2021. január. 05.

Költözés vagy lakásfelújítás során sokaknak fejtörést okoz, hogy alkalmazzanak lakberendezőt vagy ne, és ha igen, akkor hogyan találják meg a megfelelőt. Otthonunk rugalmas és költséghatékony kialakításában bizony nagy szerepe van egy tapasztalt szakembernek, ezért megéri időt, és pénzt áldozni annak kiválasztására.

Cikkünkben most bemutatjuk, hogy mikor, milyen esetekben érdemes lakberendező után nézned és milyen szempontokat érdemes figyelembe venned.

Mi a cél?

Az első és legfontosabb, hogy meghatározzuk a konkrét „problémát”. Teljeskörű lakberendezést és új külsőt szeretnénk új vagy régi otthonunk számára, vagy az addigi zsúfolt otthonunkból szeretnénk elindulni a letisztult, minimalista stílus irányába, esetleg a feng shui által biztosított harmóniára törekszünk. Teljesen mindegy, milyen kérdésben keresünk lakberendezőt, a lényeg, hogy legyen egy elképzelésünk. Ha pedig ezt meghatároztuk, tisztában kell lennünk azzal is, hogy egy lakberendező pontosan miben is segíthet nekünk.

A lakberendező biztosan segítséget nyújthat pl. látványtervek elkészítésében, a színek meghatározásában, a stílus-hangulattervezésben, helyiségek dekorálásában, a tervek megvalósításában, külső homlokzat megtervezésében, helyiség vagy komplett tér berendezésében, és bármely kérdés megválaszolásában, ami felmerül bennünk.

Mi a lakberendezés menete?

Van néhány pont, amit mindig minden esetben figyelembe kell venni és ezeket egymás után kell követni a lakberendezőnek ahhoz, hogy megtervezze a megfelelő otthont ügyfele számára.

 • Az ingatlan adottságai, állapota

  A meglévő lakás környezete, tájolása mérvadó, nem mindegy, hogy egy kertvárosi otthonról van szó, vagy épp egy belvárosi nagy polgári lakásról. Emellett a technikai, műszaki kérdések sem kevésbé fontosak, mint a vízvezeték vagy éppen a villamos hálózat.
 • Családmodell

  A lakberendező gyakran olyan, mint egy pszichológus, hiszen bele kell látnia ügyfele lelkébe, erős bizalmi viszony kialakítása szükséges, hiszen így tudja majd megállapítani, hogy milyen környezet a legjobb a számára. Fontosak a napi szokások, hogy kinek milyen a napirendje az adott lakásban/házban, ezeket mind figyelembe kell venni a tervezéskor. Hogy például az ügyfél munka után hazaérve azonnal a kanapéra dobja le magát és ott tölti a nap hátralevő részét vagy legtöbbször otthonról dolgozik, ezért az íróasztal az egyik "kedvenc" darabja.
 • Koncepció

  A koncepció meghatározásakor azt a vezérvonalat keresik, hogy milyen stílust, hangulatot, életérzést közvetítsen az adott lakás és, hogy ez egységesen jelenjen meg. - Anyagi háttér Az anyagi keret mindig minden ilyen kérdésben fontos, hiszen ez alapján lehet korlátokat szabni a költségeknek, hogy milyen anyagokat, bútorokat, burkolatokat stb. választhatunk.
 • Vázlattervek

  Ha már megvannak az igények, jöhetnek az első vázlattervek, amelyek során a lakáson belüli funkciók kerülnek kiosztásra. Ha ezek véglegesedtek, akkor lehet továbblépni.
 • Lakberendezési alaprajz

  A vázlattervek után elkészülhet a lakberendezési alaprajz, amelyben már minden bútor a helyére kerül és összességében láthatjuk otthonunk jövőbeli tervrajzát.
 • Végleges tervek

  A végleges terv már minden konkrét terméket, egyedi bútorokat is tartalmaz, de ebben kap helyet az építési alaprajz, burkolat- vagy mennyezetterv, a gépészetről és a világításról szóló tervek is.

Tóth Anita lakberendezővel készült interjúnkban is többek között kitértünk arra, hogy hogyan indul el egy ilyen folyamat. Az első találkozás általában már a helyszínen történik, ahol megvitatják az ügyfél elképzeléseit és onnantól indul el a tervezés folyamata.

