Ikon Design - Dr. Mészöly-Balogh Dóra - DODO | Designban Otthon
Ikon Design - Dr. Mészöly-Balogh Dóra

Ikon Design - Dr. Mészöly-Balogh Dóra

Dr. Mészöly-Balogh Dóra

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

A térszervezés, a tervezés, a lakberendezés és a dekorálás a szenvedélyem, melyet szívvel-lélekkel csinálok, mindig a legnagyobb odafigyeléssel, mintha a sajátomat készíteném. Ez az örömteli alkotásvágy munkám legfőbb garanciája.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

Több mint 15 éve foglalkozom azzal, amit a legjobban szeretek: a stílusos lakberendezéssel, különböző stílusú enteriőrök létrehozásával és a legideálisabb elrendezés kialakításával. A lakberendezési szenvedélyemnek engedve -ügyvédi tevékenységemet- erre a csodálatos, kreatív, örömteli munkára cseréltem és minden mozzanatát élvezem! Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a hobbym, szenvedélyem lehet a munkám!

Évente hány projektet fejezel be?

Több, mint 12 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Az Ügyfelem elképzeléseire, igényeire hangolódva, a saját egyéniségem és ízlésem segítségével készítem el átgondoltan, nagy alapossággal a terveket, komplett tervdokumentációkat, mely alapján önállóan, hiba nélkül folyhat a kivitelezés és jöhet létre a csodaszép végeredmény: egy stílusos otthon.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Nagyon jó érzékem van a szobák, helyiségek legideálisabb elrendezésének és berendezésének kialakításához, hogy ne csak esztétikus, hanem valóban élhető, átgondolt, jól használható enteriőr jöjjön létre .

Mi az, amire büszke vagy?

Bár voltak médiamegjelenéseim, azonban a legnagyobb örömet és büszkeséget számomra a boldog, hálás és elégedett Ügyfeleim dicsérő szavai jelentik számomra.

Keresés