Lakásművészet lakberendezés - Osgyán Laura - DODO | Designban Otthon
Lakásművészet lakberendezés - Osgyán Laura

Lakásművészet lakberendezés - Osgyán Laura

Osgyán-Balasko Laura

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Osgyán Laura vagyok, lakberendező és látványtervező. Számomra a lakásbelső megalkotása igazi művészet, egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatok.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

A lakásbelső megalkotása igazi művészet, egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

A Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem, majd a későbbiekben lakberendező képzéssel egészítettem ki a tanulmányaimat. Vágytam a kreativitásra, az alkotás örömére, melyet leginkább az otthontervezésben találtam meg. Célom, hogy olyan belső tereket hozzak létre, amelyek elégedettséggel töltik el az ügyfeleimet. Fontosnak tartom a tervezést az élet minden területén, csakúgy, mint a lakberendezésben, hiszen abból tudunk építkezni. 2020-ban alakult meg a vállalkozásom, de hobbiként már korábban is foglalkoztam a szakmával.

Évente hány projektet fejezel be?

11-12 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Első körben fontosnak tartom a felmérést és a konzultációt. A közös kommunikáció végig viszi a projektjeimet, hiszen az ügyfél igényei és az én ötleteim így találkoznak egymással. Elérhető és mobilis vagyok számukra, valamint igényre szabottan dolgozom. A tervezést 3D látványtervezéssel kiegészítve mutatom be az ügyfeleimnek és rugalmas vagyok azok többszöri átdolgozására is.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Úgy gondolom, az otthonunk tervezése során az elképzeléseinket először "papírra" kell vetnünk ahhoz, hogy utána megvalósíthassuk azokat. A tapasztalat az, hogy egy elképzelt gondolatból nehezebben születik jó végeredmény, mint egy kézzel fogható és szemmel látható tervrajzból, látványtervből. Valójában a tervezés mankóként segít a kivitelezés során, hogy a végeredmény olyan legyen, amilyet szeretnénk és amiben nem csalódunk. Ebben tudok segítségére lenni az ügyfeleimnek. Információ átadása is fontos az ügyfélnek, hiszen a belsőépítészeti innováció folyamatosan csak nő.

Mi az, amire büszke vagy?

Allianz legotthonosabb blog szakmai díj 2016

Keresés