"Az egész folyamat több év során állt össze nálam. Most már lépésről lépésre minden ügyfélnél javasolva haladok. Ennél a projektnél is készítettük az ügyfél számára egy olyan moodboardot, összeválogatott képeket több oldalról meg a saját munkáimból is, és akkor megmutattam neki és arról elkezdtünk beszélgetni. (...) Miután a képekről beszélgetünk, akkor azután már sokkal jobban össze tudom rakni, hogy az ő számára mi lenne a legjobb." (Az Anitával készült teljes interjú megtekinthető itt.)

Természetesen, a tervezés és kivitelezés alatt folyamatos kapcsolattartás van az ügyfél és a lakberendező között, hogy naprakész információval legyen ellátva mindkét fél, és a felmerülő kérdések is meg legyenek válaszolva.

Minőség hosszútávra

Lakástervezés, felújítás során talán az egyik legfontosabb kritérium, hogy az átalakítás minőségi legyen és hosszútávon illeszkedjen az igényeinkhez, hogy otthonos és praktikus környezetet teremtsünk. Ugyanis, ha már megálmodtuk álmaink otthonát, vagy éppen rászántuk magunkat a felújításra, nem szeretnénk, ha pár év múlva ismét nagy átalakításokba kellene kezdenünk. (Nem vonatkozik ez a folyamatos csinosítgatásokra, egy-egy új elem beszerzésére.) Épp ezért kellő tájékozottsággal és bizalommal kell kiválasztanunk azt a szakembert, aki segít nekünk álmaink megvalósításában. Az ismerősök ajánlása ebben az esetben is az egyik legjobb, emellett nagyon sok lakberendezőnek van weboldala, ami már önmagában mutat egy képet, de megtalálod a portfólióját is, ahol számos referencia között tudsz nézelődni.

Milyen a jó lakberendező?

Ahogyan az élet minden területén, itt is nagyon sokat számít az első benyomás, a kellő szimpátia kialakulása, ami már a weboldal böngészése során is kialakulhat, így nemcsak a már elkészült projektek között tudsz nézelődni, de egy picit „megismerheted” a választott szakértőt.

Az egyik leglényegesebb szempont, hogy a választott lakberendező ne csak szakmai tudással, hanem megfelelő mértékű empátiával és nyitottsággal is rendelkezzen, hiszen így lesz eredményes a közös munka, de ez már csak a személyes találkozó során fog kiderülni számodra. Továbbá említsük meg azt a rugalmasságot, amivel egy lakberendezőnek rendelkeznie kell. Mind a tervezési szakaszban az ötleteink esetleges megváltoztatásához, kiegészítéséhez fogékonyan kell állnia, mind a későbbiekben könnyen átrendezhetővé kell kialakítani az adott helyiséget, például egy gyermekszobát, mely a gyerekek növekedésével arányosan változtatásra szorul.

Különleges látásmód és szépérzék

A lakberendező egyik legfontosabb ismérve, hogy jó stílusérzékkel és átlagon felüli szépérzékkel rendelkezik. Mindezt az elkészült munkái, akár ismerőseink otthona vagy a lakberendező weboldalán található kész munkák támasztják alá. Tehát ismételve önmagunkat a lakberendező portfóliójának megtekintése szükségszerű és nélkülözhetetlen a döntés meghozatalához, hiszen így a stílusáról, ízléséről is kapunk egy képet, amely alapján kiválaszthatjuk a hozzánk legközelebb álló személyt.

Az imént említett készségek mellett természetesen az is nagyon fontos, hogy egy lakberendező maximálisan tisztában legyen a bútorok időtállóságával, minőségével, hogy milyen hosszú időn keresztül tudnak majd minket szolgálni és 1-1 darabnak milyen előnyei, esetleg hátrányai vannak. Egy étkezőasztal például mindenhol központi szerepet képvisel, így nagyon nem mindegy, milyet választunk. Ezt a szakmai tudást pedig sok-sok tanulással lehet elsajátítani, amelybe muszáj belevágnia annak, aki lakberendezőnek áll.

Ezt vallja Doszpot Evelin, neves lakberendező is.

A rendszer szintű gondolkodás iskola nélkül elengedhetetlen, vagy nem is lehetséges talán. Az, hogy az embernek mihez van készsége vagy tehetség az egy dolog, azt gondolom, hogy lakberendezőnek lenni ezen készségek nélkül nem is lehet. Tehát kell egyfajta készség hozzá, de ahhoz, hogy rendszerben tudjál gondolkodni és rendszer folyamatban tudjál gondolkodni, ahhoz nekem eljött az az idő, hogy azt mondjam, hogy iskolapadba szeretnék ülni.” (Doszpot Evelinnel készített teljes interjú megtekinthető első része itt, a második pedig itt tekinthető meg!)

