Anna Hollósi Interiors - Hollósi Anna Marie - DODO | Designban Otthon
Anna Hollósi Interiors - Hollósi Anna Marie

Anna Hollósi Interiors - Hollósi Anna Marie

Hollósi Anna Marie

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Japánban, Kiotóban születtem, 7 éves voltam, amikor a családommal Magyarországra költöztünk. Japán az anyanyelvem. Nagypapám kimonófestő volt Kiotóban, édesanyám pedig az ikebana, vagyis a japán virágrendezés művészetének mestere. A lakberendezés mellett, a harcművészet és az ikebana, az én életemben is fontos szerepet játszik. A megfelelő virágkombináció megalkotása éppen olyan flow élmény számomra, mint a látványtervek elkészítése. Az ikebana és a lakberendezés esszenciája a tér tanulmányozásában rejlik. Jóllehet az ikebana elsősorban hobbi számomra, sokszor előfordult már, hogy pont egy ízlésesen megalkotott virágkombinációtól lett teljes egy lakberendezési projekt.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Nem az ötlet tesz csodát, hanem az, amit ki tudunk hozni belőle!

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2012 óta foglalkozom tervezéssel. A középiskola után az ELTE japán-angol szakát végeztem el, ahol a keleti kultúrák történelméről is rengeteget tanultam. 10 évig dolgoztam japán-angol-magyar tolmácsként egy cégnél, ám amikor a lakberendezés lehetősége ismét bekopogtatott az életembe, már nem tudtam ellenállni neki. A tanfolyam elvégzését követően végre azt éreztem, megtaláltam a hivatásomat.

Évente hány projektet fejezel be?

9-10 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Nincs annál jobb érzés, mint amikor egy munkafolyamat végén látom az ügyfél elégedettségét. A közös munka során az első perctől kezdve az a legfontosabb a számomra, hogy megtaláljuk a lehető legjobb lakberendezési és belsőépítészeti megoldásokat. Mivel szabadúszóként magam oszthatom be az időmet, csak úgy vállalok el projekteket, hogy az ügyfeleim még véletlenül se találkozhassanak a “nem úgy, nem akkor, nem annyiért” problémájával. Japán örökségemnek köszönhetően mindig a maximumra törekszem.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Igyekszem megtalálni az ügyfelek számára leginkább megfelelő megoldást.

Mi az, amire büszke vagy?

SHO Beach, TEBE Hulladékmentes Bolt Szeged

Keresés