Lakberendezés Blog Címkék: "Lakberendezés" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Elérkezett a sokak által kedvelt bekuckózós, kedvenc bögrés, süti sütős, filmezős, társasozós időszak, amihez a téli lakberendezés is illeszkedni szokott. Legújabb cikkünkben mutatjuk a 2022/2023 téli lakberendezési trendeket, amikből ti is bátran inspirálódhattok!
  • 5 perc olvasási idő
A glamour szó már önmagában is ragyogást jelent, így maga a stílus is ezt tükrözi. Ha ránézünk egy ilyen otthonra, egy gyönyörű szálloda jut eszünkbe csupa elegáns elemmel, amit ugyanúgy kialakíthatunk saját stílusunknak megfelelően otthonos, trendi szellemben.
  • 8 perc olvasási idő
Az elmúlt időszakban egyre többet találkozhatunk itthon is a világot bejárt új trenddel, a hyggével. A hideg beköszöntével itt a legjobb idő, hogy becsempésszük a hyggét a lakásba!
  • 7 perc olvasási idő
A Skandináv stílusirányzat györekei jóval mélyebbre nyúlnak, mint az elmúlt évek Hygge-életérzése. Az 1950-es években a skandináv design is letette névjegyét a legismertebb irányzatok közt.
  • 6 perc olvasási idő
Az idei év egyik feltörekvő lakberendezési irányzata az egyszerű, ám mégis különleges Japandi, amelyben két önmagában is népszerű stílus, a skandináv, illetve a japán jellegzetes stílusjegyei keverednek.
  • 6 perc olvasási idő
A bútorválasztás rendkívül fontos része az otthonunk kialakításának. A bútordarabok beszerzését mindig hosszas tervezés előzi meg, hiszen az adott bútort nem rövid távra vásároljuk. Cikkünkben az időtálló tömörfa bútorok jellemzőit és előnyeit vesszük sorra, hogy ezzel is segítsük a döntést.
  • 9 perc olvasási idő
A vintage stílus az a stílus, ami mindenkinek kicsit mást jelent. Ezért folyamatosan változik és formálódik, de azt biztosan elmondhatjuk róla, hogy tiszteli a régit, és új értelmet ad neki. Nosztalgikus és elragadó, megőrzi a kopottas emlékeket és modern stílusjegyekkel tölti fel. Jelen van az élet számos területén: a divatban, a lakberendezésben és még az esküvőkön is… Nézzük meg közelebbről!
  • 8 perc olvasási idő
Ha lakberendezésről van szó, akkor az inspiráció az egyik legfontosabb dolog. Ehhez gyűjtöttük össze nektek a kedvenc lakberendezés blogjainkat. Érdemes egy pillantást vetned rájuk, ha ötleteket merítenél és akkor is ha csak legeltetnéd a szemed.
  • 5 perc olvasási idő
Lépj be egy bájos tökéletlenség és a romantikus nosztalgia világába. A shabby chic varázslatos időutazás egy régi világba, ami téged is magával ragad majd. Rusztikus bútorai és csinos kiegészítői miatt pedig jól kombinálható, ismerd meg Te is!
  • 11 perc olvasási idő
Vonzanak a hatalmas egybefüggő terek, a monumentális ablakokon beözönlő természetes fény, a raktári hangulat? Nem jelentene gondot, ha a lakásodban a csupasz téglafallal, a falon futó csövekkel és vezetékekkel kellene farkasszemet nézned? Ha ehhez még mérhetetlen szabadságvágy is társul, akkor az indusztriális stílus a kedvenced lesz!
  • 12 perc olvasási idő
Épp most tervezed meg álmaid konyháját? Vagy csak szeretnéd felújítani a régit? Bármelyik eset is igaz rád, egy tökéletes konyha kialakítása nem kis feladat, hiszen több szempontnak is meg kell felelnie. Legyen kisebb vagy nagyobb rendelkezésre álló helyed, most segítünk elindulni a dizájn és a kényelem keresztmetszetén!
  • 14 perc olvasási idő
A fekete és a fehér kontrasztja elsőre sokaknak talán túl élesnek tűnik ahhoz, hogy egy helyiségen belül alkalmazzák ezt a két színt. Az igazság azonban az, hogy kifejezetten jól mutatnak együtt, ha tudja az ember, hogyan párosítsa őket és teremtse meg az egyensúlyt.
  • 10 perc olvasási idő

Keresés