Hogyan kérjünk árajánlatot?

Ha már kiválasztottuk a számunkra legszimpatikusabb szakembert vagy szakembereket, akkor következik az ajánlatkérés. Ha több lakberendezőt néztél ki magadnak, akkor természetesen több helyről is érdemes árajánlatot kérned, hogy aztán te választhasd ki a számodra legmegfelelőbbet.

Az árakat számos tényező befolyásolja, és általában több csomag közül lehet választani az alapján, hogy pontosan mire is van szükségünk: tanácsadásra, tervezésre vagy éppen kivitelezésre is.

Mennyibe kerül egy lakberendező?

A lakberendezők általában különböző szolgáltatásokból álló csomagokban gondolkodnak, amelyek közül az ügyfél választhatja ki a számára megfelelőt, az alapján, hogy pontosan mit is szeretne.

Az alapcsomagok általában egy személyes konzultációt foglalnak magukban, amely során a lakberendező felméri a helyszínt és az ügyféllel együtt átbeszélik milyen stílust, színeket, textileket, burkolatokat stb. érdemes kiválasztani a hangulatos otthon kialakítása érdekében. Ez a csomag valójában a tanácsadást fedi le, amely során a lakberendező irányt mutat és javaslatokat tesz.

Több olyan kisebb-nagyobb csomag van, amelyek esetében a tanácsadáson túl már megjelenik a tervezés is, amikor a berendezés, a világítás, a falnézetek és az anyagok kiválasztása is helyet kap.

A 3D látványterv több ilyen csomag része is, amely egy nagyon hasznos lehetőség, ezen nem is érdemes spórolni, hiszen így láthatod teljes egészében a jövőbeli otthonodat és ilyenkor még szabadon lehet változtatni a terveken.

A legdrágább csomagok már a tervezést és kivitelezést is tartalmazzák. A személyes konzultáció után felmérik az adott lakás vagy ház állapotát, a meglévő bútorokat, meghatározzák a hangulati- és színtervet, a szükséges építési-bontási terveket, egyedi bútorok tervezését, majd elkészítik a komplett 3D látványtervet, később pedig a műszaki rajzokat, megállapítják a beszerzési forrásokat és minden egyéb konkrétumot, ami kell az adott otthon átalakításához.

A csomagok árazása a legtöbb esetben szintén a terület nagysága szerint is változik, tehát minél nagyobb négyzetméterű otthonunk vannak, annál magasabb árra kell számítunk, amelyekhez hozzáadódhatnak az egyéb extra igények is.

Hogyan dolgozik együtt a megrendelő és a lakberendező?

A lakberendező csak segít az ötletelésben, megosztja veled véleményét, valamint igyekszik megvalósítani az elképzeléseidet, szakmai tudásával és a sokat említett készségeivel tesz hozzá a csodás összhang megteremtéséhez. De magát az ötletet, illetve a konkrét kéréseket te adod! Ezt, amint úgy döntesz, hogy szakember segítségét kéred, mindenképp tartsd szem előtt és ne félj attól, hogy a lakberendező ízlését fogja tükrözni lakásod vagy az adott enteriőr.

Ennek megfelelően már a kezdeti együttműködésnél figyelj arra, hogy az igényeid legyenek a központban, viszont azt is tartsd észben, hogy a lakberendező érted van, és neked akar segíteni, úgy hogy összehozza a te vágyaid a trendekkel és harmóniával. Viszont a trendi dolgok és az elképzelés nem mindig kell. hogy egyezzen, a lényeg, hogy az ügyfél, azaz Te jól érezd magad új otthonodban.

Balogh Ági lakberendező is pontosan ezt vallja:

"Kicsit nehéz a trend szó alatt azt érteni, hogy ez majd évek múltán is divatban lesz, de igazából szerintem, hogyha a megrendelő úgy választ, hogy ez neki valóban tetszik, trend ide vagy oda, akkor ez biztosan egy jó választás lesz." (Ágival készült teljes interjúnk megtekinthető itt.)


Hasonló cikkek: Lakberendezés Blog

Hogyan válassz kárpitot? - Útmutató a megfelelő szövet kiválasztásához
Hogyan válassz kárpitot? - Útmutató a megfelelő szövet kiválasztásához

2021. január. 19.

