Alternativ-Interior Lakberendező Kft. - DODO | Designban Otthon
Alternativ-Interior Lakberendező Kft.

Alternativ-Interior Lakberendező Kft.

Zámborszky Éva

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Én az elfoglalt emberek igényes lakberendezője vagyxok, egyben igazi emberi erőforrás is, -mert leleményes, újító tervezői ötleteket adok, -megfelelő forrásaim vannak a feladat végrehajtásához -gazdag tudásanyagom van, ami a rendelkezésedre áll -gyakorlott vagyok a kivitelezés megszervezésében, lebonyolításában és a gyors problémamegoldásban.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Nekem nagyon egyszerű ízlésem van. Mindig a beérem a legjobbal. (Oscar Wilde)

Mióta foglalkozol tervezéssel?

1999. óta vagyok lakberendező. Ezt megelőzően utazási irodám volt, amit a lányom balesete miatt feladtam. A sok külföldi utazás során más népek életébe, lakáskultúrájába is bepillantást nyerhettem és ez a mai napig nagy hatással van rám a tervezés során. Brit központú nemzetközi dizájner képzésben is részt vettem.

Évente hány projektet fejezel be?

7-8 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Kivitelező csapattal a háttérben a tervezés kezdetétől a függönyök, képek felrakásáig végigkísérem a munkálatokat, de szívesen együttműködök az általad kedvelt szakemberekkel is. Segítek eligazodni a hatalmas kínálatban, a bútorok, tapéták, szerelvények, anyagok, konyhák és fürdőszobák, lámpák és padlóburkolatok világában. Ez egy útvesztő, de én ismerem minden zegét-zugát.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Szép, egyedi megoldásokat javaslok, ötletes, jól használható tereket tervezek, olykor fából vaskarikát is kreálok, ha épp az kell. Segítek optimálisan felhasználni a projektre szánt pénzügyi keretet, akár a vásárlást is elintézem. Bevált kivitelezőkkel is dolgozom, akikért kezességet vállalok.

Mi az, amire büszke vagy?

A Lakberendezők Országos Szövetségének évekig voltam elnökségi tagja, több nagy kiállítási standunk projektvezetőjeként és tervezőjeként is dolgoztam. Számos lakber magazinban jelentek meg cikkeim, TV felvételeken is szerepeltem. A lakberendezést nemcsak művelem, hanem tanítom is, mert fontos a leendő új kollégák felkészítése a szakmára.

Referenciák Alternativ-Interior Lakberendező Kft. korábbi munkáiból

Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák

Keresés