyaralóknak kedvez! Ha egy kis felújításon gondolkozol, ez a legjobb időszak arra, hogy átfesd falaidat otthonodban. Cikkünkben most ehhez kapcsolódóan roppant mutatós és praktikus szobafestési technikákat szeretnénk nektek mutatni, mellyel megtörhetitek a falak egyhangúságát. Ugyanis szobafestés során, nem csak a színekkel, hanem a különböző festési praktikákkal és mintákkal is játszhattok.
  • 3 perc olvasási idő

Vannak azok, akik az egyszerű, letisztult designt, a sima felületeket, a díszítetlen elemeket és falakat preferálják. Ha Te nem ebbe a csoportba tartozol, és kifejezetten rajongsz a mintákért, de nem tudod, hogyan alkalmazd őket, alábbi cikkünkben összegyűjtöttünk számodra néhány fontos szempontot.

  • 2 perc olvasási idő
Nagyon sok olyan dekorációs tárgy van a lakásban, aminek nem szentelünk különösebb figyelmet, pedig az összképet nagymértékben befolyásolják - ilyen elem a tükör is. Leginkább praktikai szempontok szerint helyezzük el, pedig nagyon látványos hatással vannak a térre is. Alábbi cikkükben ebben szeretnénk segítséget nyújtani!
  • 2 perc olvasási idő
Ha lakberendezésről van szó, elsőként gyakran gondolunk a bútorokra. Pedig minden a (fal- és padló)burkolatnál kezdődik. A jó falburkolat ugyanis olyan, mint egy szép csésze, ami nélkül nem tudnánk maximálisan kiélvezni a világ legfinomabb kávéját! Álljunk hát így hozzá!
  • 6 perc olvasási idő
Gondolnád, mennyire sokféleképpen fel tudod dobni otthonod lehangolóan unalmas falait? Most eláruljuk, hogy számos trendi és ötletes megoldással élhetsz, melyek jó részére még szinte költened sem kell!
  • 2 perc olvasási idő

Keresés