2020-ban a fókusz még inkább az otthonunkra terelődött, ami a lakberendezőket is megihlette és az utóbbi években megszokott hideg minimalizmust 2021-ben felváltja a meleg otthon érzése. Kevesebb szürke, és szögletes elem, helyette színek – még, ha azoknak a pasztell verziója is - és lekerekített formák. Emellett pedig központi szerepet kapnak a textilek is.

Tovább olvasok →

10 lakberendezéssel kapcsolatos sorozat, amit látnod kell - Netflix kiadás
10 lakberendezéssel kapcsolatos sorozat, amit látnod kell - Netflix kiadás

2021. január. 12.

A Netflix nemcsak kikapcsolódást és szórakozást nyújt, rengeteget tanulhatunk a kiváló dokumentumfilmekből és sorozatokból is. Számos építészethez és lakberendezéshez kötődő tartalom van, melyekből szuper ötleteket csíphetünk el. Lássuk a 10 legjobbat!

Tovább olvasok →

Fontos információk
Fontos Információk

Hogyan zajlik a vásárlás a DODO HOME-nál?

Írtunk egy részletes útmutatót az online bútorvásárlás minden trükkjéről és buktatójáról, amit 

1. Megrendelés elküldése

Nézz szét, és válogass kedvedre! Válassz kategóriát a fenti menüben, majd használd a szűrőt, hogy megtaláld, amit keresel. A menüben, a kosár mellett található nagyítóval kereshetsz is a termékek között.

Ha kiválasztottad kedvenceidet, akkor helyezd őket a kosárba, add meg adataidat és küldd el megrendelésedet. A webshopunk a kosárba rakott termékek összsúlya alapján automatikusan kiválasztja neked az elérhető szállítási módokat.

A megrendelésed beérkezéséről küldünk egy automatikus visszaigazoló levelet. A megrendelés és a visszaigazoló email ajánlatkérésnek minősül.

2. Várható szállítási idő

A raktáron lévő termékeinket viszont 1-3 munkanap alatt kézhez veheted, SOS kiszállítással pedig akár már a rendelés napján megkaphatod!

Termékeinket sok esetben külföldi beszállítóktól és gyártóktól, megrendelésre hozzuk. Ilyenkor a várható szállítási idő általában 2-4 hét. Készlethiányps, gyártás alatt lévő termékek esetén ez több is lehet. Minden esetben, amikor feldolgozzuk a megrendelésedet egyeztetünk beszállítóinkkal a várható szállítási időről. Erről (és az esetleges változásokról) folyamatosan tájékoztatunk téged! 

A megrendelésedet hétfőtől-péntekig 9-16 óra között személyesen is átveheted raktárunknál

3. Fizetés és számlázás

Ezután felhívunk telefonon és megbeszéljük a részleteket. Tájékoztatunk a várható szállítási időről, pontosítjuk a számlázási adatokat és a fizetési feltételeket. Amikor mindent megbeszéltünk, emailben visszaigazoljuk a megrendelésedet és a megbeszélt szállítási időt.

Ha 200.000 Ft felett rendeltél, akkor a vételárat bankkártyával vagy banki átutalással tudod kifizetni. Erről az összegről e-számlát állítunk ki, melyet az email címedre elküldünk. Ezután írásban visszaigazoljuk a megrendelésed.

4. Házhozszállítás

Mi megszervezzük a bútorod biztonságos hazaszállítását, melyet logisztikai központunkban helyezünk el. Ezután a termékek mérete, súlya alapján saját autóflottánkkal, futárszolgálattal vagy szállítmányozóval juttatjuk el hozzád, amelyről emailben és sms-ben is értesít a kiszállítást végző cég.

Amennyiben az utánvétes fizetési módot választottad (max. 200.000 Ft-ig), akkor a csomag átvételekor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz a futárnál.

20.000 Ft feletti megrendelés esetén az alap kiszállítás mindig ingyenes!

5. Boldogság

Amikor kibontod a csomagot elámulsz, hogy tényleg minden pontosan olyan jól néz ki, mint a képeken. Elégedetten hátradőlsz a kanapédon és gyönyörködsz az újjávarázsolt otthonodban. :)

Rendelés után

Még vársz a termékre? Vagy van egy szabad estéd otthon? Kuckózz be az új kanapédra és nézz szét a DODO Lakberendezés Blogon, ahol megtanítunk a lakberendezés alapszabályaira és elhozzuk neked a legújabb trendeket és stílusokat!

