DODO arcai: Palácsik Lilla, a mindig vidám és tehetséges fotós - DODO | Designban Otthon

DODO arcai: Palácsik Lilla, a mindig vidám és tehetséges fotós

Palácsik Lilla azon szerencsések közé tartozik, aki gyermekkori szenvedélyének él, és ma már hobbija valóban a munkáját jelenti. Fiatal kora ellenére nagyon sikeres és keresett fotós, emellett pedig boldog házasságban is él. Ismerjétek meg Lillát! :)

1. Kérlek, mutatkozz be olvasóinknak! Mit érdemes tudni rólad?

Gyerekkorom óta szenvedélyem a fotózás, de eleinte csak hobbi szinten fotóztam. Miután elvégeztem Budapesten a gazdálkodási és menedzsment szakot a BME-n, rájöttem, inkább azzal szeretnék foglalkozni életem végéig, ami egyben a szenvedélyem is, ezért megcsináltam egy fotós OKJ-s sulit, hogy meg tudjam alapítani a saját fotós vállalkozásomat. Úgy gondolom, hogy a közgazdász végzettségem is sokat ad hozzá a fotós vállalkozásom sikereihez.

2. Van kedvenc lakberendezési stílusod? Ha igen, melyik és miért?

A férjemmel nagyon szeretjük a minimál stílust és nagyban ez uralja a lakásunkat is, viszont az utóbbi időkben elkezdtünk rajongani a nordic stílusért is, de ez már sajnos nem illene a lakásunkban kialakított stílushoz. Azért a minimál mellett döntöttünk, mert imádjuk az egyszerű, letisztult tárgyakat, színben pedig általában szürkében vagy fehérben szoktunk gondolkodni.

3. Hol találkoztál először a DODO HOME-mal?

Nagy lakásfelújításban voltunk és az új étkezőasztalunkhoz kerestünk székeket, majd rátaláltunk a DODO HOME oldalán a DUTCH COURTURIER antik szürke székre és szerelem volt első látásra.

DUTCH COURTURIER antik szürke szék

4. Mi győzött meg arról, hogy tőlünk rendelj? Miért minket választottál?

Fontos számunkra a megbízható minőség, és a DODO HOME nagyban képviseli ezt.

5. Számodra mik a legfontosabb szempontok bútorválasztás esetén?

A legfontosabb, hogy passzoljon a minimál környezetünkbe az adott bútordarab, és nem utolsó sorban a kényelem és az anyag is nagyban befolyásolja a bútorválasztást.

6. Azt kaptad, amire számítottál? Elégedett vagy a DODO HOME élménnyel?

Teljesen elégettek vagyunk, ezek a székek annyira egyediek, hogy emiatt teszik még szebbé az otthonunkat, jobbat nem is választhattunk volna.:)

Ahol Lillát megtalálhatjátok:

Keresés