Lakberendezés Blog Címkék: "Lakberendezés" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Itt a nyár, az évszakra jellemző minden jellemzőjével, a frissítő madárdalos reggelekkel, a forróságtól izzó levegővel, a kellemes éjszakákkal. Ahhoz, hogy a mindennapos nagy meleg elviselhető legyen, nem kell a vízpart mellé költözni, vagy ezerrel működtetni a klímát (ami egyébként sem ajánlott) a saját teraszodon, kertedben is kialakíthatsz olyan körülményeket, amelyek élvezhetővé teszik a kint tartózkodás perceit. Hogyan? Ha velünk tartasz, akkor számos olyan tippel lehetsz gazdagabb, amit bevetve remekül érezheted magad az izzasztó hónapokban is. Tedd elviselhetőbbé a nyarat pár egyszerű ötlet segítségével!
 • 7 perc olvasási idő
Biztosan veled is előfordult már, hogy óriási lelkesedéssel vetetted bele magad a lakberendezéssel foglalkozó oldalak mélységeibe új ötletekért. Aztán viszont, hiába voltak meg az inspiráló képek és a látványos összhang elméletben, amikor a tettek mezejére léptél, nem olyan lett az összhatás, ahogy megálmodtad. Miért lehetett ez? Az alábbiakban csokorba gyűjtöttük azon tipikus lakberendezési hibákat, amelyeket érdemes elkerülnöd.
 • 7 perc olvasási idő
A több hónapos téli bezártság után végre eljött az idő, hogy a szabadban ülve szívjuk magunkba a nap lelket melengető sugarait. Te is alig várod, hogy a teraszon/erkélyen lazíts? Akkor itt az ideje a bebútorozásának - hogy hogyan, azt tippjeinkből megtudhatod!
 • 7 perc olvasási idő
Elérkezett a sokak által kedvelt bekuckózós, kedvenc bögrés, süti sütős, filmezős, társasozós időszak, amihez a téli lakberendezés is illeszkedni szokott. Legújabb cikkünkben mutatjuk a 2022/2023 téli lakberendezési trendeket, amikből ti is bátran inspirálódhattok!
 • 5 perc olvasási idő
A glamour szó már önmagában is ragyogást jelent, így maga a stílus is ezt tükrözi. Ha ránézünk egy ilyen otthonra, egy gyönyörű szálloda jut eszünkbe csupa elegáns elemmel, amit ugyanúgy kialakíthatunk saját stílusunknak megfelelően otthonos, trendi szellemben.
 • 8 perc olvasási idő
Az elmúlt időszakban egyre többet találkozhatunk itthon is a világot bejárt új trenddel, a hyggével. A hideg beköszöntével itt a legjobb idő, hogy becsempésszük a hyggét a lakásba!
 • 7 perc olvasási idő
A Skandináv stílusirányzat györekei jóval mélyebbre nyúlnak, mint az elmúlt évek Hygge-életérzése. Az 1950-es években a skandináv design is letette névjegyét a legismertebb irányzatok közt.
 • 6 perc olvasási idő
Az idei év egyik feltörekvő lakberendezési irányzata az egyszerű, ám mégis különleges Japandi, amelyben két önmagában is népszerű stílus, a skandináv, illetve a japán jellegzetes stílusjegyei keverednek.
 • 6 perc olvasási idő
A bútorválasztás rendkívül fontos része az otthonunk kialakításának. A bútordarabok beszerzését mindig hosszas tervezés előzi meg, hiszen az adott bútort nem rövid távra vásároljuk. Cikkünkben az időtálló tömörfa bútorok jellemzőit és előnyeit vesszük sorra, hogy ezzel is segítsük a döntést.
 • 9 perc olvasási idő
A vintage stílus az a stílus, ami mindenkinek kicsit mást jelent. Ezért folyamatosan változik és formálódik, de azt biztosan elmondhatjuk róla, hogy tiszteli a régit, és új értelmet ad neki. Nosztalgikus és elragadó, megőrzi a kopottas emlékeket és modern stílusjegyekkel tölti fel. Jelen van az élet számos területén: a divatban, a lakberendezésben és még az esküvőkön is… Nézzük meg közelebbről!
 • 8 perc olvasási idő
Ha lakberendezésről van szó, akkor az inspiráció az egyik legfontosabb dolog. Ehhez gyűjtöttük össze nektek a kedvenc lakberendezés blogjainkat. Érdemes egy pillantást vetned rájuk, ha ötleteket merítenél és akkor is ha csak legeltetnéd a szemed.
 • 5 perc olvasási idő
Lépj be egy bájos tökéletlenség és a romantikus nosztalgia világába. A shabby chic varázslatos időutazás egy régi világba, ami téged is magával ragad majd. Rusztikus bútorai és csinos kiegészítői miatt pedig jól kombinálható, ismerd meg Te is!
 • 11 perc olvasási idő

Keresés