DODO arcai: Pók Enikő, a cserfes, art déco mániás belsőépítész - DODO | Designban Otthon

DODO arcai: Pók Enikő, a cserfes, art déco mániás belsőépítész

DODO arcai sorozatunk következő részében a mindig vidám Pók Enikőt ismerhetitek meg, aki elég közeli kapcsolatban áll a lakberendezéssel, hiszen belsőépítészként dolgozik. :) Az interjúból megtudhatjátok, hogy ő, mint szakmabeli, milyen stílussal szimpatizál leginkább és, hogy hogyan került kapcsolatba a DODO HOME-mal.
DODO arcai: Pók Enik a cserfes art déco mániás belsépítész

1. Kérlek, mutatkozz be olvasóinknak! Mit érdemes tudni rólad?

Sziasztok, Pók Enikő vagyok, belsőépítész. Irodákat, családi otthonokat, rövid- és hosszútávú kiadásra szánt lakásokat tervezek. Kedvelem a letisztult eleganciát, egy csipetnyi extra fűszerrel. Ez lehet a belső térben egy izgalmas beépített világítás, egy lélegzetelállító 3D falburkolat, vagy egy különleges formájú vagy kárpitozású bútor. A lényeg, hogy a harmonikus térben valami megragadja a figyelmet.

2. Van kedvenc lakberendezési stílusod? Ha igen, melyik és miért?

Kedvenc lakberendezési stílusom az art déco, annak is a 2018-as Salone del Mobile-on kihirdetett new art déco irányzata, amelyet már alkalmaztam is lakásbelső tervezésénél. Klasszikus eleganciája fog meg, időtállósága, amely a minőségi anyaghasználatban, klasszikus formákban jelenik meg.

DODO arcai: Pók Enik a cserfes art déco mániás belsépítészEnikő kedvenc stílusához illően egy art déco darabot, ezt a MODERN BAROCK réz és arany puffot rendelte tőlünk. Köszönjük neki a fotót! :)

3. Hol találkoztál először a DODO HOME-mal?

Nagyon valószínű, hogy egy Facebook hirdetés során talált rám először, ez után pedig nem tudtam megállni, hogy ne ismerkedjek meg vele, gyártói ismeretem bővítése miatt.

4. Mi győzött meg arról, hogy tőlünk rendelj? Miért minket választottál?

Ügyfeleimnek szeretek olyan bútorgyártót/forgalmazót ajánlani, amelyet magam is kipróbáltam vagy termékeit láttam kiállított formában, élőben. Ez utóbbi a DODO HOME-nál nem volt lehetséges, de megbíztam a feltöltött képek által tükrözött minőségben, így tettem egy próbát. 

DODO arcai: Pók Enik a cserfes art déco mániás belsépítész

5. Számodra mik a legfontosabb szempontok, amikor ügyfeleidnek vagy saját részre választasz bútort?

Legyen benne valami különleges: szín, forma, anyaghasználat, szállítsák ki házhoz, legyen a kommunikáció gyors, hatékony és gördülékeny. A DODO HOME-tól mindezt megkaptam.

6. Azt kaptad, amire számítottál? Elégedett vagy a DODO HOME élménnyel?

Vicces, ezt a kérdés az előbb magamtól meg is válaszoltam, a válasz: IGEN!

Ahol Enikőt megtalálhatjátok:

Keresés