2019. október. 10.

Az egyik legizgalmasabb interjúhoz érkeztünk, hiszen DODO arcai sorozatunk következő részében Doszpot Evelinnel beszélgettünk. Evelin néhány éve úgy döntött, hogy ideje végre azt csinálni, amit igazán szeret... Azóta pedig lakberendezőként dolgozik.

Egy ügyfele lakásának berendezése kapcsán kerültünk kapcsolatba vele, ahol csodás munkát végzett (a képeken láthatjátok)! Olvassátok el a vele készült interjút, amit remélhetőleg ugyanannyira fogtok élvezni, mint mi!

1. Kérlek, mutatkozz be olvasóinknak! Mit érdemes tudni rólad?

Doszpot Evelin vagyok, Törökbálinton élek a férjemmel és 3 lányommal, Hanna 17, Zia-Zoé 9. 40 éves korom körül döntöttem el, hogy a hobbimat itt az ideje komolyabban venni. Addig marketing-szervezés területen dolgoztam egy multinál, vezető beosztásban. A lakberendezés mindig is az életem része volt, csak nem mindig a fővágányon. A férjem szerint 5 évente egy teljesen új életbe költözünk házról-házra. Mindig is imádtam mindent, ami a lakberendezéssel kapcsolatos. Autodidakta módon a tematikus csatornák lakberendezési műsorainak köszönhetem azt a tudást, ami által rájöttem, hogy mennyi mindent kell még megtanulnom, elsajátítanom ahhoz, hogy ezt olyan szinten űzzem, ahogy pl. Joanna Gaines. Egy csoda az a nő. Imádom minden egyes munkáját.

DODO HOME Doszpot Evelin

2. Van kedvenc lakberendezési stílusod? Ha igen, melyik és miért?

Mindig van. Illetve mindig van aktuális. Ahogy változnak az évszakok, úgy változik, finomodik, alakul a saját ízlésvilágom is. Amikor Törökbálintra költöztünk, ezt a házat az indusztriál jegyében alakítottuk ki, de mára már ez is változott. Színesedik. Több benne a növény és a szín, mint az elején. Az industriál, vagy loft stílus nekem az anyagok különbözőségéről, a textúrákról, a női és férfi princípiumokról szól. A balance-ról. Imádom a fa, a vas, a tégla, a beton nyersességét, ahogy időtlen történetekről mesélnek, és azt a harmóniát, ahogy ezek az anyagok életre kelnek az üveg, a kristály, a puha szőrme, a bőr, a csillogó tárgyak, használati tárgyak közelében. De az én lakberendezésem a legkevésbé szól a saját ízlésemről. A harmónia, az összhatás megteremtése, a megrendelő személyisége a fontos. Arról szól, amit a szlogenem is hirdet: a házam én vagyok. Kell, hogy meséljen a ház a benne lakókról, mert csak így válik igazán otthonná.

DODO HOME Doszpot Evelin

3. Hol találkoztál először a DODO HOME-al?

Természetesen a neten. Órákat bújtam és bújom azóta is a laptopomat és keresgélek, kutatok. Így jött velem először szembe a DODO.HU. Illetve egy csodaszép kristály függeszték. Nevezetesen a Glory kristály csillár. Azóta is szerelmes vagyok belé…. És már a helye is megvan nálam!
Évek óta böngészem a webshopotokat. A sokszínűségét. A variálhatóságát. A minőségét. Imádom!

DODO HOME Doszpot Evelin

4. Mi győzött meg arról, hogy tőlünk rendelj? Miért minket választottál?

A DODO HOME ár-érték arányban messze az egyik legjobb lakberendezési üzlet ma a piacon. A korrekt ügyfélkapcsolattartás, a gyors rendelési mechanizmus, a rengeteg stílus, amiből mazsolázni lehet, az ezernyi kiegészítő, a bútorok használhatósága a design mellett, mind-mind arra ösztökélt, hogy a leendő ügyfeleimet is megismertessem a DODO HOME világával. Nem volt nehéz dolgom, hogy ők is megszeressék!


