Lakberendezés Blog Címkék: "Lakberendező" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

Kiss Gabi azok közé a lakberendezők közé tartozik, akiknek valóban az otthonosság a legfontosabb. Évek óta tevékenykedik bloggerként is, amin keresztül saját otthona átalakítását is bemutatta. Ismerjétek meg bájos személyiségét és nosztalgikus, tradícionális stílusát!
  • 5 perc olvasási idő
Költözés vagy lakásfelújítás során általában nagy fejtörést szokott okozni, hogy alkalmazzunk lakberendezőt vagy ne, és ha igen, akkor mégis kit válasszunk. Otthonunk megfelelő, kellőképpen rugalmas és költséghatékony kialakításában, bizony nagy szerepe van egy tapasztalt szakembernek, ezért megéri időt, s pénzt áldozni annak kiválasztására.
  • 10 perc olvasási idő
Mindig halljuk azt a közhelyesnek tűnő mondatot, hogy sosincs késő feladni az álmainkat. Zaják Ildikó élő példa erre, ugyanis 30 év könyvelés után döntött úgy, hogy belevág valami olyanba, ami valóban a szenvedélye. Így lett belőle lakberendező, aki most már másoknak teremti meg az álom otthont.
  • 8 perc olvasási idő

Ugye, Neked is ismerős Paneltündér neve? Ha igen, akkor ebben az interjúban még közelebbről megismerheted, ha nem, akkor bemutatjuk a panelházak berendezésének specialistáját! Székely Kriszta kifejezetten kis lakások, panellakások enteriőrjét álmodja meg ügyfelei számára, hogy a lehető legszebb és legélhetőbb otthont teremtse meg számukra!

  • 7 perc olvasási idő
Számos példa bizonyítja, hogy bármikor válthatunk és valami új dologba foghatunk. Ehhez viszont meg kell tudnunk pontosan fogalmazni, mit akarunk. Így volt ezzel Andok Zsuzsanna is, aki építkezés és otthonuk berendezése során jött rá, hogy neki a kreatív alkotással kell foglalkozni a programozás helyett.
  • 3 perc olvasási idő
Arról álmodozol, hogy a hobbid az álom munkáddá váljon? Szeretnél végre sikeres belsőépítésszé/lakberendezővé válni? Vagy még csak szemezgetsz ezzel a világgal? Ha a válaszod bármely kérdésre igen, olvasd el cikkünket, mert egészen az alapoktól fogunk mutatni egy utat, ami segíthet abban, hogyan indulj el!
  • 10 perc olvasási idő

Keresés