2019. szeptember. 27. 2 hozzászólás

Elérkeztünk DODO arcai sorozatunk következő részéhez, melyben a rendkívül tudatos és üde HeyJulie-val beszélgetünk, aki szabad idejében vloggerként tevékenykedik. Julcsi olyan fontos témákkal látja el követőit, mint az énidő vagy a tudatos vásárlás, azaz csupa olyan dolog, amire mindannyiunknak sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni.

1. Kérlek, mutatkozz be olvasóinknak! Mit érdemes tudni rólad?

A főállásom mellett HeyJulie néven videókat készítek mindenféle témában, ami foglalkoztat engem és a nézőimet az életmódtól kezdve, az öngondoskodáson át egészen a tudatosabb vásárlásig, ami a ruhákat és a kozmetikumokat illeti. Egy Párnacsata nevű podcasten is dolgozom, amiben olyan témákat érintünk, amikről úgy érezzük, hogy nem beszélünk eleget az interneten, sőt talán otthon sem.


DODO HOME HeyJulie

2. Van kedvenc lakberendezési stílusod? Ha igen, melyik és miért?

A Pinterest tábláim alapján talán a skandináv, az ipari és a minimal keveréke a kedvenc stílusom. Szeretem a textúrák keveredését, de mindenből a természetesebb, letisztultabb áll közelebb hozzám. A nyersfa, a len, a juta nagy kedvenceim. Színekből egy helyiségben 3-4 félét és azok árnyalatait szeretem variálni, de a funkcionalitás pont olyan fontos nekem, mint hogy stílusos legyen az otthonunk.

3. Hol találkoztál először a DODO HOME-mal?

Dohányzóasztalt kerestem az interneten, amikor belefutottam és azonnal beleszerettem a Mangófa asztalokba a DODO HOME oldalán. Gyönyörűek, jó minőségűek és nagyon passzolnak a stílushoz, amit megálmodtam a nappalinkba. Olyan bútor, amivel hosszútávra tervezhetek és ettől csak még jobban szeretem.


4. Számodra mik a legfontosabb szempontok bútorválasztás esetén?

Az anyaga, a színe, a mérete, a funkcionalitása és persze az ára is. Ha ezek jó arányban vannak egymással, az megkönnyíti a választást.

5. Azt kaptad, amire számítottál? Elégedett vagy a DODO HOME élménnyel?

Abszolút. A dohányzóasztal fontos része a mindennapjainknak és szeretem, hogy hosszútávra tudok tervezni vele a minősége és a letisztult, klasszikus, természetközeli külseje miatt.

6. Hol lehet téged megtalálni?

YouTube-on HeyJulie, Instagramon pedig @heyheyjulie néven. A Párnacsata podcast anchoron, Spotify-on és a többi népszerű applikáción megtalálható.

válasz

UutFjKsQv
UutFjKsQv

2019. október. 21.

rGXMdzbQeUsIkm

IJCraUvwDlnK
IJCraUvwDlnK

2019. október. 21.

LJicWOGvEyon

Szólj hozzá!


Hasonló cikkek: Lakberendezés Blog

DODO arcai: Doszpot Evelin, a szenvedélyes és határozott lakberendező
DODO arcai: Doszpot Evelin, a szenvedélyes és határozott lakberendező

2019. október. 10.

Az egyik legizgalmasabb interjúhoz érkeztünk, hiszen DODO arcai sorozatunk következő részében Doszpot Evelinnel beszélgettünk. Evelin néhány éve úgy döntött, hogy ideje végre azt csinálni, amit igazán szeret... Azóta pedig lakberendezőként dolgozik. Egy ügyfele lakásának berendezése kapcsán kerültünk kapcsolatba vele, ahol csodás munkát végzett!

Tovább olvasok →

3 apró trükk, hogy jobb élmény legyen körbenézni a nappalidban
3 apró trükk, hogy jobb élmény legyen körbenézni a nappalidban

2019. szeptember. 16.

A nappali a lakás központja: ez az a hely, ahol összegyűlhet a család, ahol fogadják a vendégeinket, ahol arányaiban a legtöbb időt töltjük az otthonunkban. Éppen ezért természetesen erre a helyiségre fordítjuk a legnagyobb figyelmet akkor, amikor lakberendezésről van szó. Ehhez azonban az is fontos, hogy a nappalid a saját stílusodat tükörre. 

Tovább olvasok →

Szállítási díjak és feltételek

Termékeinket házhozszállítással juttatjuk el hozzád. A kisebb csomagokat a GLS futárszolgálat, a nehezebb csomagokat a Gebrüder Weiss vagy a Trans-o-Flex szállítja ki az általad megadott címre. Az utánvétes csomagokat az átvételkor tudod kifizetni.

A kiszállításról a futárszolgálat SMS és email értesítést küld a kiszállítást megelőzően. A kiszállítás pontos időpontját ezután lehet egyeztetni velük.

A webshopunk a kosárba rakott termékek összesített súlya alapján felajánlja neked az elérhető szállítási módokat és kiírja a pontos szállítási költséget.

A nagyobb súlyú megrendelések esetén választhatod a Prémium kiszállítást, hogy a csomagodat az emeletre vagy a rendeltetési helyére szállítsa a futár. Ilyenkor ketten mennek a teherautóval és a csomagot a rendeltetési helyére viszik, amennyiben az könnyen megközelíthető.

Szállítási díjaink az alábbiak: 

Rendelés összsúlya

Szállítási díj

0 - 5 kg 1.190 Ft
5 - 10 kg 1.690 Ft
10 - 40 kg 2.490 Ft
40 - 200 kg 5.990 Ft
40 - 200 kg (Prémium) 7.990 Ft
200 kg felett 8.990 Ft
200 kg felett (Prémium) 11.990 Ft

500.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költség mindig ingyenes!

Jelenleg csak Magyarország területén belüli kiszállítást tudunk vállalni. Amennyiben máshová szeretnél rendelni, akkor lépj velünk kapcsolatba itt.

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.