A vásárlás befejeztével szeretnénk, ha megosztanád velünk a véleményed! A Facebook oldalunkon vagy emailben is szívesen várjuk visszajelzésedet! A véleményírók között időnként sorsolásokat rendezünk, ahol értékes nyereményeket nyerhetsz!

Kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy élvezhesd a zártkörű kedvezményeinket! Az akciókon túl érdekes cikkekkel is találkozhatsz a lakberendezés és a design világából.

Nem vagy elégedett a rendeléseddel?

Ha valamiért mégsem tetszene, amit rendeltél, akkor se aggódj! Termékeinkre 15 napos elállási jogot biztosítunk az Általános Szerződési Feltételeinkben foglaltak szerint. Az elállási jog magánszemély vásárlóink esetén érvényesíthető, azaz csak szakmai vagy gazdasági tevékenységen kívül eső célból szerződést kötő természetes személyekre vonatkozik.

Fizetési módok

Hogyan tudok fizetni?

Webáruházunkban az 200.000 Ft alatti megrendelésedet bankkártyával, banki átutalással, vagy utánvéttel fizetheted ki.

Az 200.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén a bankkártyás fizetés és a banki átutalás választható. Ilyenkor a vételárat előre, a rendelés megerősítésekor szükséges kifizetni. Erről elektronikus számlát állítunk ki, melyet a rendelésnél megadott email címedre elküldünk.

Bisnode A minősítés

Bisnode "A" minősítéssel rendelkező, kiemelten megbízható vállalkozás!

Utánvétel

Az utánvételes fizetési módot csak 200.000 Ft alatti megrendeléseknél választhatod. Ebben az esetben csak a kiszállításkor, a futárnál kell fizetned készpénzzel vagy bankkártyával. A számlát a kiszállítást megelőzően, elektronikus úton kapod meg a rendelésnél megadott email címedre.

Bankkártyás fizetés (Barion)

Válaszd a legegyszerűbb és leggyorsabb bankkártyás fizetést a Barion rendszerén keresztül. Bankkártya adataidat biztonságosan megadhatod a Barion fizetési felületén és akár Barion tárcáddal is fizethetsz. Adataidat nem kapjuk meg és nem tároljuk, csak egy visszaigazolást kapunk a fizetés sikerességéről. A vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki, melyet a rendelésnél megadott email címedre elküldünk.

Barion, Visa, MasterCard, Amex

Banki átutalás

Átutalással a rendelés megerősítése és a szállítási határidők visszaigazolása után tudsz fizetni. Elektronikus számlát állítunk ki a Billingo rendszerével, melyet a rendelésnél megadott email címedre elküldünk.

TIPP: Olvasd le a Billingo-s számlánkon szereplő QR kódot a bankod telefonos applikációjával, majd hagyd jóvá az átutalást! Így az adatok begépelése nélkül, biztosan a jó számlára utalhatsz!

Az átutaláshoz szükséges adatok

Kedvezményezett neve: DODO HOME Kft.
Bankszámlaszám: 12010240-01682398-00100000
Bank: Raiffeisen Bank Zrt.
Deviza: Forint
Közlemény: DODOXXXX (rendelés száma pl. DODO1234)

Házhozszállítás

Mikor és hogyan kapom meg a rendelésemet?

Szállítási idő

A termékeinket külföldi kereskedőktől és gyártóktól, megrendelésre hozzuk Magyarországra. A várható szállítási időt a termék aloldalán láthatod.

A szállítási idő raktáron lévő termékeinknél alapból 1-3 munkanap, Villámgyors kiszállítással pedig akár aznap este átveheted a terméket. A rendelésre érkező termékeknél általában 2-6 hét. Ez elsősorban a partnerünknél elérhető készlettől, másodsorban pedig attól függ, hogy mikor érkezik a következő szállítmányunk.

Amennyiben a termék aloldalán nem látsz várható szállítási időt, akkor kérlek, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal! Ilyenkor általában készlethiány van partnerünknél és hosszabb szállítási idő várható.

Miután megérkezett a magyarországi raktárunkba a megrendelésed, megvizsgáljuk, hogy a nem történt-e sérülés a szállítás során. Amennyiben minden rendben, akkor megszervezzük a csomagod kiszállítását.

Személyes átvételi lehetőség - Jelenleg szünetel

A rendelésed során megjelölhetsz személyes átvételt is, amely minden esetben ingyenes. Ilyenkor raktáron lévő termékeinket akár a rendelés napján átveheted. A rendelésre érkező termékeinket ügyfélszolgálatunk visszaigazolja, miután beérkezett raktárunkba.

