1 bútor, 5 variáció - Izgalmas összeállítások Doszpot Evelin lakberend - DODO | Designban Otthon

1 bútor, 5 variáció - Izgalmas összeállítások Doszpot Evelin lakberendezőtől

Az egyik legizgalmasabb bútor összeállítás az, amikor egy vagy két meghatározott bútordarab köré álmodnak meg több olyan variációt, amelyek mind-mind különlegesek és eltérő színek, stílusjegyek, anyagok ellenére elképesztően jól passzolnak az adott bútor(ok)hoz.

Miért tartjuk ezt ennyire izgalmasnak? Mert ezek az összeállítások azt bizonyítják, hogy egy bútor vagy bútorcsoport a szolidtól egészen az extravagáns enteriőrökig alkalmazható, így mindenki kiválasztja a hozzáillőt és alakíthatja saját egyéniségének és ízlésének megfelelően.

De pontosan miről is van szó?

Szeretnénk ez alapján indítani egy új sorozatot, amelynek első alanya nem más, mint Doszpot Evelin lakberendező. Nem titok, hogy az ötletet is ő adta, amikor egy már önmagában vibráló kanapé és fotel köré álmodott meg nem kevesebb, mint 5 változatot egy Instagram postunk alapján.

A MONTE kanapék és fotelek már bársony borításuk miatt is nagyon jól néznek ki, de Evelin a bútorok színében sem az átlagosat választotta – ezek a darabok ugyanis narancssárga színben tündökölnek. 

Lássuk hát a már sokat emlegetett bútordarabokat!

MONTE bársony narancssárga kanapé és fotel

Talán elsőre sokaknak túl bátor és extrém választásnak tűnik, de ha tovább olvastok, láthatjátok, mennyi menő és otthonos verzió alakítható ki úgy, hogy a központi elemek ilyen élénk színűek.

Nézzük tehát Evelin választásait!

Az első egy klasszikus színválasztás, amellyel nem igazán lehet mellélőni: ez pedig a fekete. A fekete remekül néz ki a narancshoz hasonló élénk színekkel, hiszen nagy a kontraszt közöttük és míg a narancsszín modernné és üdévé teszik a helyiséget, a fekete kicsit visszavesz ebből a színrobbanásból.

Képen szereplő termékek

Az ezüst egy igazi Jolly Joker, hiszen maga a színvilág nem lenne markáns és mindennel jól mutat, viszont krómos csillogása miatt nagyon eltérő hatást érhetünk el. Lehet elegáns és nagyon túlzó is az otthonunk, ha nem találjuk el azt a mértéket, amelyben jól érezzük magunkat. Evelin ebben az összeállításban több kisebb ezüst dekorációt választott a narancssárga színvilághoz: dohányzóasztalokat, lámpákat és párnát, végül pedig faliképekkel és párnákkal tette még színesebbé az összképet.

Képen szereplő termékek

Talán, ha mondhatunk ilyet, ez az egyik kedvencünk - bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindért rajongunk. :) Evelin ebben az összeállításban olyan bútorokat választott a MONTE kanapé és fotel mellé, amelyek önmagukban is különlegesek és gyönyörűek. Nagyon jól választott ki egy mindig csodás tömörfa darabot, az utóbbi évek egyik legtrendibb fémjét, a rosé goldot, majd ezt egy nagyon extravagáns szőnyeggel és ezt rózsaszín-bordó színpárosítással koronázta meg.

Képen szereplő termékek

Egy merész párosítás, ami garantáltan kimozdít majd a komfortzónádból! A narancs és a kék szín együtt mutathat nagyon rosszul is, de ha jól választod ki az árnyalatokat, az anyagokat és az adott kiegészítőket, pont az ellenkező hatást érheted el. Vagány, modern és elegáns lehet a végeredmény, ráadásul ha belecsempészel valamilyen fémes dekort, tudsz játszadozni a különböző stílusjegyekkel is.

Képen szereplő termékek

Ez a “gyűjtemény” pont olyan pihe-puha, mint amilyennek kinéz. A szőnyeg, a párnák és a lámpák tökéletes összhangját és puhaságát a dohányzóasztal, illetve a tükör éles vonalai törik meg, így picit fel is oldja ez lágyságot. Ennyi viszont kell is. Ez egy tipikus példája annak, hogy egy világos térben mennyire jól mutat egy élénk színű bútor, ahogy azonnal kitűnik a környezetből.

Képen szereplő termékek

Neked melyik összeállítás a kedvenced? :)

Doszpot Evelinnel egyébként korábban már készítettünk egy szuper interjút, ha még nem olvastad, kattints ide!

A képeket pedig természetesen köszönjük Evelinnek! :)

Keresés