MarketINGatlan - Fejes Melinda - DODO | Designban Otthon
MarketINGatlan - Fejes Melinda

MarketINGatlan - Fejes Melinda

Fejes Melinda

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen típusú projekteket vállalsz?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Pénzügyi pályát hagytam ott és kezdtem el ingatlanokkal foglalkozni: befektetés, finanszírozás, kezelés, home staging. Mára csak a home staging maradt, amit oktatni is szeretnék a jövőben. Tagja vagyok a Magyar Home Staging Egyesületnek is. Szabadidőmben supjóga oktatással is foglalkozom.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

Ingatlan felkészítéssel csak nyerhetsz! Gyorsabban és magasabb áron tudod eladni, kiadni.

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2015-ben ismerkedtem meg a home staging módszerével, ami magával ragadott. Elvégeztem az első home staging akadémiát 2016-ban, majd 2017-ben a lakberendezői OKJ-s képzést. Közben azt is megtanultam, hogy kell vállalkozóvá válni. Végül a 4 órás pénzügyi állásomat is otthagytam és 2020-tól egyedül építem vállalkozásom.

Évente hány projektet fejezel be?

3-4 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Ügyfeleimnek segítek a lehető legtöbbet kihozni az ingatlanukból költséghatékonyan és egyben az ingatlan értékét növelve. Konzultációval indul a folyamat, majd tervezés, kivitelezés és ingatlanmarketinggel zárul. Személyre és ingatlanra szabott szolgáltatásokat nyújtok és a folyamat végéig maximálisan támogatom az ügyfeleim. Minden lakás más és máshogy kell felkészíteni eladásra, kiadásra. Tanácsadástól kezdve a teljes kivitelezésig vállalok ingatlan felkészítéseket eladásra és kiadásra.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Széles körű tapasztalattal rendelkezem ingatlanokkal kapcsolatban, amit hasznosítani tudok az adott lakás felkészítése kapcsán. Kivitelező nélkül végzem saját csapattal a munkákat.

Mi az, amire büszke vagy?

2021. szeptember 4-én Bérbeadás tantermi képzésen előadtam home stagingből. Az eddigi projektjeim sikeresen zárultak, minden lakást profittal adták el, adták ki. Emellett pedig én vagyok az Albérlő Mágnes ebook és workshop megálmodója is.

Keresés