Erdélyi Krisztina - Belsőépítészet és lakberendezés - DODO | Designban Otthon
Erdélyi Krisztina - Belsőépítészet és lakberendezés

Erdélyi Krisztina - Belsőépítészet és lakberendezés

Erdélyi Krisztina

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen típusú projekteket vállalsz?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Erdélyi Krisztina - a tervező, aki az Ön fejével gondolkodik.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

1995-ben építésztervezőként kezdtem pályafutásomat, 2004 óta foglalkozom belsőépítészeti tervezéssel és lakberendezéssel.

Évente hány projektet fejezel be?

5-6 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Nincs két egyforma közöttük. Mint ahogy a szabó az egyedi öltönyt, úgy terveimet én is teljes egészében a megrendelőimre szabom. Személyiségüket formákkal, színekkel, anyagokkal fejezem ki. Célom, hogy a megrendelőhöz leginkább passzoló teret alkossam meg, ezért nem bútorokban vagy lámpákban gondolkozom, hanem életterekben, személyiségekben és hangulatokban. Fontos, hogy ráhangolódjak ügyfeleim ízlésvilágára, életvitelére, elképzeléseire, továbbgondolom és fejlesztem azokat, így alkotom meg személyre szabott, harmonikus otthonukat. Ez az általam kifejlesztett “Személyes Otthon Módszer” lényege. Mindig is fontosnak tartottam, hogy igényesen épített környezetben éljünk. Egy otthon kialakításakor az építészet, a belsőépítészetet és a lakberendezés egyaránt fontos. Ha tökéletes végeredményre vágyunk, egyik sem helyezhető előtérbe, vagy hanyagolható el. A legtöbb tervezőtől eltérően komplexen kezelem projektjeimet, a külsőt és a belsőt is szem előtt tartva tervezek. Úgy gondolom, ez így helyes. Egy ház még nem otthon, de azzá válhat. Varázsoljuk elő együtt a benne rejlő lehetőségeket!

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Célom, hogy ügyfeleim saját személyiségükre hangolt otthonban élhessenek, ahová örömmel térnek haza minden nap, melyben úgy érzik, “NEM IS LEHETNE MÁSKÉPP”.

Keresés