Lakberendezés Blog Címkék: "DODO arcai" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Bencze Máté egy nagyon üde és pozitív kisugárzású személy, akiből első látásra árad, hogy mennyire élvezi a munkáját, ami valójában a hobbija is, emellett pedig YouTube csatornája is van. Tőlünk választott magának kanapét az első saját fodrászatába, ennek kapcsán ismerkedtünk meg vele.
  • 2 perc olvasási idő
Kecső Dorottya nagyon izgalmas projekttel foglalkozik: övé a Mátrában található több különleges magánszállás is, amelyek a mi szívünkhöz is közel állnak, hiszen rajongunk a faházakért és a természet közeli megoldásokért. Ebben a részben megismerhetitek Dorottyát és fantasztikus vállalkozását, rendkívüli ízlését és érzékét, amelyet nap mint nap hasznosít.
  • 2 perc olvasási idő
Palácsik Lilla azon szerencsések közé tartozik, aki gyermekkori szenvedélyének él, és ma már hobbija valóban a munkáját jelenti. Fiatal kora ellenére nagyon sikeres és keresett fotós, emellett pedig boldog házasságban is él. Ismerjétek meg Lillát! :)
  • 2 perc olvasási idő
Koltai Balázs egy igazi kreatív alkotó, aki munkájában és otthonában is rajong a mutatós és vagány dolgokért. DODO arcai sorozatunk következő részében őt és fiatalos stílusát ismerhetitek meg, ami garantáltan izgalmas élmény lesz!
  • 3 perc olvasási idő
Az egyik legizgalmasabb interjúhoz érkeztünk, hiszen DODO arcai sorozatunk következő részében Doszpot Evelinnel beszélgettünk. Evelin néhány éve úgy döntött, hogy ideje végre azt csinálni, amit igazán szeret... Azóta pedig lakberendezőként dolgozik. Egy ügyfele lakásának berendezése kapcsán kerültünk kapcsolatba vele, ahol csodás munkát végzett!
  • 4 perc olvasási idő
Elérkeztünk DODO arcai sorozatunk következő részéhez, melyben a rendkívül tudatos és üde HeyJulie-val beszélgetünk, aki szabad idejében vloggerként tevékenykedik. Julcsi olyan fontos témákkal látja el követőit, mint az énidő vagy a tudatos vásárlás, azaz csupa olyan dolog, amire mindannyiunknak sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni.
  • 2 perc olvasási idő
DODO arcai sorozatunk következő részében a rendkívül vidám és tehetséges belsőépítészt, Pók Enikőt mutatjuk be, aki egy igazán csillogó lakberendezési stílusért van oda, és nem mellesleg nagyon sok szuper munka van már a háta mögött. Ismerjétek meg!
  • 2 perc olvasási idő

Egy vadiúj blogsorozat keretében szeretnénk Nektek bemutatni olyan különleges és izgalmas arcokat, akik nemcsak saját területükön végeznek kiemelkedő munkát, de vannak velünk kapcsolatos tapasztalataik is. Első interjúalanyunk Yu Sisi, divat-és szépségblogger és vlogger, aki beszámol Nektek DODO-s élményeiről, kedvenc lakberendezési stílusairól és természetesen munkásságáról.

  • 3 perc olvasási idő

Keresés