PaPP Design Interiors - dr Fülöpcseiné Papp Viktória - DODO | Designban Otthon
PaPP Design Interiors - dr Fülöpcseiné Papp Viktória

PaPP Design Interiors - dr Fülöpcseiné Papp Viktória

dr Fülöpcseiné Papp Viktória

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

"A tökéletlenség tökéletes ábrázolására törekszem...",...mert mindannyiunknak jár egy saját tökéletesen tökéletlen környezet, ahol igazán otthon vagyunk!

Mióta foglalkozol tervezéssel?

Közgazdászként végeztem, majd logisztikai és marketing területen dolgoztam egy nemzetközi konszern magyarországi leányvállalatánál. Egész életemben tudatosan arra készültem, hogy egyszer saját vállalkozást alapítsak. 2018-ban végeztem lakberendezőként, azóta foglalkozom tervezéssel. Két neves szakképzési intézmény tervezői szemléletmódját is volt szerencsém megismerni, melyeket igyekszem ötvözni munkám során.

Évente hány projektet fejezel be?

7-8 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Elsődlegesen funkcionális tervezőnek tartom magam. A praktikumot és az értékállóságot tartom elsőként szem előtt, melyeket minden munkám során igyekszem egyedi, innovatív, különleges megoldásokkal, ötletekkel fűszerezni, amennyire megbízóim teret engednek számomra. Szeretem a különös, szokatlan bútordarabokat, szín- és anyagkombinációkat és az eklektikát. Fontosnak tartom, hogy az ügyfél valóban megvalósíthassa álmait a tervezés során. A legfontosabb, hogy minden lakó megkaphassa a saját szigetét az otthonában, hiszen az otthon az a biztonságos hely, ahol töltődni tudunk. A legnagyobb kihívás és izgalom mindig a legkülönbözőbb igények harmonizálása.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

A szintézis megteremtésére törekszem a munkám minden területén. Ez egy hosszú út, ha emberekkel foglalkozunk, hisz mindannyian különbözőek vagyunk, de az otthon minden lakó számára otthon kell legyen...tehát nincs lehetetlen. Minden feladathoz megoldás orientáltan állok hozzá és szeretem aprólékosan figyelemmel kísérni a megvalósítás teljes folyamatát, melyből minden projekt során rengeteget tanulok.

Mi az, amire büszke vagy?

Év pályakezdő lakberendezője 2016 közönségdíjasa (4 szakmai különdíj)

Keresés