Lakberendezés Blog Címkék: "Inspiráció" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Az elmúlt időszakban egyre többet találkozhatunk itthon is a világot bejárt új trenddel, a hyggével. A hideg beköszöntével itt a legjobb idő, hogy becsempésszük a hyggét a lakásba!
  • 7 perc olvasási idő
Ha lakberendezésről van szó, akkor az inspiráció az egyik legfontosabb dolog. Ehhez gyűjtöttük össze nektek a kedvenc lakberendezés blogjainkat. Érdemes egy pillantást vetned rájuk, ha ötleteket merítenél és akkor is ha csak legeltetnéd a szemed.
  • 5 perc olvasási idő
Ha bármilyen okból nem engedhetsz meg magadnak egy hatalmas kertet, a floráriummal valamennyire pótolhatod a természet közelségét. Ráadásul, ha hadilábon állsz a rendszeres locsolással, ezt az üvegbe zárt csodát neked találták ki!
  • 6 perc olvasási idő
Letisztult, mégis elképesztően elegáns. Ez az anyag nem más, mint a márvány, mely már a tavalyi évben is trendinek és stílusosnak számított, de egyelőre úgy néz ki idén sem veszít népszerűségéből. Cikkünkben összegyűjtöttük a legszebb márvány enteriőröket, nézzétek meg!
  • 4 perc olvasási idő
2020-ban is számtalan lakberendezési ötletet, inspirációt igyekeztünk hétről-hétre megosztani veletek. Különböző stílusban berendezett nappalikat, konyhákat, hálószobákat vagy éppen fürdőszobákat mutattunk be nektek, amelyek között mi is nagy élvezettel nézelődtünk. Most a legszebb konyhákat szedtük össze!
  • 3 perc olvasási idő
Gyönyörű luxusvillák, hatalmas birtokok és nyaralók, mindennel felszerelt modern, belvárosi lakások – ilyen otthonokban élnek a leghíresebb sztárok, akik a kényelem és a minőség megteremtését egyáltalán nem bízzák a véletlenre!
  • 5 perc olvasási idő
Bencze Máté egy nagyon üde és pozitív kisugárzású személy, akiből első látásra árad, hogy mennyire élvezi a munkáját, ami valójában a hobbija is, emellett pedig YouTube csatornája is van. Tőlünk választott magának kanapét az első saját fodrászatába, ennek kapcsán ismerkedtünk meg vele.
  • 2 perc olvasási idő

Legújabb blogsorozatunkban szeretnénk lakberendezők által megálmodott összeállításokat bemutatni Nektek, melyek egy konkrét bútor köré épülnek. Nem titok, hogy az ötlet Doszpot Evelin lakberendező nekünk elküldött moodboardjai alapján merült fel, így első cikkünkben az ő elképzeléseit láthatjátok. 

  • 3 perc olvasási idő
Kinek ne tetszenének a tipikus lapos tetős, minimalista stílusú, nagy ablakokkal és geometrikus formákkal, valamint kialakítással bíró modern házak? Ezek a lakások a maguk módján egyszerűek, ám mégsem nevezhetőek mindennapinak, sem kívülről, sem belülről. Napjainkban azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és egyre többször találkozhatunk velük. Cikkünkben most néhány rendkívül designos és modern házat mutatunk nektek, ahova mi bármikor beköltöznénk.
  • 2 perc olvasási idő
Palácsik Lilla azon szerencsések közé tartozik, aki gyermekkori szenvedélyének él, és ma már hobbija valóban a munkáját jelenti. Fiatal kora ellenére nagyon sikeres és keresett fotós, emellett pedig boldog házasságban is él. Ismerjétek meg Lillát! :)
  • 2 perc olvasási idő
A fürdőszoba épp oly fontos része otthonunknak, mint a nappali vagy hálószoba, nincs is jobb érzés egy hosszú és fárasztó nap után betérni oda egy forró fürdőre vagy zuhanyra. Ráadásul mi imádjuk a stílusos fürdőszobákat, így az alábbi cikkben összeállítottunk egy TOP 10-es listát az elmúlt év szerintünk legszebb fürdőszobáiról.
  • 1 perc olvasási idő
Az otthonod kialakításánál az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad benne. Ehhez viszont képviselnie kell téged. Ahogy az öltözékedet, úgy a bútoraidat és a lakás kiegészítőidet is összeválogathatod úgy, hogy az téged tükrözzön. Mutasd meg az egyéniségedet az otthonodban is falbontás nélkül! Cikkünkben lakberendezési stílusok jellemzőit vizsgáljuk, hogy milyen apróbb vagy nagyobb trükkökkel kerülhetsz közelebb önmagadhoz az otthonodon keresztül. 
  • 3 perc olvasási idő

Keresés