2019. június. 20.

Egy új blogsorozatot indítunk, amelyben olyan izgalmas “arcokat” mutatunk be Nektek, akik nemcsak büszke DODO terméktulajdonosok, de már talán hallhattátok is a nevüket. Célunk, hogy megosszák veletek és velünk is a DODO HOME-mal kapcsolatos élményeiket és közelebbről is megismerhessétek őket.

Első interjúalanyunk Yu Sisi, aki többek között bloggerként és vloggerként is tevékenykedik és idén csatlakozott a DODO-sok táborához. Olvassátok és élvezzétek a vele készült interjút!

1. Kérlek, mutatkozz be olvasóinknak! Mit érdemes tudni rólad?

Sziasztok kedves olvasók! Sisi vagyok, divat-és szépségblogger, szövegíró, marketinges és mostmár vlogger is, azt hiszem. Blogomat 2016-ban kezdtem el, egy súlyos lovasbaleset után. Már előtte is sokáig fontolgattam, hogy szeretnék blogot indítani (akkor még DIY, kreatív témakörben), de soha nem mertem belevágni. A balesetem viszont szó szerint akkora löketet, na és persze pár hónapnyi unalmas órát adott, hogy végre elindultam. Ennél jobban pedig nem is tehettem volna, hiszen minden olyan mozzanatot megélhetek benne, amit imádok, ilyen például az írás, a fotózás, a modellkedés, a divat és persze a lakberendezés.

2. Van kedvenc lakberendezési stílusod? Ha igen, melyik és miért?

Azt hiszem leginkább a bohém irányzat áll hozzám a legközelebb, de nagyon szeretem a skandináv stílust és a modern farmházak természetközeli jellegét. Igen, a természetközeliségen van a hangsúly, mivel a kedvenceim a földszínek. A fa, a nád és a bambusz minden mennyiségben jöhet, növények nélkül egy lakás pedig számomra olyan, mint az étel só nélkül! Elviselhetetlen, ugye?

Interjú Yu Sisivel

3. Akkor ezek szerint az otthonod nem egy stílus szerint van berendezve, hanem a fentebb említettek keverednek?!

Végülis ezt is mondhatjuk, de a fentebb említett 3 stílus sok-sok közös tulajdonsággal rendelkezik szerintem, emiatt könnyen párosíthatóak az egyes bútordarabok. Összességében mégis talán a skandináv és a bohém vonal az erősebb a lakásunkban, mert a modern farmházak jellegzetessége a sok megmunkálatlan fa és az állati bőr – az elsőből sajnos kevés van a lakásunkban, a másodikat pedig tudatosan próbáltam száműzni.

4. Hol találkoztál a DODO-val először?

Pár hónapja költöztünk össze első közös lakásunkba a barátommal, Szilveszterrel, de már tavaly év végén belevetettük magunkat a tervezgetésbe, hiszen hihetetlenül izgatottak voltunk. Nem csoda, hiszen annyira szeretem a lakberendezést, hogy tiniként ezen a szakmán is elgondolkodtam. Úgyhogy nagy álmom vált valóra, hogy végre ilyen irányban is kreatívkodhattam, és egy teljes lakást, azaz a mi lakásunkat álmodhattam meg. Viszont különleges darabokat nem egyszerű találni itthon - egy picit emiatt mindig irigykedtem az amerikai választékra ilyen téren, de azért próbáltam minden különleges lelőhelyet felkutatni, és ekkor jött a DODO HOME! A találkozás szerelem volt első kattintásra, de sajnos egy kissé későn találtam rátok, mert már a lakásunk elég nagy része be volt rendezve. A rengeteg, természetes, megmunkálatlan fa hatását keltő lakberendezési csoda megdobogtatta a szívem, és nagyon bele is szerettem egy dohányzóasztalba, de sajnos már erre sem volt szükségünk, lámpára viszont igen. Így esett végül a választásunk a BAMBOO padlólámpára, aminek a különlegessége fogott meg és a csodás hangulatfény, amivel elárasztja a lakást.

