Interiorfanatics - Gál-Horváth Ágnes - DODO | Designban Otthon
Interiorfanatics - Gál-Horváth Ágnes

Interiorfanatics - Gál-Horváth Ágnes

Gál-Horváth Ágnes

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

A környezetünkkel egyek vagyunk, hatunk egymásra. Mi formáljuk őt, Ő formál minket.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

Közgazdász diplomával rendelkezem, huszonévesen abban láttam a jövőmet. Több mint 10 évet töltöttem a bankszakmában termékfejlesztőként, majd kockázatkezelőként, amit szerettem is. Érdekes módon már ekkor is az ingatlanokra specializálódtam, talán ez segített ahhoz, hogy idővel a tervezés irányába forduljak. Mind a magánéletben, mind a munkám során foglalkoztatott a terek élhetővé tétele, hogy a környezetünk ne csak szép, de funkcionálisan is megfelelő legyen. Évekig tartó hobbiszintű tervezést követően döntöttem úgy, hogy ezt a szakmát választom hivatásomnak.

Évente hány projektet fejezel be?

Több, mint 12 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

A közös munkát minden esetben egy hosszas beszélgetés, ismerkedés, ráhangolódás előzi meg, amely során megbeszéljük az ügyfél elképzeléseit. A tervezés során ezen elképzelések mentén a szakmai szempontok figyelembevételével dolgozom úgy, hogy az eredmény egy minden igényt kielégítő harmonikus környezet legyen. Az ügyfeleimmel bizalmi kapcsolatot ápolok, ami elengedhetetlen feltétele a munkámnak. Elégedettségük a sikerem kulcsa.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Nem a született kreatív tervezők közé tartozom, amit előnynek érzek. Bőven van tapasztalatom a vállalati, üzleti életből, nem riadok meg a projektvezetéstől, jól kommunikálok és nem utolsó sorban képes vagyok befektetői szemmel is gondolkodni. Emellett viszont nagyon könnyen ráhangolódom az ügyfelekre, figyelek rájuk, a rezdüléseikre, figyelembe veszem az aktuális élethelyzetüket, a foglalkozásukat, a szokásaikat. Külön öröm, hogy nagy százalékban "ráérzek" a valódi igényekre, amikről sok esetben maguk az ügyfelek sem tudnak, így általában a tervezés gördülékenyen megy.

Mi az, amire büszke vagy?

Otthon magazin Kislakás különszám, címlap és cikk, VI. évf. 21/01. szám

Keresés