GD Design - Gergely Dóra - DODO | Designban Otthon
GD Design - Gergely Dóra

GD Design - Gergely Dóra

Gergely Dóra

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Gergely Dóra, lakberendező vagyok. Hiszek abban, hogy minden térből többet tudok kihozni azzal, ha teljesen a benne élők igényeire szabom az adott teret. Elsőszámú szempontnak tartom a funkcionalitást, hiszen hiába szép egy lakás, ha hiányzik belőle a praktikum, amivel igazán ki tudja szolgálni az ott lakókat.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

GD Design - út álmaid otthonához

Mióta foglalkozol tervezéssel?

12 éves koromban döntöttem el, hogy lakberendező szeretnék lenni. Majd tudatosan haladtam ebbe az irányba, fokozatosan felépítve a kisebb feladatokon keresztül jutottam el a vállalkozásom megalapításához, aminek már 5 éve.

Évente hány projektet fejezel be?

Több, mint 12 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

A legfontosabbnak az igényfelmérést tartom, ami történhet online vagy személyese, de mindenképpen nagyon alaposnak kell lennie, hiszen erre támaszkodok a tervezés során. Sohasem magamnak tervezek, mindig a megrendelő igényeit veszem figyelemben, hiszen neki kell tetsszen, ő fogja használni az adott teret. Az igényfelmérést hosszas egyeztetés sorozat követ, ami során tökéletessé csiszoljuk a tervet mind műszakilag mind esztétikailag. Nálam nincs módosítási limit, addig csináljuk, amíg minden részlet "wow" lesz. Ha pedig megvannak a tervek, akkor indul a kivitelezés, amiben végig segítenem a megrendelőm, hogy a tervekből valóság válhasson.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Hogy nemcsak papíron jól mutató tervekről álmodozok, hanem a való életben is jól használható megvalósítható terveket készítek. Amiket akár a kulcsra kész átadásig kísérek.

Mi az, amire büszke vagy?

Szerepelt a Tv2 Újratervezés c. műsorában.

Keresés