Lakberendezés Blog Címkék: "Lakberendezés" - DODO | Designban Otthon

Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett | Ingyenes visszaküldés 15 napig | 100% elégedettség garancia

Lakberendezés blog

A vintage stílus az a stílus, ami mindenkinek kicsit mást jelent. Ezért folyamatosan változik és formálódik, de azt biztosan elmondhatjuk róla, hogy tiszteli a régit, és új értelmet ad neki. Nosztalgikus és elragadó, megőrzi a kopottas emlékeket és modern stílusjegyekkel tölti fel. Jelen van az élet számos területén: a divatban, a lakberendezésben és még az esküvőkön is… Nézzük meg közelebbről!
 • 8 perc olvasási idő
Ha lakberendezésről van szó, akkor az inspiráció az egyik legfontosabb dolog. Ehhez gyűjtöttük össze nektek a kedvenc lakberendezés blogjainkat. Érdemes egy pillantást vetned rájuk, ha ötleteket merítenél és akkor is ha csak legeltetnéd a szemed.
 • 5 perc olvasási idő
Lépj be egy bájos tökéletlenség és a romantikus nosztalgia világába. A shabby chic varázslatos időutazás egy régi világba, ami téged is magával ragad majd. Rusztikus bútorai és csinos kiegészítői miatt pedig jól kombinálható, ismerd meg Te is!
 • 11 perc olvasási idő
Vonzanak a hatalmas egybefüggő terek, a monumentális ablakokon beözönlő természetes fény, a raktári hangulat? Nem jelentene gondot, ha a lakásodban a csupasz téglafallal, a falon futó csövekkel és vezetékekkel kellene farkasszemet nézned? Ha ehhez még mérhetetlen szabadságvágy is társul, akkor az indusztriális stílus a kedvenced lesz!
 • 12 perc olvasási idő
Épp most tervezed meg álmaid konyháját? Vagy csak szeretnéd felújítani a régit? Bármelyik eset is igaz rád, egy tökéletes konyha kialakítása nem kis feladat, hiszen több szempontnak is meg kell felelnie. Legyen kisebb vagy nagyobb rendelkezésre álló helyed, most segítünk elindulni a dizájn és a kényelem keresztmetszetén!
 • 14 perc olvasási idő
A fekete és a fehér kontrasztja elsőre sokaknak talán túl élesnek tűnik ahhoz, hogy egy helyiségen belül alkalmazzák ezt a két színt. Az igazság azonban az, hogy kifejezetten jól mutatnak együtt, ha tudja az ember, hogyan párosítsa őket és teremtse meg az egyensúlyt.
 • 10 perc olvasási idő
Te is keresed az álomotthonodat? A helyet, ahol minden pontosan olyan, amilyennek elképzelted? Ha egységes színekre, színvonalas bútorokra, szellős, világos terekre, természetességre, egyszerűségre és funkcionalitásra vágysz, akkor Neked egy modern stílusú otthonra van szükséged!
 • 15 perc olvasási idő
Te tudod mi az eklektikus stílus? Nem az, amikor gimnazista, vagy egyetemista korodban a szobádban uralkodó káoszt nemes egyszerűséggel eklektikusnak nevezted. Az nem eklektika volt, hanem hanyag rendetlenség… Az eklektika harmóniájának létrehozása nem könnyű feladat, viszont a végeredmény magáért beszél.
 • 10 perc olvasási idő
Egy nem mindennapi ház a dombokba építve - cikkünkben egy különleges kialakítású házat mutatunk be nektek, melynek tervezésénél csak és kizárólag a természetes anyagokat részesítették előnyben és a formavilág is merőben eltér a megszokottól.
 • 2 perc olvasási idő
Letisztult, mégis elképesztően elegáns. Ez az anyag nem más, mint a márvány, mely már a tavalyi évben is trendinek és stílusosnak számított, de egyelőre úgy néz ki idén sem veszít népszerűségéből. Cikkünkben összegyűjtöttük a legszebb márvány enteriőröket, nézzétek meg!
 • 4 perc olvasási idő
A glamour szó már önmagában is ragyogást jelent, így maga a stílus is ezt tükrözi. Ha ránézünk egy ilyen otthonra, egy gyönyörű szálloda jut eszünkbe csupa elegáns elemmel, amit ugyanúgy kialakíthatunk saját stílusunknak megfelelően otthonos, trendi szellemben.
 • 4 perc olvasási idő
2020-ban is számtalan lakberendezési ötletet, inspirációt igyekeztünk hétről-hétre megosztani veletek. Különböző stílusban berendezett nappalikat, konyhákat, hálószobákat vagy éppen fürdőszobákat mutattunk be nektek, amelyek között mi is nagy élvezettel nézelődtünk. Most a legszebb konyhákat szedtük össze!
 • 3 perc olvasási idő

Keresés