HAKENdesign - Kováts Krisztina - DODO | Designban Otthon
HAKENdesign - Kováts Krisztina

HAKENdesign - Kováts Krisztina

Kováts Krisztina

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Kis csapatunk nagyon izgalmas összetételű, dolgozik nálunk belsőépítész, lakberendező, építész, asztalos és kivitelezés szervező is. Így lehetőségünk van sokféle belsőépítészeti / home stylist feladatot vállalni, de foglalkozunk bútor- vagy világítás tervezéssel is. Referenciáink között elsősorban lakások, irodák és vendéglátóhelyek szerepelnek, de minden új kihívásra nyitottak vagyunk. A tervezés mellett a kivitelezési folyamatok koordinálását, ellenőrzését is vállaljuk.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

20 évvel ezelőtt kinyitottam egy "Schöner Wohnen"-t.

Évente hány projektet fejezel be?

Több, mint 12 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Az ügyfelek azért szeretnek velünk dolgozni, mert a tanácsadástól a felmérésen át, a tervezéstől a lebonyolításig, tevékenységünk az egész munkafolyamatot lefedi, ezáltal az ügyfeleket sok felesleges idegeskedéstől óvjuk meg. Munkánkhoz nagy segítséget nyújt új bemutatótermünk, ahol az ügyfelek számára egy-egy egyedi bútordarabon, kiegészítőn, fényforráson keresztül, különleges szövetek megismertetésével tesszük még könnyebbé a választás folyamatát.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Könnyű velem együtt dolgozni, mert nagyon hamar rá tudok hangolódni az ügyfelek igényeire, melyben segít a több mint 20 éves tapasztalatom.

Keresés