Home by Design - Viszt-Aradi Anna - DODO | Designban Otthon
Home by Design - Viszt-Aradi Anna

Home by Design - Viszt-Aradi Anna

Viszt-Aradi Anna

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Viszt-Aradi Anna vagyok, a Home by Design megálmodója. A lakberendezés, tervezés számomra egy olyan kreatív kihívás, amit igazán szeretek és amelyben tökéletesen megtaláltam önmagam. Azt gondolom, a lakberendező egyik erénye az empátia, és az, hogy képes megérteni és megfogalmazni ügyfelei igényeit, segíti őket az elképzeléseik alapján létrehozott, funkcionálisan is jól működő, esztétikus élettér kialakításában. Ez a fantasztikus folyamat, az ügyfelek megismerése, egy-egy projekt véghezvitele és a megrendelők örömteli elégedettsége jelenti számomra a tökéletes végeredményt. Két fiú édesanyjaként a család és a gyermek birodalom tervezésére is nagy hangsúlyt fektetek. Hobbim a futás, amely megadja számomra a szellemi és fizikai feltöltődést.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

A környezetünk hatással van ránk, így legyen az funkcionális és esztétikus.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

A lakberendezés iránti vágy körülbelül 8 évvel ezelőtt kezdődött. Családi körben több esetben nyújtottam segítséget lakberendezésben, ekkor még hobbi szinten. Valamivel később a saját otthonunk átalakításánál és tervezésénél döntöttem el, hogy ez az amit igazán szeretek csinálni, ezzel szeretnék hivatásszerűen foglalkozni. Amíg a gyermekeim kisebbek voltak, megszereztem a lakberendezői képesítést és azóta ez a kreatív hivatás tölti ki a mindennapjaimat.

Évente hány projektet fejezel be?

7-8 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Minden új projektnél felmérem az igényeket, a családmodellt. Meghallgatom az elképzeléseket, meghatározzuk a célokat. Ötletelünk, megoldásokat keresünk és együtt megvalósítjuk ezeket.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Hiszem, hogy a környezetünk hatással van ránk, kapcsolatainkra és teljesítményünkre, befolyásolja kedvünket, valamint nem utolsósorban formálja és magasabb szintre helyezi a szépség iránti igényünket. Mindezekből adódóan az én hozzáadott értékem az esztétikum mellett a pontos, funkcionális térszervezés, ami addig zajlik, amíg el nem érjük az ügyfél számára a tökéletességet. Emellett folyamatosan képzem magam és keresem az innovatív megoldásokat, hogy ezzel is segítségükre lehessek.

Mi az, amire büszke vagy?

Az ügyfeleim visszajelzéseire igazán büszke vagyok! :)

Keresés