Interior Design Budapest - Moravcsik Éva - DODO | Designban Otthon
Interior Design Budapest - Moravcsik Éva

Interior Design Budapest - Moravcsik Éva

Moravcsik Éva

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

A tervezés számomra nemcsak hivatás, hanem belső késztetés, hit és elszántság egy szebb, igényesebb világ megteremtésére. Kedvenc formám a gömb, a tökéletes egész, a lágy íves boldogság. Kedvenc térformáló elemem a fény, ami játszik a szemünkkel, átvilágít vagy visszatükröz, új perspektívába helyezi a tárgyakat. Csodákra képes. És amitől minden kap egy kis bohókás színezetet: az olaszos lendület, a végtelen életszeretet, könnyed és művészi élni akarás.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2003 óta.

Milyen veled a munka?

Fontosnak tartom a személyes egymásra hangolódást, mely lehetővé teszi, hogy az adott tér minél jobban a megrendelő vágyai szerint alakuljon és az ő igényeit szolgálja. Ezért jópár személyes beszélgetés (akár online) előzi meg a tervezést. Több tervváltozat közül közösen választjuk ki és alakítjuk tovább az első gondolatokat, míg végleges tervvé alakul. Igény szerint különböző szolgáltatásokat nyújtok. Tanácsadástól a komplett kivitelezésig. Erről bővebben a weboldalunkon tájékozódhatsz!

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

A sok évnyi tapasztalatomon túl, a nyitott személyiségem. Az élet minden területén szerzett tapasztalataimat beleadom a tervezésbe. Imádok utazni, fényképezni és más népek kultúráját, életmódját, színeit mind-mind magamba olvasztom és alkalomadtán előhúzom és felhasználom. A pszichológia is szenvedélyem, mely tapasztalom szerint komoly segítség az ügyfélkezelésben. Szeretném az emberek szemét felnyitni a szépre és az igényességre.

Mi az, amire büszke vagy?

SzépLak Magazin Startvonal pályázatának első helyezés. Diploma munkámmal elnyertem a Grohe és Keramag cég fürdőszoba pályázatának első helyezését, mely később meg is jelent a Széplak Magazinban. Diploma munkám kiállítása az Iparművészeti Múzeumban. Mesterdiploma megszerzése.

Keresés