DODO arcai: HeyJulie, a bájos életmód vlogger - DODO | Designban Otthon

DODO arcai: HeyJulie, a bájos életmód vlogger

Elérkeztünk DODO arcai sorozatunk következő részéhez, melyben a rendkívül tudatos és üde HeyJulie-val beszélgetünk, aki szabad idejében vloggerként tevékenykedik. Julcsi olyan fontos témákkal látja el követőit, mint az énidő vagy a tudatos vásárlás, azaz csupa olyan dolog, amire mindannyiunknak sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni.

1. Kérlek, mutatkozz be olvasóinknak! Mit érdemes tudni rólad?

A főállásom mellett HeyJulie néven videókat készítek mindenféle témában, ami foglalkoztat engem és a nézőimet az életmódtól kezdve, az öngondoskodáson át egészen a tudatosabb vásárlásig, ami a ruhákat és a kozmetikumokat illeti. Egy Párnacsata nevű podcasten is dolgozom, amiben olyan témákat érintünk, amikről úgy érezzük, hogy nem beszélünk eleget az interneten, sőt talán otthon sem.

DODO HOME HeyJulie

2. Van kedvenc lakberendezési stílusod? Ha igen, melyik és miért?

A Pinterest tábláim alapján talán a skandináv, az ipari és a minimál keveréke a kedvenc stílusom. Szeretem a textúrák keveredését, de mindenből a természetesebb, letisztultabb áll közelebb hozzám.

A nyersfa, a len, a juta nagy kedvenceim. Színekből egy helyiségben 3-4 félét és azok árnyalatait szeretem variálni, de a funkcionalitás pont olyan fontos nekem, mint hogy stílusos legyen az otthonunk.

3. Hol találkoztál először a DODO HOME-mal?

Dohányzóasztalt kerestem az interneten, amikor belefutottam és azonnal beleszerettem a Mangófa asztalokba a DODO HOME oldalán. Gyönyörűek, jó minőségűek és nagyon passzolnak a stílushoz, amit megálmodtam a nappalinkba. Olyan bútor, amivel hosszútávra tervezhetek és ettől csak még jobban szeretem.


4. Számodra mik a legfontosabb szempontok bútorválasztás esetén?

Az anyaga, a színe, a mérete, a funkcionalitása és persze az ára is. Ha ezek jó arányban vannak egymással, az megkönnyíti a választást.

5. Azt kaptad, amire számítottál? Elégedett vagy a DODO HOME élménnyel?

Abszolút. A dohányzóasztal fontos része a mindennapjainknak és szeretem, hogy hosszútávra tudok tervezni vele a minősége és a letisztult, klasszikus, természetközeli külseje miatt.

DODO arcai: HeyJulie a bájos életmód vlogger

6. Hol lehet téged megtalálni?

YouTube-on HeyJulie, Instagramon pedig @heyheyjulie néven. A Párnacsata podcast anchoron, Spotify-on és a többi népszerű applikáción megtalálható.

Keresés