Fantidor Design Kft. - Nagy Tímea - DODO | Designban Otthon
Fantidor Design Kft. - Nagy Tímea

Fantidor Design Kft. - Nagy Tímea

Nagy Tímea

Milyen típusú projekteket vállalsz?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

A Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnök Karán végeztem 2004-ben. Diploma után 2018-ig saját belsőépítész irodában foglalkoztam kereskedelmi üzletek tervezésével és kivitelezésével. 2018 július óta egyéni tervezői pályát választottam. Megalapítottam a Fantidor Design Kft-t és azon dolgozom, hogy az ügyfeleimmel közösen olyan minőségi, kreatív belsőépítészeti tereket hozzak létre, ahol számukra élmény élni, dolgozni, pihenni.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

We dream and create new spaces and design!

Mióta foglalkozol tervezéssel?

Gyerekkorom óta látványtervekben, enteriőrökben gondolkodom. Pályaválasztáskor egyértelműnek tűnt, hogy hol kamatoztathatom ezt a képességemet: Építészként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnök Karán 2004-ben. Ezt követően 14 évig elsősorban kereskedelmi üzletek belsőépítészeti tervezésével és a kivitelezés projekt menedzsmentjével foglalkoztam. 2018-ban alapítottam meg a Fantidor Design belsőépítészeti stúdiót, ahol munkatársaimmal közösen azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek olyan minőségi és kreatív belsőépítészeti tereket hozzunk létre, ahol élmény élniük, dolgozniuk. A tervezést megelőzően ehhez sokrétű információt gyűjtünk megrendelőinktől: A számszerűsíthető adatok és igények beazonosítása mellett időt szánunk arra is, hogy megismerjük azoknak az embereknek a személyiségét, ízlését, akik a felhasználói lesznek az általunk megálmodott tereknek.

Évente hány projektet fejezel be?

9-10 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Képanyag és vázlatterv segítségével közelítünk a minden szempontot figyelembe vevő ideális tervezési koncepcióhoz. Ahogy kialakul az elképzelt enteriőr, részletes kiviteli tervet, dokumentációt, látványtervet készítünk. Ha pedig a megvalósításra kerül sor, kivitelezői csapatunk áll ügyfeleink rendelkezésére, illetve projektmenedzserként levezényeljük a munkafolyamatokat egészen a kulcsok átadásáig. Portfóliónkban megtalálhatóak kereskedelmi üzletek, kávézók, éttermek, magánlakások, szállodák, irodák, családi házak.

Mi az, amire büszke vagy?

PUBLIKÁCIÓK H.O.M.E. magazin Ausztria, 2021 Július - Augusztus

Keresés