Lakberendezés Blog Címkék: "Útmutató" - DODO HOME design bútor

Lakberendezés blog

Költözés vagy lakásfelújítás során általában nagy fejtörést szokott okozni, hogy alkalmazzunk lakberendezőt vagy ne, és ha igen, akkor mégis kit válasszunk. Otthonunk megfelelő, kellőképpen rugalmas és költséghatékony kialakításában, bizony nagy szerepe van egy tapasztalt szakembernek, ezért megéri időt, s pénzt áldozni annak kiválasztására.
  • 6 perc olvasási idő
Manapság számtalan stílusú és anyagú bútor közül választhatunk, ha meg akarjuk találni a számunkra legmegfelelőbbet. Személye válogatja, hogy kinek milyen szempontok a legfontosabbak bútorválasztás esetén, de az biztos, hogy a minőség és az időtállóság legtöbbünknél biztosan az első helyen szerepel. A tartósság két komponensből tevődik össze: az alapanyag és az eljárás, ahogyan legyártották az adott bútort vagy dekorációt. Az alábbi cikkünkben ezzal kapcsolatban szeretnénk segítséget nyújtani!
  • 5 perc olvasási idő
A szőnyegek hangulatosabbá varázsolják otthonunkat, ráadásul szigetelést is nyújtanak. Egy trendi darab remek kiegészítőként is szolgálhat, sőt, még a padlóhibákat is elfedhetjük általa.
  • 6 perc olvasási idő
Úgy döntöttél, magadra vállalod a lakberendező szerepét, de nem hallottál még a színkörről vagy a triádról? Itt az idő, hogy szélesítsük a tudásod néhány árnyalatnyival!
  • 8 perc olvasási idő
Tanácstalan vagy, mi fán terem a bútor? Átfogó anyagimertetőnk segít abban, hogy magabiztosan dönthess a fenyő és mahagóni vagy az MDF-lapból és furnérból készült bútorok között.
  • 11 perc olvasási idő

Keresés