Kónya Hajnalka - DODO | Designban Otthon
Kónya Hajnalka

Kónya Hajnalka

Kónya Hajnalka

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Kónya Hajnalka vagyok, folyamatosan inspirál a szépség, amely nemcsak lakásbelső, hanem az építészet, a festészet, a természet, a színek, a divat és minden, ami egy pillanatra elállítja a lélegzetem. Ezen inspirációk adta ötleteket design elemekkel kombinálva viszek "csavart" a munkáimba az ügyfeleim igényeivel összedolgozva, így ezektől lesz igazán különleges az adott enteriőr.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Mottóim egyike, hogy adj többet, mint amit elvárnak Tőled! Fő célom, hogy inspiráljak másokat, és ha ezt éppen az életvitelüknek megfelelő otthon létrehozása kapcsán tudom megtenni, dupla sikert élek meg.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

Közgazdász végzettséggel rendelkezem, 15 évig multinacionális cégeknél dolgoztam, munkáim során rengeteg tapasztalatot szereztem értékesítés, ügyfélszolgálat, asszisztencia, rendezvényszervezés, kommunikáció területén itthon és külföldön, amelyet az ügyfeleimmel való kapcsolattartásban kiválóan tudok kamatoztatni. Lakberendezési vállalkozásomat 2016-ban indítottam, azóta főállásban ezzel foglalkozom.

Évente hány projektet fejezel be?

5-6 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Először átbeszéljük az igényeket, ez alapján egy hangulatkollázst és vázlattervet készítek. Ezután kezdődik el a tervezés folyamata, amelyet látványtervekkel is kiegészítek. Elengedhetetlen az ügyfeleimmel való folyamatos kommunikáció, ez az alapja ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Ha tervezésre nincs igény, akkor természetesen tanácsadással is nagyon szívesen rendelkezésre állok.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Fontos számomra a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a precíz munkavégzés. A maximumot igyekszem nyújtani és megoldás központú vagyok.

Mi az, amire büszke vagy?

2019-ben a S/ALON Budapest tervezői pályázatának nyerteseként egy maximalista stílusú stand megalkotása a kiállításra, valamint ezzel kapcsolatosan egy riport a TV2 Szépítők műsorában. 2020 szeptemberében A mi Otthonunk magazin hasábjain bemutatták egyik tervezésemet. 2020 novembere óta pedig rendszeren írok lakberendezési témájú cikkeket a Womagic online női magazinnak.

Keresés