Lakberendezés Blog Címkék: "Útmutató" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

A glamour szó már önmagában is ragyogást jelent, így maga a stílus is ezt tükrözi. Ha ránézünk egy ilyen otthonra, egy gyönyörű szálloda jut eszünkbe csupa elegáns elemmel, amit ugyanúgy kialakíthatunk saját stílusunknak megfelelően otthonos, trendi szellemben.
  • 8 perc olvasási idő
Nosztalgia, kifinomultság, béke - ki ne szeretne egy hosszú nap után egy olyan helyre hazatérni, ahol az otthon melegsége szinte kézzelfogható. Ahol minden nyugalmat sugároz és lecsendesednek a gondolatok. Nos, ha te is erre vágysz, akkor a Hampton stílust neked találták ki. Miért? Megmutatjuk. Tarts velünk te is!
  • 7 perc olvasási idő
Ha nyaraltál már mediterrán vidékeken, akkor te sem tudsz szabadulni az ottani életstílus varázsától. Elképesztő látvány, meghittség, családias hangulat, derűs, optimista emberek, itthon csak ritkán tapasztalt béke és nyugalom. Ez a fajta életöröm, jókedv és energia hozzád is beköltözhet, ha az otthonodat mediterrán stílusban rendezed be! Mutatjuk hogyan!
  • 9 perc olvasási idő
Az idei év egyik feltörekvő lakberendezési irányzata az egyszerű, ám mégis különleges Japandi, amelyben két önmagában is népszerű stílus, a skandináv, illetve a japán jellegzetes stílusjegyei keverednek.
  • 6 perc olvasási idő
A bútorkárpit kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat, legyen szó új bútor vásárlásáról vagy egy régi, elhasználódott kárpit cseréjéről. Mivel mindkettő jelentős beruházással jár, ezért korántsem mindegy, hogy milyen anyag mellett teszed le a voksodat. Cikkünkben most segítséget nyújtunk
  • 8 perc olvasási idő
A mid-century modern, azaz a századközepi modern irányzat egy megkerülhetetlen stílus a design és a lakberendezés területén. Évtizedek óta tartó népszerűsége nem véletlen, hiszen időtálló, soha nem megy ki a divatból, friss és szerethető. Ismerd meg Te is ezt a múltat tisztelő, mégis futurisztikus stílust!
  • 7 perc olvasási idő
Milyen érzés belépni egy rusztikus stílusú otthonba? Szívmelengető, barátságos, kellemes, emellett pedig olyan hangulatot áraszt magából, ami semmivel sem helyettesíthető. Ha egyszer megtapasztalod a melegségét és természetességét, nem tudsz majd szabadulni tőle. Teremts hamisítatlan rusztikus hangulatot cikkünkkel!
  • 8 perc olvasási idő
Ha nosztalgiával gondolsz a régi korok méltóságot sugárzó elegáns otthonaira és rajongsz mindenért, ami antik, akkor a klasszikus stílus neked való. Mi mindenre kell odafigyelned, ha ezt a világot szeretnéd megteremteni? Mutatjuk a klasszikus stílus legfőbb stílusjegyeit!
  • 10 perc olvasási idő
Költözés vagy lakásfelújítás során általában nagy fejtörést szokott okozni, hogy alkalmazzunk lakberendezőt vagy ne, és ha igen, akkor mégis kit válasszunk. Otthonunk megfelelő, kellőképpen rugalmas és költséghatékony kialakításában, bizony nagy szerepe van egy tapasztalt szakembernek, ezért megéri időt, s pénzt áldozni annak kiválasztására.
  • 10 perc olvasási idő
A vintage stílus az a stílus, ami mindenkinek kicsit mást jelent. Ezért folyamatosan változik és formálódik, de azt biztosan elmondhatjuk róla, hogy tiszteli a régit, és új értelmet ad neki. Nosztalgikus és elragadó, megőrzi a kopottas emlékeket és modern stílusjegyekkel tölti fel. Jelen van az élet számos területén: a divatban, a lakberendezésben és még az esküvőkön is… Nézzük meg közelebbről!
  • 8 perc olvasási idő

Minimalista harmónia - talán ez a két szó jellemzi leginkább a távol-keleti stílusok egyik meghatározó képviselőjét, a japán stílust. A belső tér egzotikuma jól tükrözi a hagyománytiszteletet, miközben jól megfér a modernizmussal is. Ez a stílus kicsit elszigetelődik a hétköznapok nyüzsgésétől, ha te is vágysz valami hasonlóra, olvass tovább!

  • 9 perc olvasási idő
Lépj be egy bájos tökéletlenség és a romantikus nosztalgia világába. A shabby chic varázslatos időutazás egy régi világba, ami téged is magával ragad majd. Rusztikus bútorai és csinos kiegészítői miatt pedig jól kombinálható, ismerd meg Te is!
  • 11 perc olvasási idő

Keresés