METTA Interiors - Karajz Melitta - DODO | Designban Otthon
METTA Interiors - Karajz Melitta

METTA Interiors - Karajz Melitta

Karajz Melitta

Milyen szolgáltatásokkal tudod segíteni ügyfeleidet?

Milyen típusú projekteket vállalsz?

Területileg hol vállalsz projekteket?

Milyen árkategóriájú projekteken szoktál dolgozni?

Mit érdemes tudni rólad?

Karajz Melitta vagyok, közgazdász, home stager és lakberendező. Fő profilom a home staging, vagyis az ingatlanfelkészítés eladásra és bérbeadásra, de kísértem már végig újépítésű ingatlan születését, vagy egy régi teljes átalakulását. Dolgoztam nappali átalakításán, terveztem több konyhát, gardóbot, szívesen gondolok újra alaprajzokat. Nincs két egyforma ingatlan, nincs két egyforma megbízás, de egyvalami közös: mindig a megbízó igényeit és lehetőségeit szem előtt tartva a legnagyobb értéknövekedésért dolgozom. A megtérülésközpontú ingatlanfelkészítések során kicsit lakberendezek is, míg a kreatív lakberendezési feladatoknál közgazdász is vagyok, hogy a megbízó a költségvetéssel is elégedett lehessen.

Mi a tervezői filozófiád / mottód?

METTA Interiors: "Értéknövelés stílusosan"

Mióta foglalkozol tervezéssel?

2018-tól dolgozom aktívan az ingatlanpiac színes világában. Kezdetben a szűk családi és baráti körömet segítettem lakberendezési tanácsokkal és projektmenedzsmenttel. Mára egyre többen bízzák rám ingatlanukat, hogy - akár a home staging, akár a lakberendezés eszközeivel - értékesebbé tegyem azokat azáltal, hogy megmutatom az ingatlan legszebb arcát.

Évente hány projektet fejezel be?

5-6 projektet szoktam befejezni évente.

Milyen veled a munka?

Home staging specialistaként segítek megmutatni az ingatlanokban rejlő azon lehetőségeket, amelyeket a tulajdonosok sokszor már észre sem vesznek. Bármilyen típusú vagy állapotú is az ingatlan, eladás vagy bérbeadás előtt segítek úgy felkészíteni, hogy az még szebb arcát mutassa, ezáltal értékesebbé váljon. A home staging eszköztárával magasabb szintre pozícionálom az ingatlant. Segítek kitűnni a tömegből, amellyel könnyebb és gyorsabb az értékesítés, és akár milliókban mérhető az extrahaszon. Lakberendezőként segítek, hogy egy ingatlanból otthon szülessen. A skandináv stílust azért ajánlom, mert a jól átgondolt funkcionalitás időtálló formákkal és minőségi anyagokkal párosul. Stílus és minőség, funkció és esztétika tökéletes összhangja. A legtöbb magyar ingatlannak jól áll, mégis könnyű egyedivé és otthonossá varázsolni. A home staging és a lakberendezés örömteli játék a színekkel és formákkal, ugyanakkor komoly munka a számokkal. Felelősségteljes döntések sorozata, ahol mindig tiszteletben tartom a megrendelői igényeket és a rendelkezésre álló forrásokat: legyen szó az időről, mozgósítható szabad kapacitásokról, vagy pénzről. Ezekhez igazítom a szakmai forgatókönyvemet, hogy az együttműködés végén a legoptimálisabban érjük el a vágyott célt.

Mi a legnagyobb hozzáadott értéked egy projekt során?

Komplex ingatlantanácsadói - és igény esetén projektmenedzsment - szolgáltatást nyújtok. Közgazdászként, home staging specialistaként és lakberendezőként egy kézben tartok és intézek mindent. Nincs információvesztés, nem kell minden területre más-más szakembert keresni. Gyorsabb, hatékonyabb, olcsóbb.

Mi az, amire büszke vagy?

2021 - Magyar Home Staging Egyesület tagja

Keresés