5. Számodra mik a legfontosabb szempontok amikor ügyfeleidnek vagy saját részre választasz bútorokat? Mi a legfontosabb?

Az ügyfél. Hogy Ő hogyan él. Milyen szokásai, rituáléi vannak az életének. Mert az otthonunk szolgálja a mi kényelmünket és nem fordítva. Ha ezek az információk a birtokomban vannak, akkor kezdődhet el ezek stílusba formálása. Már ha egyáltalán beilleszthető lesz ez egyetlen stílusba. Azt gondolom ugyanis, hogy olyan, hogy egy otthon pl. csak minimál, vagy indusztriál, vagy mediterrán, olyan nincs. Ezek szigorúan csak a lakberendezési magazinok oldalain lehetségesek. Ezek definíciók, mankók, irányelvek csupán. Mert abban a pillanatban, hogy az induvidumé lesz a főszerep, máris változik a kép. Személyessé válik - ha minden jól megy persze! A használati tárgyaktól, a személyes tárgyainktól, a mindennapi eszközeinktől. És pont ezt várom a bútoroktól is. Hogy ne csak szépek, hanem funkcionálisak is legyenek. Az még jobb, ha többfunkciósak, ha mobilizálhatóak, ha nem csak egyféleképp szolgálják a mindennapjainkat. Ha időtállóak, ha rólunk mesélnek, a családunkról, a múltunkról. Szeretem azokat a miliőket, melyekben van valami „kakukktojás”, egy elsőre „odanemillő” tárgy. Pl. egy családi örökség, egy nem rendeltetésszerűen használt bútordarab, egy nem szokványos, vagy egy frappáns megoldás. Egy csavar, ami a fűszere lesz az egész otthonnak. Amitől az az otthon nem is lehetne másé, csakis azé, akinek készült.

DODO HOME RIVERSIDE uszadékfa tükör

6. Azt kaptad, amire számítottál? Elégedett vagy a DODO HOME élménnyel?

Messze többet kaptam, mint amit vártam. Ez persze most furán hangzik, mert azt feltételezi, hogy zsákba macska volt, de nem így értem. Nagyon korrekt volt az egész rendelés folyamata, a kommunikáció, a szállítási határidő, az bevallom meglepett, hogy milyen szinten van hangsúly fektetve arra, hogy a bútorok maximális biztonságban érkezzenek meg rendeltetési helyükre. Elképesztő alapossággal voltak becsomagolva a bútorok, kizárva mindennemű sérülés lehetőségét. Ez egy nagyon jó pont. Roppant tetszett a kommunikáció, ahogy az ügyfélszolgálat tartotta velem a kapcsolatot. Hisz ez a sava-borsa mindennek. Én is a szavak erejével dolgozom. Jól kell tudnom kérdezni és aztán meg jól kell tudnom elmesélni azt, amit én már látok a fejemben, és amit szeretném, ha az ügyfelem is látna, és így bízna bennem, hogy ami majd elkészül, az Neki maga lesz a tökéletesség. Minden tökéletlenségével együtt. Mert róla és csakis róla szól.

DODO HOME Doszpot Evelin

Ahol Evelint megtalálod:

A képeken látható termékek:

Szólj hozzá!


Hasonló cikkek: Lakberendezés Blog

Fémek a lakásban
Fémek a lakásban

2019. november. 08. 2 hozzászólás

A nemrég még uralkodónak számító minimalista trend időszakában a fémek kissé kiszorultak a lakberendezésből. 2019-ben azonban számos olyan trend került előtérbe, amelyek kicsit felfrissülve ugyan, de újra fénykorukat élik. Ilyen a különböző fémek használata is, amelyekkel egyszerre teheted modernné és különlegessé otthonodat! Ehhez gyűjtöttünk össze Nektek néhány tippet!

Tovább olvasok →

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…

2019. október. 25. 2 hozzászólás

Nagyon sok olyan dekorációs tárgy van a lakásban, aminek nem szentelünk különösebb figyelmet, pedig az összképet nagymértékben befolyásolják - ilyen elem a tükör is. Leginkább praktikai szempontok szerint helyezzük el, pedig nagyon látványos hatással vannak a térre is. Alábbi cikkükben ebben szeretnénk segítséget nyújtani!

Tovább olvasok →

Szállítási díjak és feltételek

Termékeinket házhozszállítással juttatjuk el hozzád. A kisebb csomagokat a GLS futárszolgálat, a nehezebb csomagokat a Gebrüder Weiss vagy a Trans-o-Flex szállítja ki az általad megadott címre. Az utánvétes csomagokat az átvételkor tudod kifizetni.

A kiszállításról a futárszolgálat SMS és email értesítést küld a kiszállítást megelőzően. A kiszállítás pontos időpontját ezután lehet egyeztetni velük.

A webshopunk a kosárba rakott termékek összesített súlya alapján felajánlja neked az elérhető szállítási módokat és kiírja a pontos szállítási költséget.

A nagyobb súlyú megrendelések esetén választhatod a Prémium kiszállítást, hogy a csomagodat az emeletre vagy a rendeltetési helyére szállítsa a futár. Ilyenkor ketten mennek a teherautóval és a csomagot a rendeltetési helyére viszik, amennyiben az könnyen megközelíthető.

Szállítási díjaink az alábbiak: 

Rendelés összsúlya

Szállítási díj

0 - 5 kg 1.190 Ft
5 - 10 kg 1.690 Ft
10 - 40 kg 2.490 Ft
40 - 200 kg 5.990 Ft
40 - 200 kg (Prémium) 7.990 Ft
200 kg felett 8.990 Ft
200 kg felett (Prémium) 11.990 Ft

500.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költség mindig ingyenes!

Jelenleg csak Magyarország területén belüli kiszállítást tudunk vállalni. Amennyiben máshová szeretnél rendelni, akkor lépj velünk kapcsolatba itt.

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.