Lakberendezés Blog Címkék: "Modern" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Egyre többször találkozol az organikus modern kifejezéssel? Úgy érzed nem tudod pontosan körülhatárolni a stílusjegyeit? Cikkünk összeszedi a legfontosabb tudnivalókat, hogy a lágy, íves formákat és a tompa színeket használó stílusok között Te is azonnal felismerd az organikus modern irányzatot a lakberendezésben.
  • 6 perc olvasási idő
Te is keresed az álomotthonodat? A helyet, ahol minden pontosan olyan, amilyennek elképzelted? Ha egységes színekre, színvonalas bútorokra, szellős, világos terekre, természetességre, egyszerűségre és funkcionalitásra vágysz, akkor Neked egy modern stílusú otthonra van szükséged!
  • 15 perc olvasási idő
Kinek ne tetszenének a tipikus lapos tetős, minimalista stílusú, nagy ablakokkal és geometrikus formákkal, valamint kialakítással bíró modern házak? Ezek a lakások a maguk módján egyszerűek, ám mégsem nevezhetőek mindennapinak, sem kívülről, sem belülről. Napjainkban azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és egyre többször találkozhatunk velük. Cikkünkben most néhány rendkívül designos és modern házat mutatunk nektek, ahova mi bármikor beköltöznénk.
  • 2 perc olvasási idő
Összeállításunkban olyan enteriőröket találtok, amelyek alapvetően modern minimalista stílusban lettek berendezve, de némi extrával feldobták őket. Ha Te is gyakran merülsz el a modern minimalista világban, és imádsz enteriőrök között böngészni, nézd végig listánkat, amelyben most 40 igazán menő enteriőrt gyűjtöttünk össze!
  • 3 perc olvasási idő

Keresés