Lakberendezés Blog Címkék: "Fürdőszoba" - DODO | Designban Otthon

Lakberendezés blog

A fürdőszoba az a helyiség, ahol kezdjük és zárjuk a napjainkat, így fontos, hogy funkcionalitásban és praktikumban tökéletesen megfeleljen a napi rutinnak. Ha használt lakásba költözünk, adottak a “körülmények” és a felújítás nem kis vállalás. Cikkünkben ezért a tervezéstől a kivitelezésig végigjárjuk a témát, hogy adjunk egy kis segítséget!
  • 15 perc olvasási idő
A fürdőszoba épp oly fontos része otthonunknak, mint a nappali vagy hálószoba, nincs is jobb érzés egy hosszú és fárasztó nap után betérni oda egy forró fürdőre vagy zuhanyra. Ráadásul mi imádjuk a stílusos fürdőszobákat, így az alábbi cikkben összeállítottunk egy TOP 10-es listát az elmúlt év szerintünk legszebb fürdőszobáiról.
  • 1 perc olvasási idő
Minden korszaknak megvannak a maga lakberendezési trendjei, jellemző stílusai. Manapság eléggé széles a paletta, ami a bútorkínálatot és a trendeket illeti, ezért ma már a legextrémebb elképzelések is könnyedén megvalósíthatóak. Nincs ez másképp a fürdőszobák esetében sem, hiszen már rég nem a klasszikus kialakítások és megoldások korában élünk.
  • 3 perc olvasási idő

Keresés