Czifrapalota Interiors - Poharai Krisztina - DODO | Designban Otthon
Czifrapalota Interiors - Poharai Krisztina

Czifrapalota Interiors - Poharai Krisztina

Poharai Krisztina

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Egy stílusosan kitalált tér a benne élőket is formálja, pozitív vibrálást, energiát és friss gondolatokat eredményez. Ezt az érzést álmodom, tervezem Veled, Neked.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2011 óta.

Évente hány projektet fejezel be?

7-8 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Munkáim nagy részét 3D látványtervekkel egészítem ki, így megrendelőim valósághű képet láthatnak az enteriőrökről - és ez nagyon fontos. A munka folyamán szívesen dolgozom Google dokumentumokkal, előszeretettel használom a Pinterestet és egyéb online platformokat, így rugalmasan és hatékonyan tudunk együtt dolgozni akkor is, ha a személyes találkozókra korlátozottan van csak lehetőség.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Közgazdászként projektszemléletben gondolkodom, ezért minden munkámat projekttáblákban kezelem, így a megvalósítás ütemezésében, a kiadások menedzsmentjében is segíteni tudom a megrendelőmet. A külcsínen kívül a megvalósításra is nagy hangsúlyt helyezek, ezért kapacitálok mindenkit arra, hogy kiviteli tervek szintjén dolgozzunk együtt, mert úgy maximálisan megtérül minden tervezésre áldozott energia és kiadás.

Mi az, amire büszke vagy?

Arra, hogy minden általam tervezett lakásban van egy olyan ötlet vagy részlet, mely életre szóló pozitív változást hoz a megrendelőm életébe. Jobbá tenni mások életét a legizgalmasabb dolog, amiben részem lehet és ha sikerül, ez büszkeséggel tölt el.

Keresés