Bencze Máté, a mindig vidám fodrász és YouTubber - DODO | Designban Otthon

Bencze Máté, a mindig vidám fodrász és YouTubber

Bencze Máté egy nagyon üde és pozitív kisugárzású személy, akiből első látásra árad, hogy mennyire élvezi a munkáját, ami valójában a hobbija is, emellett pedig YouTube csatornája is van. Tőlünk választott magának kanapét az első saját fodrászatába, ennek kapcsán ismerkedtünk meg vele. 

1. Kérlek, mutatkozz be olvasóinknak! Mit érdemes tudni rólad?

Bencze Máté vagyok, 27 éves. Fodrászként dolgozok már 6 éve és 5,5 éve készítek hajas témájú videókat a Youtube csatornámra.

Mindig is egy saját fodrász üzlet volt az álmom, amit végül kemény munkával sikerült megvalósítani idén júniusban. Azóta ott fogadom a vendégeimet és hatalmas örömmel tölt el nap mint nap, hogy végre önállóan dolgozhatok.

2. Van kedvenc lakberendezési stílusod? Ha igen, melyik és miért?

Nem igazán vagyok otthon a lakberendezési stílusokban, viszont mikor megvásároltam az üzletemet, határozott elképzeléseim voltak arról, hogy hogyan is szeretném majd berendezni. Több év munkatapasztalat után tudtam, hogy mire is lesz majd igazán szükségem a szalonomban, valamint azt is tudtam, hogy mit szeretnék másképp csinálni a többi fodrász üzlethez képest.

Szerettem volna egyszerűen és otthonosan berendezni, hiszen a napjaim nagy részét mégiscsak ott fogom tölteni. Egy kicsit önző is voltam, mert nem igazán érdekelt, hogy a vendégeknek majd mennyire fog tetszeni a végeredmény, hiszen ők úgyis csak pár órát tartózkodnak nálam. Viszont az utólagos visszajelzések alapján azt gondolom, sikerült az Ő elvárásaiknak is megfelelni. :)

3. Hol találkoztál először a DODO HOME-mal?

Éppen a tökéletes kanapét kerestem az üzletembe, amikor egy hirdetése jelent meg a DODO HOME webáruháznak. Gyorsan át is néztem a kínálatukat, és szerencsére pont találtam egy olyan kanapét, ami minden szempontomnak megfelelt.

COZY VELVET szürke bársony kanapé

4. Mi győzött meg arról, hogy tőlünk rendelj? Miért minket választottál?

Nagyon sok online bútor áruház kínálatát átnéztem, és nem gondoltam, hogy különleges elvárásaim lennének, mégis alig volt olyan kanapé, ami tetszett volna és mindnek megfelelt volna. A DODO HOME oldalán viszont megtaláltam a tökéletes kanapét, aminek még az ára is barátságos volt.

5. Számodra mik a legfontosabb szempontok bútorválasztás esetén?

A keresgélésnél már tudtam, hogy mindenképpen bársony bevonatú kanapét szeretnék. Fontos volt még, hogy a színe visszafogott, kicsit semlegesebb, lehetőleg sötét szürke vagy fekete legyen. A méretét tekintve 2,5 illetve 3 személyeset szerettem volna mert azon kényelmesen elfér egymás mellett két idegen vendég is. Nem volt szempont hogy kinyitható, ágyneműtartós, illetve ágyazható legyen, hiszen ez mégis csak egy fodrász üzlet. Az viszont kiemelt feltétel volt, hogy a háta is kárpitozott legyen.

6. Azt kaptad, amire számítottál? Elégedett vagy a DODO HOME élménnyel?

Nem azt kaptam, amire számítottam, hanem sokkal jobbat! :))) Ez kanapé egy álom. A mérete lehetne pár centivel kisebb, de a kényelme mindent felülmúl. Szívesen elfogadnám akár az otthonomban is. Összegezve nagyon elégedett vagyok a DODO HOME-mal. A rendelés és a szállítás is zökkenőmentesen zajlott, erre a kanapéra megérte várni! Köszönöm DODO HOME! :)

Mi köszönjük Máté, hogy minket választottál! :)

Ahol Mátét megtalálhatjátok:

Keresés