Cím: 1116 Budapest, Fonyód utca 2.
(az Albertfalvi Cérnázó területén)

Mutasd a Google térképen

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 9-16 óráig (csak munkanapokon)

Házhozszállítás és szállítási díjak

Pest megyében futárszolgálatokkal és saját DODO autóflottánkkal végezzük a kiszállítást. A Villámgyors csomagokat a Cityexpress, a kisebb csomagokat a GLS futárszolgálat, a nehezebb csomagokat a Gebrüder Weiss vagy a Butortrans szállítja ki. Az utánvétes csomagokat az átvételkor tudod kifizetni.

A kiszállításról a futárszolgálat SMS és/vagy email értesítést küld a kiszállítást megelőzően. A kiszállítás pontos időpontját ezután lehet egyeztetni velük.

A webshopunk a kosárba rakott termékek összesített súlya alapján felajánlja neked az elérhető szállítási módokat és kiírja a pontos szállítási költséget. A nagyobb súlyú megrendelések esetén választhatod, hogy a csomagodat emeletre vagy a rendeltetési helyére szállítsa a futár. Ilyenkor ketten mennek a teherautóval és a csomagot a rendeltetési helyére viszik, amennyiben az könnyen megközelíthető. Szállítási díjaink az alábbiak: 

Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten belül

Elérhető: Csak Budapesten belül, raktáron lévő termékek esetén, munkanap H-P 13:00-ig leadott megrendelésekre

A raktáron lévő termékeket akár a rendelés napján átveheted! Ha a termék oldalán látod a Villámgyors kiszállítás lehetőséget, akkor a hétköznap, munkanapon 13 óráig leadott megrendelésed még aznap este kézhez veheted. A szolgáltatás jelenleg csak Budapest belterületén belül érhető el.

Rendelés összsúlya

Kiszállítási mód

Szállítási díj

0 - 10 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 2.990 Ft
10 - 20 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 3.990 Ft
20 - 30 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 4.490 Ft
30 - 40 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 5.990 Ft
40 - 60 kg Villámgyors aznapi kiszállítás Budapesten (Kapuig / Bejárati ajtóig) 8.990 Ft

Kiszállítás futárszolgálattal

Elérhető: Országosan

Kiszállítás az ország legmegbízhatóbb futárszolgálataival és teherfuvarozóival. A kisebb csomagot a GLS futárszolgálat viszi ki 1-3 munkanap alatt, míg a nagyobb bútorokat a Gebrüder Weiss profi fuvarozói viszik akár a nappalidig.

Rendelés összértéke

Kiszállítási mód

Szállítási díj

0 - 19.999 Ft Futárszolgálattal / teherfuvarral 1.490 Ft
20.000 Ft felett Futárszolgálattal / teherfuvarral INGYENES

Órapontos VIP kiszállítás

Elérhető: Országosan, eltérő árazással

Összeszerelésre lenne szükséged? Vagy nem akarsz órákat a lakásban várakozni? Akkor válaszd a DODO HOME saját autóflottás vagy Prémium partnereivel végzett VIP kiszállítását időgaranciával! Az időpont egyeztetést követően garantáljuk, hogy +/- 30 perc pontossággal érkezünk, hogy az idődet a leghatékonyabban tölthesd. Ha szeretnéd, a bútoraidat szakszerűen összeszereljük és a csomagolóanyagot is elszállítjuk!

Szállítási hely

Szólgáltatások

Szállítási díj

Pest megyében Órapontos VIP kiszállítás 14.900 Ft
Pest megyében Órapontos VIP kiszállítás + összeszerelés + csomagolóanyag elszállítás 24.900 Ft
Pest megyén kívül, országosan Órapontos VIP kiszállítás 29.900 Ft
Pest megyén kívül, országosan Órapontos VIP kiszállítás + összeszerelés + csomagolóanyag elszállítás 39.900 Ft

20.000 Ft feletti megrendelés esetén a futárszolgálattal / teherfuvarral történő kiszállítás mindig ingyenes!

Jelenleg csak Magyarország területén belüli kiszállítást tudunk vállalni. Amennyiben máshová szeretnél rendelni, akkor lépj velünk kapcsolatba itt.

 

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba!

A részletes üzletszabályzatot az Általános Szerződési Feltételeinkben találhatod meg.