Lakberendezés Blog Címkék: "Design" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

A fürdőszoba épp oly fontos része otthonunknak, mint a nappali vagy hálószoba, nincs is jobb érzés egy hosszú és fárasztó nap után betérni oda egy forró fürdőre vagy zuhanyra. Ráadásul mi imádjuk a stílusos fürdőszobákat, így az alábbi cikkben összeállítottunk egy TOP 10-es listát az elmúlt év szerintünk legszebb fürdőszobáiról.
  • 1 perc olvasási idő
Az otthonod kialakításánál az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad benne. Ehhez viszont képviselnie kell téged. Ahogy az öltözékedet, úgy a bútoraidat és a lakás kiegészítőidet is összeválogathatod úgy, hogy az téged tükrözzön. Mutasd meg az egyéniségedet az otthonodban is falbontás nélkül! Cikkünkben lakberendezési stílusok jellemzőit vizsgáljuk, hogy milyen apróbb vagy nagyobb trükkökkel kerülhetsz közelebb önmagadhoz az otthonodon keresztül. 
  • 3 perc olvasási idő
Cikkünkben néhány polcötletet szeretnénk bemutatni nektek, melyek rendkívül praktikusak és kifejezetten feldobják az adott helyiséget. Az alábbi cikkben 40 praktikus megoldást találtok, amiket bátran ajánljuk mindenkinek!
  • 2 perc olvasási idő
Összeállításunkban olyan enteriőröket találtok, amelyek alapvetően modern minimalista stílusban lettek berendezve, de némi extrával feldobták őket. Ha Te is gyakran merülsz el a modern minimalista világban, és imádsz enteriőrök között böngészni, nézd végig listánkat, amelyben most 40 igazán menő enteriőrt gyűjtöttünk össze!
  • 3 perc olvasási idő
Bizonyára Te is jártál már olyan lakásban, amiről az volt a benyomásod, hogy szép-szép, de valahogy nem az igazi, nem fog meg túlságosan. Sajnos elég sok lakásról mondható el ugyanez, aminek leginkább az az oka, hogy kiváló ízléssel rendezik be, nagyon harmonikus összhatást elérve, egymáshoz passzoló bútorokkal, épp csak egyetlen dolgot felejtenek ki az összképből: a stílust és a karaktert.
  • 2 perc olvasási idő
Milyen dekoráció tehetne otthonosabbá egy lakást, mint egy gyönyörű festmény? Főleg akkor, ha az a saját kezed munkája. Rendelj most 50.000 Ft felett és rendelésed mellé ajándékba adunk egy 9.900 Ft értékű élményfestést, ahol te magad készítheted el kedvenc képed!
  • 0 perc olvasási idő

Keresés