Lakberendezés Blog Címkék: "Útmutató" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

A vintage stílus az a stílus, ami mindenkinek kicsit mást jelent. Ezért folyamatosan változik és formálódik, de azt biztosan elmondhatjuk róla, hogy tiszteli a régit, és új értelmet ad neki. Nosztalgikus és elragadó, megőrzi a kopottas emlékeket és modern stílusjegyekkel tölti fel. Jelen van az élet számos területén: a divatban, a lakberendezésben és még az esküvőkön is… Nézzük meg közelebbről!
 • 8 perc olvasási idő

Minimalista harmónia - talán ez a két szó jellemzi leginkább a távol-keleti stílusok egyik meghatározó képviselőjét, a japán stílust. A belső tér egzotikuma jól tükrözi a hagyománytiszteletet, miközben jól megfér a modernizmussal is. Ez a stílus kicsit elszigetelődik a hétköznapok nyüzsgésétől, ha te is vágysz valami hasonlóra, olvass tovább!

 • 9 perc olvasási idő
Lépj be egy bájos tökéletlenség és a romantikus nosztalgia világába. A shabby chic varázslatos időutazás egy régi világba, ami téged is magával ragad majd. Rusztikus bútorai és csinos kiegészítői miatt pedig jól kombinálható, ismerd meg Te is!
 • 11 perc olvasási idő
Vonzanak a hatalmas egybefüggő terek, a monumentális ablakokon beözönlő természetes fény, a raktári hangulat? Nem jelentene gondot, ha a lakásodban a csupasz téglafallal, a falon futó csövekkel és vezetékekkel kellene farkasszemet nézned? Ha ehhez még mérhetetlen szabadságvágy is társul, akkor az indusztriális stílus a kedvenced lesz!
 • 12 perc olvasási idő
A valódi bőrbútorok népszerűsége töretlen, nem véletlenül. Borsos árukkal és karbantartásukkal kapcsolatos tévhitek azonban sokakat elrettentenek, pedig a megfelelő ápolás mellett hosszú évtizedeken át szolgálhat minket. Cikkünkben részletesen bemutatjuk a bőr készítésének menetét, típusait és ápolását.
 • 11 perc olvasási idő
Az otthonod az a hely, ahová szeretsz megérkezni, ami megvéd a világ zajától, regenerál és biztonságot ad, ami komfortos és meghitt. Bármilyen házat vásárolsz vagy építesz, fontos, hogy minden mozzanatában részt vegyél. Így az se mindegy, hogy álmaid háza minden falazattal készül(t). Ennek eldöntésében segítünk!
 • 16 perc olvasási idő
Te is keresed az álomotthonodat? A helyet, ahol minden pontosan olyan, amilyennek elképzelted? Ha egységes színekre, színvonalas bútorokra, szellős, világos terekre, természetességre, egyszerűségre és funkcionalitásra vágysz, akkor Neked egy modern stílusú otthonra van szükséged!
 • 15 perc olvasási idő
Te tudod mi az eklektikus stílus? Nem az, amikor gimnazista, vagy egyetemista korodban a szobádban uralkodó káoszt nemes egyszerűséggel eklektikusnak nevezted. Az nem eklektika volt, hanem hanyag rendetlenség… Az eklektika harmóniájának létrehozása nem könnyű feladat, viszont a végeredmény magáért beszél.
 • 10 perc olvasási idő
Arról álmodozol, hogy a hobbid az álom munkáddá váljon? Szeretnél végre sikeres belsőépítésszé/lakberendezővé válni? Vagy még csak szemezgetsz ezzel a világgal? Ha a válaszod bármely kérdésre igen, olvasd el cikkünket, mert egészen az alapoktól fogunk mutatni egy utat, ami segíthet abban, hogyan indulj el!
 • 10 perc olvasási idő
A glamour szó már önmagában is ragyogást jelent, így maga a stílus is ezt tükrözi. Ha ránézünk egy ilyen otthonra, egy gyönyörű szálloda jut eszünkbe csupa elegáns elemmel, amit ugyanúgy kialakíthatunk saját stílusunknak megfelelően otthonos, trendi szellemben.
 • 4 perc olvasási idő
Költözés vagy lakásfelújítás során általában nagy fejtörést szokott okozni, hogy alkalmazzunk lakberendezőt vagy ne, és ha igen, akkor mégis kit válasszunk. Otthonunk megfelelő, kellőképpen rugalmas és költséghatékony kialakításában, bizony nagy szerepe van egy tapasztalt szakembernek, ezért megéri időt, s pénzt áldozni annak kiválasztására.
 • 10 perc olvasási idő
Manapság számtalan stílusú és anyagú bútor közül választhatunk, ha meg akarjuk találni a számunkra legmegfelelőbbet. Személye válogatja, hogy kinek milyen szempontok a legfontosabbak bútorválasztás esetén, de az biztos, hogy a minőség és az időtállóság legtöbbünknél biztosan az első helyen szerepel. A tartósság két komponensből tevődik össze: az alapanyag és az eljárás, ahogyan legyártották az adott bútort vagy dekorációt. Az alábbi cikkünkben ezzal kapcsolatban szeretnénk segítséget nyújtani!
 • 5 perc olvasási idő

Keresés