DODO arcai: Yu Sisi a mindig mosolygós divatblogger

5. Számodra mik a legfontosabb szempontok bútorválasztás esetén?

Ha a stílust nem vesszük figyelembe (hiszen az mindenkinél más), akkor a kényelem, a minőség és a kombinálhatóság. A lakásunk berendezése közben sok rossz tapasztatalatot is szereztünk a termékekkel kapcsolatban, és a ramaty minőség miatt küldtünk is vissza bútort. Szerintem, hogyha az ember új lakásba költözik, akkor szeretné a személyiségét is kifejezni a bútorok által, hogyha pedig valami telitalálat, akkor azt sokáig akarjuk élvezni. A minőség emiatt is nagyon fontos, hiszen több tíz és százezreket költünk el ilyenkor, és ha nem is egy életre, de sok-sok évre szeretnénk magunk mellett tudni az adott bútort.

6. Azt kaptad, amit vártál? Elégedett vagy a DODO-s élménnyel?

Nem akarok áradozni, nehogy a fejetekbe szálljon a dicsőség (:D), de igen, egyszerűen imádom a DODO-s lámpánkat! Tökéletes minőségű, és pont olyan, vagy még szebb, mint a képen. Ami még nagyon nagy pozitívum számomra az az, hogy minden terméknél van egy körülbelüli várható szállítási idő, sok bútor esetében pedig ez kifejezetten gyors, ahogy láttam. Ez pedig nagyon nagy segítség, hiszen általában a költözés sosem olyan ideális, hogy hónapokig várakozhatunk egy adott bútorra, és ráérünk lassan összeválogatni mindent. Emellett ugye ott van az izgatottság is, hiszen minél hamarabb szeretnénk élvezni az új bútorunk kényelmét. Nagyon jó tapasztalat, hogy nem kell napokig tartó e-mailezések által kideríteni - vajon az adott bútor mennyi idő alatt érkezne meg az otthonunkba. :)

Innen is köszönjük szépen Sisinek az interjút, remélem Nektek is annyira tetszett, mint nekünk! :)

Ahol megtalálhatjátok Sisit:

A képekért pedig köszönet: 

Szólj hozzá!


Hasonló cikkek: Lakberendezés Blog

Fémek a lakásban
Fémek a lakásban

2019. november. 08. 2 hozzászólás

A nemrég még uralkodónak számító minimalista trend időszakában a fémek kissé kiszorultak a lakberendezésből. 2019-ben azonban számos olyan trend került előtérbe, amelyek kicsit felfrissülve ugyan, de újra fénykorukat élik. Ilyen a különböző fémek használata is, amelyekkel egyszerre teheted modernné és különlegessé otthonodat! Ehhez gyűjtöttünk össze Nektek néhány tippet!

Tovább olvasok →

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…

2019. október. 25. 2 hozzászólás

Nagyon sok olyan dekorációs tárgy van a lakásban, aminek nem szentelünk különösebb figyelmet, pedig az összképet nagymértékben befolyásolják - ilyen elem a tükör is. Leginkább praktikai szempontok szerint helyezzük el, pedig nagyon látványos hatással vannak a térre is. Alábbi cikkükben ebben szeretnénk segítséget nyújtani!

Tovább olvasok →

Szállítási díjak és feltételek

Termékeinket házhozszállítással juttatjuk el hozzád. A kisebb csomagokat a GLS futárszolgálat, a nehezebb csomagokat a Gebrüder Weiss vagy a Trans-o-Flex szállítja ki az általad megadott címre. Az utánvétes csomagokat az átvételkor tudod kifizetni.

A kiszállításról a futárszolgálat SMS és email értesítést küld a kiszállítást megelőzően. A kiszállítás pontos időpontját ezután lehet egyeztetni velük.

A webshopunk a kosárba rakott termékek összesített súlya alapján felajánlja neked az elérhető szállítási módokat és kiírja a pontos szállítási költséget.

A nagyobb súlyú megrendelések esetén választhatod a Prémium kiszállítást, hogy a csomagodat az emeletre vagy a rendeltetési helyére szállítsa a futár. Ilyenkor ketten mennek a teherautóval és a csomagot a rendeltetési helyére viszik, amennyiben az könnyen megközelíthető.

Szállítási díjaink az alábbiak: 

Rendelés összsúlya

Szállítási díj

0 - 5 kg 1.190 Ft
5 - 10 kg 1.690 Ft
10 - 40 kg 2.490 Ft
40 - 200 kg 5.990 Ft
40 - 200 kg (Prémium) 7.990 Ft
200 kg felett 8.990 Ft
200 kg felett (Prémium) 11.990 Ft

500.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költség mindig ingyenes!

Jelenleg csak Magyarország területén belüli kiszállítást tudunk vállalni. Amennyiben máshová szeretnél rendelni, akkor lépj velünk kapcsolatba itt.

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.